מיהו המיילל ברוח! והפעם- זוהר!

m757

New member
היי זוהר../images/Emo13.gif

אוקיי אז בגלל שאני לא מכירה אותך בכלל אני אשאל שאלות כלליות. את מנגנת על משהו? איזה סגנונות מוסיקה את שומעת בגדול? סיפרת שדיברת עם רונה ובהתחלה מאוד התרגשת, מתי הייתה הפעם הראשונה שניגשת אליה? חוץ מרונה יש עוד מישהו שאת מאוד אוהבת או אהבת פעם? זהו.. תהני בטיול

bזוהר

New member
תודה רבה!!:)

את מנגנת על משהו? למדתי על מערכת תופים, הפסקתי אבל משהו נשאר מזה... אני מנסה לנגן עכשיו על מפוחית איזה סגנונות מוסיקה את שומעת בגדול? בגדול אני אוהבת דברים מכל הסגנונות סיפרת שדיברת עם רונה ובהתחלה מאוד התרגשת, מתי הייתה הפעם הראשונה שניגשת אליה? חח וואי... קודם כל הדבר שהכי זכור לי מהפעם הראשונה שדיברתי איתה, זה שחיכיתי כזה בצד, ואז היא באה, ואז מישהו הפציע משום מקום ואיך שהם ראו אחד את השני הם נתנו כזה חיבוק של החיים...ותארו לעצמכם מה זה בפעם הראשונה שבאים לדבר עם רונה לראות אותה ככה מתחבקת עם מישהו חיבוק ענקי..רציתי למות, הייתי נותנת הכל כדי להתחלף איתו באותו רגע..אני זוכרת שממש בהיתי בהם חח...ונראה לי שזה היה בהופעה השנייה שהייתי.. באתי ואמרתי לה "היי אני זוהר" והתרגשתי ב-ט-י-ר-ו-ף... אני לא זוכרת כל כך מה אמרתי, אמרתי לה על כולם יודעים שאני שומעת את זה המון, ובטח גם אמרתי לה שהיה מדהים בהופעה.. אני זוכרת שהיה לי קשה ללכת משם, ולא ידעתי שהולך להיות לי תמיד קשה אחרי הופעות שלה חוץ מרונה יש עוד מישהו שאת מאוד אוהבת או אהבת פעם? כן אהבתי פעם מאוד את להקת אלג'יר, הם התפרקו.. אבל גם הלכתי להמון הופעות שלהם והערצתי את השירים והתרגשתי והכל.. אבל שום דבר זה לא כמו רונה.. גם רונה זה האמן הראשון שאני אוהבת בזכות עצמי, ולא כי אחותי שמעה אותם..

m757

New member
חח גם אצלי

זה היה פעם שאת המוסיקה שאח שלי שמע אני שמעתי... עכשיו אני מלמדת אותו מה לשמוע

bזוהר

New member
אפשר להגיד משהו בלי שישאלו אותי??:)

אני לפני הנסיעה לפולין עכשיו, ומה שיש לי בראש שמרגיע אותי זה שבנסיעה הזאת אני אוכל באוטבוס או במטוס לשים את האוזניות ולהקשיב לרונה.. אני לא כל כך לחוצה, אבל יש לי מחשבה כזאת ותחושה שרונה תלווה אותי (כמובן בשירים, באייפוד), אבל היא תלווה אותי ואם אני ארגיש לא טוב אני אוכל לשמוע אותה, והידיעה הזאת ממש מרגיעה ומשמחת. אני נוסעת לשבוע לפולין עם הבית ספר, אבל יש לי רונה בתא הקטן של התיק :)

חח אני כה מבינה את זה

לי היה טורי [איימוס] בכיס של הב' בטירונות / קורס... חוטאת שכמותי אבל זה הציל אותי ברמות שאין לתאר.

למעלה