מידע על ADSL

Yotam_

New member
מידע על ADSL

אני שוקל לעבור לASDL יש לכם המלצות, הזהרות, בעיות שנתקלתם בהם ו/או מידע על הספקים השונים, מה המסלול העדיף וכו´? אני מאוד יודה לכם על מידע בנושא

dov98

New member
תמתין לכניסת הכבלים, בזק

והספקים עושים צחוק מגולשי ADSL במחיר ומהירות גלישה!

noa_f

New member
למה אתה חושב שהכבלים יושיעו אותך?

שים לב למחירים של הטלויזיה בכבלים היום. השיווק האגרסיבי של הערוצים בתשלום. הכמות הזעומה של ערוצים איכותיים בתכנית הבסיסית (לעומת הלווין למשל). העובדה שיפתח ערוץ ספורט בתשלום עם מעבר כל התכניות המוצלחות של ערוץ 5 אליו וכו´ ותבין, שלא בטוח שאינטרנט בכבלים יהיה חלומי! בגלישה בכבלים, מה שיאט את המהירות הוא מספר המשתמשים לשרת. כמו שנראה לי כרגע, הם ינסו להרוויח כמה שיותר, וישימו חצי עיר על שרת אחד! בכל מקרה, אין שום התחייבות ל-ADSL, ואפשר לעשות היום, ואח"כ להגר לכבלים אם זה יהיה יותר טוב. אני ממליצה על 012 כי הם זולים ובסדר.

dov98

New member
זה בדיוק מה שבזק והספקים עושים

היום, הATM בערב חנוק והמחיר בשמים. עם כניסת הכבלים יקרה בדיוק מה שקרה עם השיחות הבינלאומיות . אין להשוות את זה עם הטלויזיה. ואל תגידי לי שעל השכרת זוג חוטים צריך לשלם 35$ לחודש כשבחול זה 15 ועוד לספק עוד 50 כש בחול זה 25 . ואל תשכחי ששם מרויחים 2000$ לחודש לכל הפחות.

dov98

New member
את אומרת ש012 בסדר. אז תעשי

בבקשה את הבדיקה הבאה : מחר ב7 תורידי את קובץ ההמחשה ותרשמי את המהירות ומיד לאחר מכן תורידי קובץ מהאתר של 012 ותרשמי גם. ב1900 תעשי את אותם 2 בדיקות ותפרסמי כאן, ונראה.....

noa_f

New member
גם ב-7 בערב וגם ב-7 בבוקר יש לי

דברים יותר טובים לעשות. 012 בסדר כי עכשיו המהירות יותר גבוהה מאשר במודם (לא יעזור לך) והמחיר לא. לא אמרתי שהם הכי טובים בעולם ושהשירות של בזק הוא חלומי. אמרתי שהכבלים חזקים כל כך שלא תהיה תחרות - האם הם ממש הורידו מחירים או שיפרו את השירות בעקבות כניסת הלווין? האם טלויזיה בלווין זולה יותר? המחירים רק עלו. שיחות לחו"ל הם בהיקף הרבה יותר גדול מאשר אינטרנט מהיר בארץ (בזק מודה במספר מתחברים זעום של 80,000 נדמה לי ). ובחו"ל משתכרים יותר והכל עולה פחות - אולי תעבור לחו"ל? צריך לזכור שלכל ספק אינטרנט בינוני בחו"ל, יש מספר מנויים ששווה לכל אוכלוסית ישראל הפוטנציאלית לגלישה => רווחים הרבה יותר גדולים. ושוב אחזור על מסקנתי ממקודם: אם הכבלים יפתיעו לטובה - ודאי שיהיה כדאי להגר אליהם. אם אתה רוצה עכשיו אינטרנט מהיר, יש רק ADSL של בזק. הבכי לא יעזור- תהיה מציאותי. לכן הצירוף עם 012 סביר מאוד בעיני. וכמובן, אפשר גם לנסוע לחו"ל.

dov98

New member
קודם כל לא עשית את הבדיקה, לא

בשבילי אלא לקהל הגולשים,אני יודע כבר את התשובה ושנית ההתנהגות שלך מעשירה לא רק את הכיס של החברות שודאי שמחות עם אנשים כמוך , אבל את כיסם הפרטי של העשירון העליון. איך אפשר לתת "מחשב לכל ילד" עם דרך חשיבה כמו שלך?????? ותקראי את הקובץ המצ"ב

carmonle

New member
חברת "ישראסרב" גם כן בסדר גמור

המחירים שלהם זולים והמהירות סבירה ביותר 99 ש"ח ו-149 ש"ח אולם אין תמיכה של 24 שעות ביממה ואין צורך בהתחיבות ל- 4 חודשים כמו ש-012 דורשים מזה שבוע ערן כרמון

dov98

New member
הי ערן, יש אנשים שחושבים

כשעברו מאנלוגי לadsl וזה יותר מהר מקבלים את אשר משלמים עבורו, אבל כשבודקים ומקבלים שליש אז צריך לשלם שליש, לא ככה?

noa_f

New member
מה הקשר ל"מחשב לכל ילד?"

