"במידה וספגנו פצעים טראומות בילדות אנו נמשיך
למה שלא נלמד מטראומות ונעבור הלאה - אחרת גם בגלגול הבא תסחבי אותם על גבך - לא התגלגלנו לכאן לשווא, ובטח לא כדי לחפור על הילדות שלנו - מה שלא ממש משנה - מאחר ורוב הילדות של כולנו - רחוקה מרגשות יפי נפש של "ילד תמים וטהור" - כיסחו לנו את הצורה.
אלא אם כן, כמובן, לא עברת כלום ואת מרגישה טהורה מיום היוולדך - מה שגורם מיידית טיפה לחשוד על כל הודעה שמתקבלת ב"אתה צודק זה באמת מסר" אולי זה מסר - אבל ה"זרימה" עם ההודעות שנכתבות פה זה ממש כאילו את לוחצת על הודעה אוטומטית לכל מענה לפורום ומסכימה עם כל מה שנאמר - זה קצת חשוד בעיניי, אם משהו מתקיל אותי בהודעות -אני אוהב לציין זאת - מכיוון שזה באמת גורם לאנשים לשאול את עצמם - ולהפתחת (ואני לא דוגל בעצמי שאני היחיד שיודע זאת) אבל יש קו גם לביקורת קלה על ה"אוטופיה" השקרית שמתרחשת בעיקר באינטרנט וגם בחיינו הפרטיים - כל בעיה -ניתנת מייד לפיתרון - וכל הודעה בפורום רוחני - הופכת אותך ליודע רוחניות ומתקשר.. יש אנשים גם שמתחבטים ברוחניות וזה לא הגיוי שמתקשר יעבור הכל "חלק וללא פגע והכל יפה ונחמד" - לכן אני במיוחד אוהב לכתוב את דעתי (אולי אני עסוק בעצמי יותר מידי? אולי..)