מיהו המיילל ברוח! והפעם- זוהר!

מיץ פזי

New member
מיהו המיילל ברוח! והפעם- זוהר!

קדימה תשאלו את זוהר את כל מה שרציתם לדעת ומעולם לא העזתם לשאול!

bleeding guitar

New member
../images/Emo12.gif לאן את טסה? ../images/Emo168.gif

תהני

DeepThoughts

New member
אפשר להנות גם בפולין. תפיקי את המירב והמיטב

זאת חוויה מאוד משמעותית ולשאלות 1. מתי יוצא הדיסק שלך? 2. איך זה לגדול במשפחה כזאת? 3 מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?

bזוהר

New member
חחח איזה שאלות...:)

תודה רבה, אני מקווה שאכן תהיה חוויה משמעותית.. ולתשובות 1. חחח אין לי מושג, אני בספק אם יגיע יום כזה... 2. רגיל.. וקצת מגניב 3. אולי שחקנית בהוליווד.. אבל פרקטי?פשוט אין לי מושג...אני יכולה להגיד לך שאני לא יודעת מה אעשה כשאגמור את הצבא ואולי עד גיל 30...:) אבל אין לדעת

bleeding guitar

New member
מה נו את חייבת להוציא ../images/Emo220.gif../images/Emo168.gif

אתן צריכות לתת את התשובה לאחיות פיק, האחיות בנאי

bזוהר

New member
חחחח

האחיות בנאי.. יש מצב כזה.. אבל בטח לא יקראו לנו ככה :) נמצא שם במה יותר מגניב

bleeding guitar

New member
אני רוצה לייחצן אתכם !!! ../images/Emo168.gif

נמצא לכם שם במה מגניב אל דאגה
להופעה הזאת אני באה בטוח
(ונסמוך עלייך שזה לא יצא על הופעה של רונה קינן
)

bזוהר

New member
תראי מה זה, את כבר משתלטת בתור יחצנית!

את שם הבמה אנחנו בוחרות....!! חח סתם, אבל האמת שהזכרת לי שהשתעשענו פעם עם הרעיון הזה ואני כבר לא זוכרת איך רצינו לקרוא לעצמנו אבל היו כמה רעיונות מגניבים...השלד המואר או משהו כזה אבל אם יש משהו שאפשר להיות בטוחים בו זה שזה לא יצא על הופעה של רונה :) ויהיה סיבוב הופעות משותף! (נסחפתי עם החלום)

רעוּת

New member
יאאא גם אני רוצה פולין ../images/Emo7.gif

גם קור וגם שואה
זה היה אחד השבועות היפים בחיי
. הצחוקים באוטובוס, החו"ל, האנשים שיש להם רגשות שבכו במאיידנק. קיצר, כיף
טוב, אז מהר, כי אני בעבודה (או שקרכלשהו
), ויפטרו אותי עקב הזנחה של המפלצות הקטנות, זאתאומרת, הילדים
. 1. את באמת הבת של אהוד בנאי
? (סורי על האאוטינג אם לא הייתי אמורה
) 2. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? או לפחות כשתהיי בצבא
3. מה השיר של רונה שאת הכי אוהבת? 4. נכון שמלחמות התשה עם ילדים בני 4 זה לא כיף?! (סורי על המרמור, זאת די שאלה רטורית
) טוב אמגגגג ביי
.

bזוהר

New member
תשובות

1. את באמת הבת של אהוד בנאי ? (סורי על האאוטינג אם לא הייתי אמורה ) - חח לא נראה לי שהיית אמורה, אבל ממש לא נורא :) 2. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? או לפחות כשתהיי בצבא - גם בצבא אני לא יודעת מה ארצה לעשות, אבל זה באמת לא נורא.. האמת יש לי קצת בעיה עם רצונות מעצמי נראה לי 3. מה השיר של רונה שאת הכי אוהבת? זה משתנה תמיד. בתקופה האחרונה זה במערכת הדם ונס 4. נכון שמלחמות התשה עם ילדים בני 4 זה לא כיף?! (סורי על המרמור, זאת די שאלה רטורית ) תחזיקי מעמד :)

