תוצאות הולמות, העיתונאי והפרשן הכי מקצועי בכל ארבעת הערוצים.
תוצאות הולמות, העיתונאי והפרשן הכי מקצועי בכל ארבעת הערוצים.
איילה חסון הייתה צריכה לתפוס מקום גבוה יותר ולעניות דעתי, הייתה צריכה להיות במקום רושמרו במקום השני ואולי אף במקום הראשון.תוצאות הולמות, העיתונאי והפרשן הכי מקצועי בכל ארבעת הערוצים.
בעיקר כי היא כתבה על עלויות השיפוצים בבית ברעננה ולא כתבה אפילו פסיק בנוגע לעלויות השיפוצים של הבית של ביבי ושרה בקיסריה.איילה חסון הייתה צריכה לתפוס מקום גבוה יותר ולעניות דעתי, הייתה צריכה להיות במקום רושמרו במקום השני ואולי אף במקום הראשון.
כי זה לא אותו הדבר. אף אחד לא בנה מבצר כמו בנט. ועוד ללא אישורים הפך את ביתו הפרטי למעון הרישמי של ראש הממשלה.בעיקר כי היא כתבה על עלויות השיפוצים בבית ברעננה ולא כתבה אפילו פסיק בנוגע לעלויות השיפוצים של הבית של ביבי ושרה בקיסריה.
גם ביבי החליט שביתו בקיסריה ישמש גם כמעון ראש הממשלה, ונעשו שיפוצים בהתאם.כי זה לא אותו הדבר. אף אחד לא בנה מבצר כמו בנט. ועוד ללא אישורים הפך את ביתו הפרטי למעון הרישמי של ראש הממשלה.
לא מכיר את הסיפור. אבל זה בוודאי נעשה בהתאם עם האישורים המתאימים. לא כמו אצל בנט בהחלטה שלו ללא שום אישור. כשאחר כך אמר שבכלל לא ראה מה קורה סביבו בכל הבלגן שיצר.גם ביבי החליט שביתו בקיסריה ישמש גם כמעון ראש הממשלה, ונעשו שיפוצים בהתאם.
או שהוא דווקא כלל לא עשה זאת . זה שהמעון הפרטי משמש גם (עם דגש על המילה הזאת, גם) כמעון אירוח, בכך אין כל פסול. גם לא חידוש גדול. זה לא כל כך דומה למי שלא עובר למעון רשמי אלא נשאר לשבח את ביתו הפרטי בלבד.גם ביבי החליט שביתו בקיסריה ישמש גם כמעון ראש הממשלה, ונעשו שיפוצים בהתאם.
עד כמה שאני זוכר, כשביבי נבחר שוב הוחלט שגם בית ראש הממשלה ברחוב עזה בירושלים, וגם בית נתניהו בקיסריה ישמשו שניהם כמעונות ראש הממשלה.או שהוא דווקא כלל לא עשה זאת . זה שהמעון הפרטי משמש גם (עם דגש על המילה הזאת, גם) כמעון אירוח, בכך אין כל פסול. גם לא חידוש גדול. זה לא כל כך דומה למי שלא עובר למעון רשמי אלא נשאר לשבח את ביתו הפרטי בלבד.
Disclaimer: מעולם לא כתבתי נגד התנהלות דובר ממשלת ראשי הממשלה דאז מר נ. בנט ואני לא מתכוון לעשות זאת גם כעת. סתם לא אהבתי את המצאת ההמצאות על נתניהו רק כדי שנוכל להגיד 'אבל גם הוא' (אלא אם כן תראה שמדובר באירוע אמת מה שכמובן יכול להיות גם אם אני לא זוכר. אבל אם שני גולשים שבס"ה מעורים באקטואליה ובפוליטיקה לא זוכרים זאת, תצטרך לסלוח לי אם אטיל ספק בדברי רל"ביסט מחד ותומך בנט מובהק מאידך).
זה כבר משהו אחר לחלוטין ממה שטענתך למעלה, שם דיברת על "ביבי החליט". אבל בכל זאת הדברים בספק ולא כל מעון ראש ממשלה הוא המעון שזוכה לתקצוב מלא מצד המדינה, גם אם מאושרים לו תקציבים ענייניים.עד כמה שאני זוכר, כשביבי נבחר שוב הוחלט שגם בית ראש הממשלה ברחוב עזה בירושלים, וגם בית נתניהו בקיסריה ישמשו שניהם כמעונות ראש הממשלה.
ומי זה מכון אגם?
וואלה מעריצים של דני קושמרו וניר דבורי ניזונים ממכונת רעל?מכון שבודק את תומכי מכונת הרעל.
לא נראה לי שמישהו מעריץ את קושמרו ודבורי.וואלה מעריצים של דני קושמרו וניר דבורי ניזונים ממכונת רעל?
הם מקום שני ומקום רביעי בסקר.לא נראה לי שמישהו מעריץ את קושמרו ודבורי.
נו, אזהם מקום שני ומקום רביעי בסקר.
אם הוא היה מוזמן על ידי הימין הביביסטי אז ינון מגל היה עוקף את עמית סגל.נו, אז
זה אומר שמישהו מעריץ אותם?
עוד לא הבנת שזה סקר מוזמן ע"י הימין.
הצחקת.אם הוא היה מוזמן על ידי הימין הביביסטי אז ינון מגל היה עוקף את עמית סגל.
כל מי שמזמין סקר שעוסק בשאלה המרתקת מה רמת האמון הציבורי בתקשורת הישראלית, יבורך מפי עליון. לא שיש סיבה כלשהי לחשוב שבאמת מדובר ב"סקר מוזמן ע"י הימין" כמובן וברי לכו"ע שאמירה זו נאמרה רק מתוך תסכול על התוצאות וסירוב לקבל את העובדה שיש כנראה מי שרואה את הדברים אחרת מהכותב, אבל עדיין. לא זכור לי שהתקשורת עצמה אי-פעם יצאה עם סקר כזה. זאת על אף שהיא צווחת בכיף תוצאות סקרים על כל מוסד אחר במדינה.נו, אז
זה אומר שמישהו מעריץ אותם?
עוד לא הבנת שזה סקר מוזמן ע"י הימין.
קושמרו סתם בכיין, דבורי הכי נורמלי בערוץ 12.לא נראה לי שמישהו מעריץ את קושמרו ודבורי.
קושמרו לא בכיין ודבורי בסדר, לא יותר מזה.קושמרו סתם בכיין, דבורי הכי נורמלי בערוץ 12.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.