מיה מיגל רוברטה דייגו ג'ובאני ולופה

netaleone

New member
מיה מיגל רוברטה דייגו ג'ובאני ולופה

ההיתם רוצה להחליף אותם??? אם יש לכם כישרון בשירה,משחק(לא חייב מישהו שלמד משחק)אתם מוסגלים להתאים את הגוף שלכם לגוף שלהם? אתם יפים??? אם יש לכם את הדברים האלה תזכו בתפקיד!!! מתחילים אודישנים לרבלדה בסגנון ישראלי...! יש לכם הזדמנות להגשים את החלום שלכם אז קדימה צאו לדרך ותשלחו לי הודעה אם אתם רוצים את התפקיד!!! צריך: למיה-להיות רזה,שיער ארוך עיניים כחולות(אפשר עדשות..)פוני(לא חייב)אבל רצוי...בגדים חשופים בערך כמו של מיה וראש כמו של מיה אם קול של תינוק...ועוד(מי שרוצה עוד פרטים שישלח לי הודעה.. ) מיגל:(גבוה,רזה,קוצים..ועוד... לרוברטה:קצת משוגעת,רזה,שיער שחור,סגנון בגדים משוגעים(חשוף)ועוד.... ללופיטה:בגדים צנועים,גבוה,רזה,יפה,שיער שחור ועוד.... לג'ובאני:שיער מחומצן,מצחיק,גבוה ועוד.. לדייגו:שיער כמו של דייגו,גבוה,רזה ועוד.... זה היה בקצה מקווה שאהבתם תרשמו באימל שלי: [email protected] יש גם תפקידים משניים כמו:סלינה ויקו ניקו תאו לוחן תומאס לוחן פילאר רקל אלמה פרנקו ולריה קרלו פסקואל,אליסיה ההורים של ג'באני,ההורים של דייגו,אבא של רוברטה,אמא של תומאס,ההורים של ניקו,אחות של לופה,אמא של לופה,"אבא" של לוחן,גסטון,אסטבן,ועוד....... שווה להירשם... נ.ב: זה בשביל הכיף(לא כולל תשלום..) (כולל תמונות שמצלמית אותכם בתפקיד ומדגמנים)

סוכריה16

New member
מה זה!? אמיתי?!

חח או מה.. !? מנסים לעשות שוב רבלדה עכשיו רק בעברית!?

סוכריה16

New member
חח עכשיו קראתי! ותודהההה

הסרטונים לא ירדו לי.. אני לא יודעת! הרפידשר הזה מפגר!!!
אבל הפרינססה ירד חח כמו שאמרתי, והכל כבר הסתדר... רק השניים האחרים לא.. לך זה בסדר?! איזה מוזר!! חח אבל וואי תודה אין את כל כך חמודהההההה שאעזרת לי וחיפשת! חח והפורום של אנהי מעצבן אותי1 אם זו הייתה אחת מהן תוך שנייה היו מביאים לה :(

bigmomentom

New member
תנסי שוב כי זה עובד!

הרפידשר מאלץ לפעמים להמתין בין הורדה להורדה. אין מה לעשות.

netaleone

New member
לסוכריה16

כן זה אמיתי ואני בצוות... את צריכה תפקיד בצוות הפקה או בצוות שחקנים??? או שניהם... רק תתני לי קורות חיים ואני ימליץ עלייך להפקה...אני הכותבת תסריטים והמפיקה יש עוד מפיק שעובד איתי ויש במאי מצויין רק אין אשת יחסי ציבור תקפצי על ההזדמנות....!! זאת הולכת להיות הצלחה גדולה זה ישודר בערוץ 23-הטלויזיה החינוכית אם את יודעת לרקוד זה טוב לא חייב לשיר כי את יכולה להיות בתפקיד ויקו לוחן או משהון כזה מקווה שעזרתי לך ב'יוש... ת'שלחי לי הודעה ל-: [email protected]

סוכריה16

New member
חח לשיר! באמת לא ילך לי..

טוב אני אראה.. לא יודעת.. חח... אבל תפרסמי את זה בעוד מקומות

חח זה סתם שטויות לדעתי

גם כשהיה את המורדים היו אודישנים וכל השטויות בפורום ובסוף זה לא יתקיים בכלל!

netaleone

New member
זה נכון

האודישנים ב-4 לאוגוסט זה נכון!!!!! אני בצווד ההפקה אז אני יודעת...! דוד שלי נתי רביץ סידר לי את הסדרה הזאת בכלל... ושזה יעלה את תצטערי של נבחנת... (אני לא רוצה לריב איתך)סבבה??? נדבר יפה בתור חברות טוב?

חיחחיחיח לא התכוונתי לריב!

וגם אין לי זמן להיות באודישנים-באוגוסט אני יהיה עמוסה.. ובכלל אני לא יודעת לשחק...חחחחח אבל בהצלחה שיהיה!! פשוט הייתי בטוחה שזה כמו שהיה בפורום המורדים! פשוט זה גם מוזר לי שילדה בת 12 דואגת לאודישנים!

הילה אני איתך..

אני מסכימה איתך 100% ילדה בת 12 דואגת לאודישנים!? המורדים הישראלי אף איש עסקים בעולם הבידור אחד נורמלי לא יעשה עוד גירסא כי לא יהיה לו רייטינג בכלל למה לנו לראות משו בפעם השלישית?! כאילו אולי הרבה ירצו אבל הרבה מאוד לא ירצו..זה לא שווה ולא נראה לי ששחקן יכול לארגן כל כך...ושמענו כבר על הדוד של האבא של האמא שלי....... גם אני לא רוצה לריב אבל למה לעבוד עלינו סתם למה?!?!!??!!?!!?

netaleone

New member
.....

דבר ראשון אני בכלל לא בכל הקטע הזה איזה ילד אחד אמר לי להגיד את זה הלי קשר בכלל גם אני אמרתי לו שזה לא יכול להיות אבל הוא שכנע אותי אז פרסמתי את זה...

סוכריה16

New member
אבל אמרת שזה את עשית..

חח .. ושדוד שלך נתי רביץ מארגן.. קיצר נראה.. נקווה שזה לא יצליח כי מספיק לנו ברבלדה אם כבר! שיעשו ל 406 גרסה עברית!

netaleone

New member
...................

דוד שלי נתי רביץ בצוות שם...... הוא סיפר לי על זה אני לא חושבת שהוא משקר עליי......

תמשיכי להמציא...

למה את כזאת רעה?! למה את עובדת על כולם... ותגידי ל"דוד" שלך שאנחנו לא נראה את זה כי אנחנו מעריצים מושבעים של רבלדה ...

netaleone

New member
תקשיבי:

ואוווייי אתם לא מבינים כלום נכון???????????????! לקחתי את זה מאיזה אתר נוווווו ונתי כן דוד שלי נשבעת לך בחיים שלי...

אבל נתי רביץ דוד שלך אירגן את זה לא

+++?!?! נו באמת על מי את באה לעבוד?!?!?!

חחח אני עלתי על זה!! ידעתי

שזה בלופ אם באמת היה כזה דבר המקום הראשון והיחיד שהיו מפרסמים זה בטלוויזיה כי זה לא סתם אודישן להצגה זה יענתו ישודר בטלוויזיה!!

netaleone

New member
.......

אמרתי לך שאמרו לי ! שאני לא בטוחה את לא מבינה? זה שאני אמרתי את זה זה לא אומר שאני אומרת שזה נכון לקחתי את זה מאיזה אתר.... ונתי רביץ כן דוד שלי

למעלה