רעוּת

New member
חחח אופס ../images/Emo7.gif

אבא שלך הרס לי ת'חיים
אני כבר לא יכולה לעבור ליד שלט של "פרדס חנה-כרכור" בלי לחתוך ורידים
. ובקשר לצבא, המלצתי היא להצהיר דתייה או להתחתן

bleeding guitar

New member
מפציצה בשאלות ../images/Emo168.gif

אבל ממש
בכמה הופעות של רונה היית? מה ההופעה הראשונה של רונה שהיית בה? מה הייתה האחרונה? (טוב התשובה פה ברורה מידי) איזה הופעה הכי זכורה לך לטוב? אם יש הופעה שזכורה לפחות... איזה עוד אומנים את אוהבת? מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? מה הדיסק האחרון שקנית? מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך? בכללי: השיר האהוב עלייך: השיר השנוא עלייך: המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: שיר שנשמע לך מטומטם: זמר/ת אהוב/ה: להקה אהובה: זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): איזה להקה את הכי שונאת? איזה אמן אתה הכי שונאת? איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? כמה שירים יש לך בכלל במחשב? יש לך שירים שאת שונאת? פופ או רוק? מה אתם חושבת על שירים באנגלית? ועל שירים בעיברית? ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית? את יותר מקשיבה לשירים באנגלית או בעיברית? מה הדיסק האהוב עליך? מה הקליפ האהוב עליך? איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? מי הנגן האהוב עליך? על מה הוא מנגן? איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? איזה קליפ אסור לשדר? זהו, קצר מידי לא?

bזוהר

New member
וואי!! איזה כיף חח

כאילו אני לא אמורה לסיים לארוז כן?
בכמה הופעות של רונה היית? אומרים שגרופי אמיתי הוא זה שמספיק לספור.. אני הפסקתי מזמן לספור :) אבל אני מניחה שסביבות החמישים..? מה ההופעה הראשונה של רונה שהיית בה? 18.3.05 בתמונע, אחרי שהיא חזרה מההפסקה הארוכה. עמדתי ליד המדרגות וליבי לא ידע מנוח, מאז ועד היום! מה הייתה האחרונה? (טוב התשובה פה ברורה מידי) לפני ארבעה ימים בתמונע איזה הופעה הכי זכורה לך לטוב? וואי.. אממ אני מניחה שאחת הראשונות, כשעוד הלב דפק חזק כל ההופעה והרגליים רעדו כשדיברתי איתה:) אולי זאת בסינדרום אם יש הופעה שזכורה לפחות... איזה עוד אומנים את אוהבת? כל מיני, אני אוהבת הרבה דברים, אבל אין עוד אמנים שאני גרופית שלהם כמו עם רונה.. מה הדיסק הראשון שזכור לי שקנית אי פעם? בטח של המורדים.. מה הדיסק האחרון שקנית? קניתי סתם לבן דוד שלי את הדיסק "פעוטות שומעים פינק פלויד" מה ההופעה האחרונה שהלכת אליה? רונה בתמונע ביום חמישי איזה הופעה תמיד תזכרי כההופעה הכי טובה של חייך? וואי זה באמת ממש קשה.. נראה לי שזה משהו ממזמן מזמן בכללי: השיר האהוב עלייך: sera de dios-erreway, my favourite things השיר השנוא עלייך:לא יודעת... המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך:no estas seguro-erreway שיר שנשמע לך מטומטם: אני לא זמין, אני לא פנוייייי זמר/ת אהוב/ה: רונה קינן בקיצור ולעניין להקה אהובה: אלג'יר זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה:ענבל פרלמוטר סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..):פשוט שהשיר יהיה טוב ושאני אוהב אותו איזה להקה את הכי שונאת?וואלה לא יודעת איזה אמן אתה הכי שונאת?לא יודעת, יש הרבה אמנים שלא מתעסקים בדברים האמיתיים ומתעסקים במסביב..בעיקרון האמנים שאני שונאת זה האנשים שאני שונאת, זה פשוט מתבטא בצורה אחרת.. בוא נגיד שאני לא שונאת אמנים בגלל שהמוזיקה שלהם גרועה..אבל אם הם חרא אנשים אז כן איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב?לא מתנגן כמה שירים יש לך בכלל במחשב?לא ספרתי.. יש לך שירים שאת שונאת?כן בטוח יש שירים שלא כיף לי לשמוע מעצבנים כאלה פופ או רוק?רוק מה אתם חושבת על שירים באנגלית? יכול להיות גרוע ויכול להיות מעולה כמו בכל שפה אחרת ועל שירים בעיברית?כנ"ל ועל אומנים עבריים ששרים באנגלית?זה ממש לא נראה לי פסול את יותר מקשיבה לשירים באנגלית או בעיברית?בעברית מה הדיסק האהוב עליך?פסטיגל 97:) מה הקליפ האהוב עליך?ילדי הלילה:) איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך?יש להקות צעירות מעצבנות של ילדים פריקים שהכל זה פוזה והם משחקים אותה נורא אוהבים מוזיקה....שילכו! מי הנגן האהוב עליך? יש שני נגנים שאני מאוד אוהבת-ג'ורג' וסאלם על מה הוא מנגן?הם מנגנים על כל מיני דברים.. עוד, דרבוקה, וכלי מיתר כזה שאני לא זוכרת את שמו איזה שיר אסור להשמיע לדעתך?לא זכור לי משהו מסוים, אבל אם הוא מעודד לדברים רעים אז אסור איזה קליפ אסור לשדר?לא זכור לי קליפ כזה..אבל אותו דבר:)

