מיהו העיתונאי הישראלי האהוב ביותר בקרב הציבור הישראלי

פולגאר

Well-known member
תוצאות הולמות, העיתונאי והפרשן הכי מקצועי בכל ארבעת הערוצים.
איילה חסון הייתה צריכה לתפוס מקום גבוה יותר ולעניות דעתי, הייתה צריכה להיות במקום רושמרו במקום השני ואולי אף במקום הראשון.

evglev1

Well-known member
מנהל
איילה חסון הייתה צריכה לתפוס מקום גבוה יותר ולעניות דעתי, הייתה צריכה להיות במקום רושמרו במקום השני ואולי אף במקום הראשון.
בעיקר כי היא כתבה על עלויות השיפוצים בבית ברעננה ולא כתבה אפילו פסיק בנוגע לעלויות השיפוצים של הבית של ביבי ושרה בקיסריה.

רוב הזמן נח

Well-known member
בעיקר כי היא כתבה על עלויות השיפוצים בבית ברעננה ולא כתבה אפילו פסיק בנוגע לעלויות השיפוצים של הבית של ביבי ושרה בקיסריה.
כי זה לא אותו הדבר. אף אחד לא בנה מבצר כמו בנט. ועוד ללא אישורים הפך את ביתו הפרטי למעון הרישמי של ראש הממשלה.

evglev1

Well-known member
מנהל
כי זה לא אותו הדבר. אף אחד לא בנה מבצר כמו בנט. ועוד ללא אישורים הפך את ביתו הפרטי למעון הרישמי של ראש הממשלה.
גם ביבי החליט שביתו בקיסריה ישמש גם כמעון ראש הממשלה, ונעשו שיפוצים בהתאם.

רוב הזמן נח

Well-known member
לא מכיר את הסיפור. אבל זה בוודאי נעשה בהתאם עם האישורים המתאימים. לא כמו אצל בנט בהחלטה שלו ללא שום אישור. כשאחר כך אמר שבכלל לא ראה מה קורה סביבו בכל הבלגן שיצר.

Harrington

Well-known member
מנהל
או שהוא דווקא כלל לא עשה זאת :). זה שהמעון הפרטי משמש גם (עם דגש על המילה הזאת, גם) כמעון אירוח, בכך אין כל פסול. גם לא חידוש גדול. זה לא כל כך דומה למי שלא עובר למעון רשמי אלא נשאר לשבח את ביתו הפרטי בלבד.

Disclaimer: מעולם לא כתבתי נגד התנהלות דובר ממשלת ראשי הממשלה דאז מר נ. בנט ואני לא מתכוון לעשות זאת גם כעת. סתם לא אהבתי את המצאת ההמצאות על נתניהו רק כדי שנוכל להגיד 'אבל גם הוא' (אלא אם כן תראה שמדובר באירוע אמת מה שכמובן יכול להיות גם אם אני לא זוכר. אבל אם שני גולשים שבס"ה מעורים באקטואליה ובפוליטיקה לא זוכרים זאת, תצטרך לסלוח לי אם אטיל ספק בדברי רל"ביסט מחד ותומך בנט מובהק מאידך).

evglev1

Well-known member
מנהל
או שהוא דווקא כלל לא עשה זאת :). זה שהמעון הפרטי משמש גם (עם דגש על המילה הזאת, גם) כמעון אירוח, בכך אין כל פסול. גם לא חידוש גדול. זה לא כל כך דומה למי שלא עובר למעון רשמי אלא נשאר לשבח את ביתו הפרטי בלבד.

Disclaimer: מעולם לא כתבתי נגד התנהלות דובר ממשלת ראשי הממשלה דאז מר נ. בנט ואני לא מתכוון לעשות זאת גם כעת. סתם לא אהבתי את המצאת ההמצאות על נתניהו רק כדי שנוכל להגיד 'אבל גם הוא' (אלא אם כן תראה שמדובר באירוע אמת מה שכמובן יכול להיות גם אם אני לא זוכר. אבל אם שני גולשים שבס"ה מעורים באקטואליה ובפוליטיקה לא זוכרים זאת, תצטרך לסלוח לי אם אטיל ספק בדברי רל"ביסט מחד ותומך בנט מובהק מאידך).
עד כמה שאני זוכר, כשביבי נבחר שוב הוחלט שגם בית ראש הממשלה ברחוב עזה בירושלים, וגם בית נתניהו בקיסריה ישמשו שניהם כמעונות ראש הממשלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
עד כמה שאני זוכר, כשביבי נבחר שוב הוחלט שגם בית ראש הממשלה ברחוב עזה בירושלים, וגם בית נתניהו בקיסריה ישמשו שניהם כמעונות ראש הממשלה.
זה כבר משהו אחר לחלוטין ממה שטענתך למעלה, שם דיברת על "ביבי החליט". אבל בכל זאת הדברים בספק ולא כל מעון ראש ממשלה הוא המעון שזוכה לתקצוב מלא מצד המדינה, גם אם מאושרים לו תקציבים ענייניים.

Cranio

Well-known member
אם הוא היה מוזמן על ידי הימין הביביסטי אז ינון מגל היה עוקף את עמית סגל.
הצחקת.
עמית סגל הוא הכוכב הפופוליסטי והמוערך אצל הימין ולא מגל.
הוא גיס חמישי בערוץ 12 כדי לדחוף את המסרים הרעילים שלו במיינסטרים.

Harrington

Well-known member
מנהל
נו, אז
זה אומר שמישהו מעריץ אותם?
עוד לא הבנת שזה סקר מוזמן ע"י הימין.
כל מי שמזמין סקר שעוסק בשאלה המרתקת מה רמת האמון הציבורי בתקשורת הישראלית, יבורך מפי עליון. לא שיש סיבה כלשהי לחשוב שבאמת מדובר ב"סקר מוזמן ע"י הימין" כמובן וברי לכו"ע שאמירה זו נאמרה רק מתוך תסכול על התוצאות וסירוב לקבל את העובדה שיש כנראה מי שרואה את הדברים אחרת מהכותב, אבל עדיין. לא זכור לי שהתקשורת עצמה אי-פעם יצאה עם סקר כזה. זאת על אף שהיא צווחת בכיף תוצאות סקרים על כל מוסד אחר במדינה.

אגב, כל מי שיעיין בתוצאות הסקר המלא ולא רק בפרט שהובא כאן בפתיחת השרשור, בכלל יתפקע מצחוק על הטענה שנשמעה לגבי הימין שר"ל הזמין את הסקר :). אבל זה כבר למתקדמים וכאלה שבאמת מתעמקים במה שהם מדברים עליו, לא מסתפקים בכותרות. לא לכולם זה מתאים.

למעלה