מיהו העיתונאי הישראלי האהוב ביותר בקרב הציבור הישראלי

ביטניקט

Active member
עמית סגל במקום הראשון ואיפה ינון מגל? "תודה על האמון"

מכון אגם בדק מיהו העיתונאי הישראלי האהוב ביותר בקרב הציבור. עמית סגל קטף את המקום הראשון עם 14.3% והשאיר אבק לקולגות שלו. איפה ינון מגל ודני קושמרו ברשימה? אלו עשרת העיתונאים האהובים בישראל

1733673849628.png

Harrington

Well-known member
מנהל

מכון אגם בדק מיהו העיתונאי הישראלי האהוב ביותר בקרב הציבור. עמית סגל קטף את המקום הראשון עם 14.3% והשאיר אבק לקולגות שלו. איפה ינון מגל ודני קושמרו ברשימה? אלו עשרת העיתונאים האהובים בישראל

צפה בקובץ המצורף 121144
סליחה על שאלת הבורות, אבל קושמרו עיתונאי? אני לא שואל בציניות ולא נכנס לכל הדחקות על כך שמי שמגיע מערוץ כזה או אחר אינו עיתונאי וכו'. לא מעניין. אני מתכוון האם מעבר לכך שהוא משדר חדשות (שם הוא קורא כמעט כל מילה מהפרומפטר, לרבות הבעות פנים וכיו"ב) ולעתים תוכנית אקטואליה, אני לא מכיר שהוא עוסק בעיתונות יותר מדי.

DANIAVNI

Well-known member
סליחה על שאלת הבורות, אבל קושמרו עיתונאי? אני לא שואל בציניות ולא נכנס לכל הדחקות על כך שמי שמגיע מערוץ כזה או אחר אינו עיתונאי וכו'. לא מעניין. אני מתכוון האם מעבר לכך שהוא משדר חדשות (שם הוא קורא כמעט כל מילה מהפרומפטר, לרבות הבעות פנים וכיו"ב) ולעתים תוכנית אקטואליה, אני לא מכיר שהוא עוסק בעיתונות יותר מדי.
קושמרו רומני וזה המקצוע שלו
רומני זה לא עדה זה מקצוע .

1ספי11

Well-known member
אם כבר אתה נכנס לשאלה הזאת אז מה בקשר למגל?

Harrington

Well-known member
מנהל
אם כבר אתה נכנס לשאלה הזאת אז מה בקשר למגל?
עיתונאי, מה לעשות. מעבר לכך הוא גם שדר (שדר או שדרן?). אבל לגמרי פועל כעיתונאי במקביל לעבודה זו. פשוט לא מכיר את זה אצל קושמרו. אם כי מעניין גם לשמוע ששדר חדשות שבין אם הציבור יודע ובין אם לאו, בעיקר מקריא את דבריו ממכשיר שאחרים כתבו לו את הטקסט ונוסחו, יכול לקבל מדד של אמינות.

1ספי11

Well-known member
עיתונאי, מה לעשות. מעבר לכך הוא גם שדר (שדר או שדרן?). אבל לגמרי פועל כעיתונאי במקביל לעבודה זו. פשוט לא מכיר את זה אצל קושמרו. אם כי מעניין גם לשמוע ששדר חדשות שבין אם הציבור יודע ובין אם לאו, בעיקר מקריא את דבריו ממכשיר שאחרים כתבו לו את הטקסט ונוסחו, יכול לקבל מדד של אמינות.
עותונאי ? וואלה. עולם המושגים שלך מעוות.

Harrington

Well-known member
מנהל
עותונאי ? וואלה. עולם המושגים שלך מעוות.
כאמור מעלה ולמקרה שבאמת לא קלטת זאת, שאלתי לגבי קושמרו הייתה (ועודנה) רצינית לחלוטין. לגבי מגל ועולם המושגים של מי מאיתנו, אני פשוט לא במצב רוח לסלוגנים רל"ביים (או אחרים). אפשר לצחוק עד מחר ואין ספק שדפי המסרים מחייבים את חברי התנועה אני ברוך ה' לא נמנה עליהם, אך עובדה היא שהאיש עיתונאי. וייטר.

1ספי11

Well-known member
כאמור מעלה ולמקרה שבאמת לא קלטת זאת, שאלתי לגבי קושמרו הייתה (ועודנה) רצינית לחלוטין. לגבי מגל ועולם המושגים של מי מאיתנו, אני פשוט לא במצב רוח לסלוגנים רל"ביים (או אחרים). אפשר לצחוק עד מחר ואין ספק שדפי המסרים מחייבים את חברי התנועה אני ברוך ה' לא נמנה עליהם, אך עובדה היא שהאיש עיתונאי. וייטר.
עובדה?? מה בדיוק הופך אותו לעיתונאי? חדשות הוא לא מביא. צעקנות שקרים והשמצות, כן.

לא ניראה שיש בסיס משותף לדיון בעניין.