Sheeesh

New member
היי זוהר

קודם כל שיהיה לך מסע מהנה בפולין. זאת חויה מדהימה, שלומדים ממנה המון, וגם נהנים לעבור אותה ביחד עם החברים כי בכל זאת... חו"ל זה חו"ל.. ולשאלה... (כי כרגע יש לי רק אחת... נראה לי גיטרה מדממת כיסתה את הכל
) בתור אחת שראתה הרבה הופעות של רונה עוד מתחילת הדרך, איך את מעדיפה אותה בתור פרפורמרית? כמו אז או כמו עכשיו?

bזוהר

New member
שירה!:)

אז קודם כל תודה רבה, כן זה נראה לי ממש נכון מה שאמרת, גם עם החברים בחו"ל, וגם חוויה משמעותית ומדהימה.. מקווה שאכן יהיה כך, אז תודה :) ולשאלה המעניינת בתור אחת שראתה הרבה הופעות של רונה עוד מתחילת הדרך, איך את מעדיפה אותה בתור פרפורמרית? כמו אז או כמו עכשיו? אני ראיתי את רונה בתחילת הדרך, אבל לא בתחילת-תחילת הדרך... בכל מקרה, זה נכון שראיתי הופעות שלה לפני שהיא השתנתה וכן בהחלט ראיתי שינוי...אני אסביר איך אני רואה את זה: יש את הצד שיותר אוהב לראות את רונה בתחילת הדרך בגלל שאז היא הייתה נבוכה כזאת, וזה פשוט היה יותר כיף לראות אותה ביישנית ונבוכה, וגם קצת מתרגשת מהקהל, כי אז זה גם יותר מרגש לקהל וגם יותר מיוחד... עכשיו היא הרבה יותר בטוחה, היא עולה לבמה בצעדים גדולים ובטוחים, לוקחת את הגיטרה, הכל כזה תיק-תק, וברור שזה יהיה ככה כי היא עושה את זה כבר המון אז זה טבעי ואין חשש ומבוכה... וזה מתבטא גם באיך שהיא שרה את השירים.. לפני כמה זמן ראיתי וידיואים מפעם וזה היה כ"כ מוזר, לראות איך היא מופיעה שונה! גם עכשיו, כמו שם, היא בתוך השיר לגמרי, אבל שם רואים כזה שיש משהו שונה-היא קצת במבוכה חמודה כזאת, זה אפילו נראה כאילו היא מסתכלת לכיוון המצלמה(אני בספק..), ועכשיו היא בוהה בנקודה רחוקה ולא אכפת לה כל כך.... אז.. בקיצור, יש את הצד הזה שאוהב לראות את רונה יותר חסרת ביטחון (אני יודעת שזה נשמע קצת נוראי..), יותר נבוכה, אבל.. אין מה לעשות, זה טבעי ואי אפשר לברוח מזה שהמבוכה וההתרגשות של הפעמים הראשונות נעלמת (כמו בכל דבר בחיים), והדבר עצמו נראה יותר מבוסס ובטוח. אז עכשיו יש לזה את היתרונות של זה, וכל הופעה של רונה מחדש- גם היום- מרגשת אותי ומטלטלת אותי, ואני נהנית, לפעמים יותר ולפעמים פחות, אבל תמיד אני שם, ותמיד היא שם, ותמיד זה והשירים מספיק.. חפרתי בטירוף:)

למעלה