אני רוצה לקנות תנור אפיה, אתה חושב שהוא יעלה לי כמו בחו"ל? הלגו שאחותי קנתה לבן שלי באיטליה עלה שליש (!) מאותו הדגם בחנות בארץ. תרצה תקנה - לא תרצה לא תקנה! מחשב לכל ילד הוא פרוייקט ממשלתי שנגנז כי רוב הכסף הולך לצה"ל, לחרדים ולהתנחלויות, זה סדר העדיפויות הממשלתי היום. אין קשר בינו ל-ADSL "חרם צרכנים" על בזק הוא דבר אפשרי, אבל בפועל הוא גם קורה, כי אנשים לא מתחברים כמעט לאינטרנט מהיר בגלל המחיר. לכן בזק יצאו עם ה"חצי מבצע" כדי לעודד (ואני לא בטוחה שהם כל כך הצליחו). יש לכולם הרגשה ש"אינטרנט זה בחינם" כולל כל מה שקשור לאינטרנט מסביב, אבל עקרונית עבור שירות משלמים! כמה עולה תספורת במספרות של שוקי זיקרי (סתם דוגמא) - יותר מחודש גלישה! כמה עלו נעלי הספורט שלרגליך? (שמן הסתם נתפרו ע"י ילד בן 10 בפיליפינים). אנשים מגיעים לפורום הזה לקבל אינפורמציה על גלישה מהירה. לא בשביל לשנות את העולם. צריך לומר להם שזה לא זול. (אבל בהשוואה לא נורא) ואם כל הספקים מרמים ונותנים בפועל מהירות נמוכה יותר - אז כדאי לבחור בזה שלוקח הכי פחות עבור הרמאות שהוא מוכר.

noa_f

New member
ועוד משהו

גם כשגלשתי עם מודם 56K ב"אינטרנט זהב" לא הגעתי אפילו לחצי מהמהירות האפשרית, שלא לדבר על משלוח מייל - שפשוט לא זז.(יש לי תוכנה שמודדת) עכשיו אני משלמת קצת (!) יותר וגם אם אני עדיין מקבלת רק חצי ממה ש"הבטיחו לי" זה עדיין פי 10 יותר. (ולפעמים - תלוי באתר - אני מורידה 1.5M לשניה למרות שהחיבור שלי מוגדר עד 0.5M בלבד.) בגלישה עם מודם, חשבתי פעמיים לפני ההתחברות , כי למה בעצם להתענות, ועכשיו לא.

dov98

New member
לפי מה שאת כותבת את ממש

לא יודעת לעשות בדיקת מהירות. אין אחד בפס רחב בארץ שמוריד במהירות הזאת בחיבור כשלך. מבלי להכנס להסברים גם אם היית מקבלת פי 2 היית מאושרת. אם את רוצה אני מוכן להסביר לך איך לבדוק, אבל אל תעשי מעצמך צחוק!!!

dov98

New member
קבלי דוגמא קטנה ממה

שאינך יודעת , מודם אנלוגי bit/sec 56000 ומהשאת אומרת זה 15000000 bit/sec . קצת מוגזם לא?

noa_f

New member
אני לא "עושה בדיקות מהירות"

אני מתקינה DUMETER3 ,שלמיטב ידיעתי אין לו שום קשר מסחרי עם ספקי אינטרנט בארץ, ומסתכלת. ברור לי שזה לא הכי מדויק, אבל זו הערכה טובה. ואם קובץ של כמה מגות יורד לי בכמה שניות - אז נראה לי שזה מהיר למדי, לא? ד"א, לא קורה הרבה, אם כי שמתי לב שהורדות מ-CNET הן בד"כ בקצב מצויין.

dov98

New member
אבל את לא יודעת להבדיל בין

KBytes וkbits וההבדל הוא כמו בין מלפפונים לעגבניות.אי לכך אפילו שתשתמשי בתכנת threemeter לא יעזור לך!!!!!!

dov98

New member
טוב! נשברתי ועכשיו קחי מחברת

ותסתכלי ללוח: 1KBYTE שווה 8kbit כלומר מה שאת מקבלת בתחלקי ב8 .

dov98

New member
ועכשו, נוע להתרכז: אם יוצא לך 3

אפסים בסוף המספר תקראי לזה KBYTE אבל אם יוצאים לך 6 אפסים תקראי לזה MBYTE . האם הבנת. ועכשו שעורי בית......

dov98

New member
ולא לשכוח כשאת כותבת KBYTE

למחוק 3 אפסים וכשאת כותבת MBYTE למחוק 6 אפסים!!!!

למעלה