דיברגנט חדש

Well-known member
האם יש לו תעודת עיתונאי, אינני יודע, מה שכן אני יודע שהוא עשה ועושה כתבות שטח שזה כן עבודה של עתונאי.

ai27

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 121144
סתם פייק.
ארבלאו מחדשות 15 לא ברשימה

The Real Big Joe

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 121144
לא מפתיע. יש קהל ביביסטי מסור ונאמן שמעריץ את סגל. שאר המאזינים/קוראים מחלקים את "נאמנותם" בין רבים... יש לי גם בעיה עם סקר שבו בן כספית איננו מיוצג בכלל.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא מספר #1 ללא מתחרה. החשיפות שלו על התנהלות הנתניהוס, הם עיתונות עילאית. הוא זה שגם התחיל את ההליך שדל משפט נתניהו באמצעות חשיפותיו.
מעניינים ההבדלים הקיצונים (פוליטיים?) האלה. אצלי ברשימה למשל כספית לא ייכנס לעשירייה הפותחת של עיתונאים אמינים. גם לא לעשירייה השניה (אם אצליח לחשוב על עוד 19 עיתונאים בכל אופן ;-)). מסתבר שהנסקרים איתי (בכל אופן לגבי העשירייה הראשונה. לא ראיתי שדיווחו גם על ההמשך), על אף שזה כמובן לא מעיד מאומה.

נשאלת השאלה האם עמדות כאלו (שלך, שלי) מגיעות ממקום טהור ואובייקטיבי או מתוך השקפת עולם פוליטית. התשובה לפחות אצל חלק מהאנשים, ברורה (מספיק אם תראה את הקללות או כינויי הגנאי שסגל עובר פה בשרשור, כמובן אך ורק בשל היותו חובש כיפה ולא רל"ביסט קיצוני כמו רבים מחבריו לערוץ) וללא כל ענייניות. אבל עדיין מעניין אם זה המצב אצל כולי עלמא (אני למשל לא בוחן כך את הדברים ולא מגבש על-בסיס זה את עמדותי).

The Real Big Joe

Well-known member
מעניינים ההבדלים הקיצונים (פוליטיים?) האלה. אצלי ברשימה למשל כספית לא ייכנס לעשירייה הפותחת של עיתונאים אמינים. גם לא לעשירייה השניה (אם אצליח לחשוב על עוד 19 עיתונאים בכל אופן ;-)). מסתבר שהנסקרים איתי (בכל אופן לגבי העשירייה הראשונה. לא ראיתי שדיווחו גם על ההמשך), על אף שזה כמובן לא מעיד מאומה.

נשאלת השאלה האם עמדות כאלו (שלך, שלי) מגיעות ממקום טהור ואובייקטיבי או מתוך השקפת עולם פוליטית. התשובה לפחות אצל חלק מהאנשים, ברורה (מספיק אם תראה את הקללות או כינויי הגנאי שסגל עובר פה בשרשור, כמובן אך ורק בשל היותו חובש כיפה ולא רל"ביסט קיצוני כמו רבים מחבריו לערוץ) וללא כל ענייניות. אבל עדיין מעניין אם זה המצב אצל כולי עלמא (אני למשל לא בוחן כך את הדברים ולא מגבש על-בסיס זה את עמדותי).
אתה מבלבל את המוח. אנחנו מדברים רק על אמינות עיתונאית. זה שאתה לא אוהב את תוצאות הכתיבה של כספית זה ברור. השאלה היחידה שרלוונטית לשירשור הזה וגן לשאלה שאתה עוררת האם הוא אמין. אתה מוזמן להצביע על פירסומים לא אמינים שלו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מבלבל את המוח.
זה היה יכול להיות נכון אלמלא היית מוכיח כאן זה מכבר שכלל אין לך את האיבר הזה שלטענתך מבולבל כאן. עם זאת, די בפתיחתך זו (כפי שידעת מראש כמובן וכנראה רצית שיקרה) כדי להבהיר לי שדברים ענייניים לא יופיעו כאן בהמשך. יעני שכרגיל, אינך מסוגל לדיון ענייני וחיפשת דרך לערפל עובדה זו. אז אשריך ידידי, מצאת את הדרך :). לא אקרא את המשך הגיגיך בתגובתך זו. אם וכאשר תרצה בכל זאת בדיון ענייני (או כפי שאני רואה זאת, אם וכאשר תהיה מסוגל לכך), תרגיש חופשי לעדכן. שלל דרכים פתוחות בפניך כדי לעשות כן.

עד אז? תשחק עם עצמך בארגז החול, בדיוק כפי שאתה מורגל. אני אשמור את זמני והאנרגיה שלי לגולשות/ים רציניים וענייניים מעט יותר ברשותך.

מיצינו.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא מפתיע. יש קהל ביביסטי מסור ונאמן שמעריץ את סגל. שאר המאזינים/קוראים מחלקים את "נאמנותם" בין רבים... יש לי גם בעיה עם סקר שבו בן כספית איננו מיוצג בכלל.
הרינגטון שאל מעלה (#20) את שאלת העיתונאי על קושמרו, על בן כספית אין בכלל מה לדבר, סתם פרשן בגרוש ואין קשר בינו לבין עיתונאות.

למעלה