מידע שקבלתי מידע מוזר!!!!!!!!!!!

חני1110

New member
זה עוזר

היות ואתה מחבק את עצמך מעניק לעצמך אהבה
לאותו הילד שבך ..
שזה אתה
וזה הכלל הראשון לאהוב את עצמך ..

חני1110

New member
ובטח שלא לכעוס על עצמך

אלא לקבל אותך כמו שאתה = אהבה

AEOLIAH

New member
אתה מחבק את מי שהיית פעם את הרגשות

שהיו לך פעם זה כמו להגיד הלוואי שהייתי יכול לחזור לגיל 14 עם הידע שיש לי עכשיו ולעמוד מול כל מי שהציק לי, משמע זה לנסות לתקן את העבר במקום להשלים איתו ולקבל את זה שככה זה היה אמור להיות, אין טעם לחזור אחורה בזמן ואו לחבק את הילד הקטן שבך יש טעם לקבל את כל החלקים שאת היום לשלילי ולחיובי ורק אס אפשר להיות שלמים עם עצמנו

חני1110

New member
בדיוק לקבל את הילד שבך

ילד ללא גיל להיות שלם עם אותו הילד שבך .

Apotheosis

New member
ברגע שתאהב קליפות - יהיה לך מר..

שים לב כי מטרת הקליפה על הפרי - היא לשמר את הטעם של הפרי והנוזלים בו והזרע ממנו נוצר - כדי שלא יפגע מזוחלים, חרקים חומרי הדברה וכ'ו.. לכן יש פה גם משל כפול על גן העדן הקדום - ועץ הדעת והחיים - כי פרי הוא ידע וקליפתו- היא האגו - לא צריך לקבל אותו - כי תשתעבד אליו ותסגוד לו (עבודת אלילים) אלא תגלה את מהות הפרי וטעמו - אם טעמו מר -הוא עדיין לא בשל לדעת (בוסר) - אם הוא יודע יותר מיד , מוקדם מידי - הוא נרקב. אם אתה מסתכל על הפרי כל יום - אתה רואה מתי הוא בשל לפי שינוי האגו שלו - הקליפה - ואז אתה קוטף אותו למאכל - ועל זה נאמר - כשהתלמיד מוכן - הידע מוכן לו מהמורה המתאים - ולא ממורה בוסר שקליפתו נראית טוב אך בפנים הוא עדיין איננו בשל בכלל ללמד - וכאלה לא חסר..

כשתאהב את עצמך - תרצה להמשיך או לשאול - מי אתה ומאיפה באת.
(ממש כמו בתנ"ך - דע מי אתה ולאיפה אתה הולך - מאינסוף אל הסוף)

אם אין לך שאלות וטוב לך בקליפתך - סימן שאתה עדיין בשלב מוקדם "לדעת יותר מידי" וכמו באגדת פסח - זה שידע יותר מידי - נפגע ראשון מגאוותו. לכן גם קהלת הזהיר כי אולי הדור אחריו יהיה סכל - אך לפחות "טוב ילד חכם ומסכןם ממלך עשיר וכסיל אשר שכח להיזהר עוד"..

בהצלחה.

Apotheosis

New member
"במידה וספגנו פצעים טראומות בילדות אנו נמשיך

למה שלא נלמד מטראומות ונעבור הלאה - אחרת גם בגלגול הבא תסחבי אותם על גבך - לא התגלגלנו לכאן לשווא, ובטח לא כדי לחפור על הילדות שלנו - מה שלא ממש משנה - מאחר ורוב הילדות של כולנו - רחוקה מרגשות יפי נפש של "ילד תמים וטהור" - כיסחו לנו את הצורה.
אלא אם כן, כמובן, לא עברת כלום ואת מרגישה טהורה מיום היוולדך - מה שגורם מיידית טיפה לחשוד על כל הודעה שמתקבלת ב"אתה צודק זה באמת מסר" אולי זה מסר - אבל ה"זרימה" עם ההודעות שנכתבות פה זה ממש כאילו את לוחצת על הודעה אוטומטית לכל מענה לפורום ומסכימה עם כל מה שנאמר - זה קצת חשוד בעיניי, אם משהו מתקיל אותי בהודעות -אני אוהב לציין זאת - מכיוון שזה באמת גורם לאנשים לשאול את עצמם - ולהפתחת (ואני לא דוגל בעצמי שאני היחיד שיודע זאת) אבל יש קו גם לביקורת קלה על ה"אוטופיה" השקרית שמתרחשת בעיקר באינטרנט וגם בחיינו הפרטיים - כל בעיה -ניתנת מייד לפיתרון - וכל הודעה בפורום רוחני - הופכת אותך ליודע רוחניות ומתקשר.. יש אנשים גם שמתחבטים ברוחניות וזה לא הגיוי שמתקשר יעבור הכל "חלק וללא פגע והכל יפה ונחמד" - לכן אני במיוחד אוהב לכתוב את דעתי (אולי אני עסוק בעצמי יותר מידי? אולי..)

AEOLIAH

New member
כעס על הרצון להיות באור

פחד לוותר על השליטה, פחד לוותר על המקום שנמצאים בו רצון להאחז בישן.
הוא כועס ומתוסכל על עצמו שהוא רוצה להיות באור אבל פוחד מכך ולכן מחליט לזרוק את הגביע.
ברגע שהוא זורק הוא מוותר על הצורך לעשות שינוי ואז הוא משתחרר מעצמו.

Apotheosis

New member
להיות בשליטה - זה לגלות מי אתה.

זה השלב הראשוני - איבוד שליטה - זה כשאתה מבולבל ונתון תחת השפעות ולחץ לגלות בכוח מי אתה - ע"י מישהו אחר שלא מכיר אותך - ולזה הם קוראים "ביקורת", כאשר אם באמת תחשוב על זה - האם האנשים שנוטים להציק לך באמת ובתמים מכירים אותך? לא ממש - דווקא ההפך - ככל שאתה "מושך את הזמן" בהיכרות שלך עם אדם - אתה חושף מיהו באמת - וזה עדיף על שעה של שקרים.

Apotheosis

New member
לא כל דבר זה אגו.

אם הגוף שלנו מנוע מאגו - זה בגלל שהוא צריך להתקיים - אם הנשמה שלך מונעת מאגו - אתה יכול להיות גם צדיק נדבן ותגיע לאותה מסקנה - אז מה ההבדל?

Apotheosis

New member
למה אתה מערבב את שם הפורום עם מוות?

"תקשור עם ישויות אור" ולאחרונה אני קורא כאן על נסיונות לחפש מידע על כישוף ומלאכי מוות וקבלת אנרגיה - מה שמאוד מתרחק ממטרת הפורום , לדעתי.

למעלה