מיה מיגל רוברטה דייגו ג'ובאני ולופה
ההיתם רוצה להחליף אותם??? אם יש לכם כישרון בשירה,משחק(לא חייב מישהו שלמד משחק)אתם מוסגלים להתאים את הגוף שלכם לגוף שלהם? אתם יפים??? אם יש לכם את הדברים האלה תזכו בתפקיד!!! מתחילים אודישנים לרבלדה בסגנון ישראלי...! יש לכם הזדמנות להגשים את החלום שלכם אז קדימה צאו לדרך ותשלחו לי הודעה אם אתם רוצים את התפקיד!!! צריך: למיה-להיות רזה,שיער ארוך עיניים כחולות(אפשר עדשות..)פוני(לא חייב)אבל רצוי...בגדים חשופים בערך כמו של מיה וראש כמו של מיה אם קול של תינוק...ועוד(מי שרוצה עוד פרטים שישלח לי הודעה.. ) מיגל
גבוה,רזה,קוצים..ועוד... לרוברטה:קצת משוגעת,רזה,שיער שחור,סגנון בגדים משוגעים(חשוף)ועוד.... ללופיטה:בגדים צנועים,גבוה,רזה,יפה,שיער שחור ועוד.... לג'ובאני:שיער מחומצן,מצחיק,גבוה ועוד.. לדייגו:שיער כמו של דייגו,גבוה,רזה ועוד.... זה היה בקצה מקווה שאהבתם תרשמו באימל שלי: [email protected] יש גם תפקידים משניים כמו:סלינה ויקו ניקו תאו לוחן תומאס לוחן פילאר רקל אלמה פרנקו ולריה קרלו פסקואל,אליסיה ההורים של ג'באני,ההורים של דייגו,אבא של רוברטה,אמא של תומאס,ההורים של ניקו,אחות של לופה,אמא של לופה,"אבא" של לוחן,גסטון,אסטבן,ועוד....... שווה להירשם... נ.ב: זה בשביל הכיף(לא כולל תשלום..) (כולל תמונות שמצלמית אותכם בתפקיד ומדגמנים)
ההיתם רוצה להחליף אותם??? אם יש לכם כישרון בשירה,משחק(לא חייב מישהו שלמד משחק)אתם מוסגלים להתאים את הגוף שלכם לגוף שלהם? אתם יפים??? אם יש לכם את הדברים האלה תזכו בתפקיד!!! מתחילים אודישנים לרבלדה בסגנון ישראלי...! יש לכם הזדמנות להגשים את החלום שלכם אז קדימה צאו לדרך ותשלחו לי הודעה אם אתם רוצים את התפקיד!!! צריך: למיה-להיות רזה,שיער ארוך עיניים כחולות(אפשר עדשות..)פוני(לא חייב)אבל רצוי...בגדים חשופים בערך כמו של מיה וראש כמו של מיה אם קול של תינוק...ועוד(מי שרוצה עוד פרטים שישלח לי הודעה.. ) מיגל