מיה מיגל רוברטה דייגו ג'ובאני ולופה

ידיד שלך אמר לך לא?!

ובסוף שכנע אותך לא?! למה את משקרת אפ'חד לא יאמין לך כי אין פה מפגרים אז דיי תרדי מזה... כי לא נראה לי שהמנהל פה יאהב את זה ובסוף אולי הוא ירחיק אותך הוא כבר הזהיר... אז חבל עדיף תגידי ת'אמת ואם את אוהבת רבלדה תגלשי פה בכיף..

netaleone

New member
סליחה

תראי מה רשום למעלה........כבר ביקשתי סליחה על אי-הבנה וכן אני שרופה על רבלדה!!! זאת הייתה שמועה זהו....מה אני יגיד לך סורי...

shir08

New member
שאלה!!!

אוקיי יש לי שאלה... נכון שאני כותבת הודעה,אז למטה כתוב משהו שאני יכולה לכתוב(אני חושבת קוראים לזה חתימה)קיצר,אני לא יודעת איך עושים את זה
---->מישהו מוכן להסביר לי?

netaleone

New member
לכולם!!

אל תבינו אותי לא נכון ואל תיקחו את זה ללב!!! לקחתי את זה מאתר אחד זה לא אומר שזה נכון זאת רק שמועה שאמורים... ואני לא רוצה לריב אם אף אחד כאן גם לדעתי זה סתם שטיות... אין על רבלדה בחיים לא יצליחו לחכות אותם בדוק!!! ואני מצטערת אם שרשמתי את זה...ושלא הבנתם נכון... סורייי לכולם...

שמעי...

תודי שרצית לעבוד עלינו בסדר נבין..אבל את משקרת כולנו יודעים שאת המצאת את זה כל פעם אמרת משו אחר!!!! זה בסדר כולם משקרים לפעמיים תגידי ת'אמת תבקשי סליחה את תראי שאפ'חד פה לא יזכור את זה!!!! ולמה לפתוח הודעה חדשה?!!? גבי ת'שרשר לקודמת... ותקראי ת'תקנון!!

netaleone

New member
תקשיבי...

לא ניסיתי לעבוד על אף אחד כאן זאת הייתה שמועה ואני לא הבנתי נכון אמרתי סליחה שסליחה אם לא הבנתם אותי נכון...

bigmomentom

New member
למה פתחת הודעה חדשה?

2 שרשורים למטה פתחתם בדיון ארוך בנושא. חבל, סתם הודעות נדחפות לדף הקודם בגלל זה.

brunu

New member
סדרה כמו רבלדה ובלי תשלום? חחח

חברה אני מציע מאוד להזהר במקרים כאלה, זה עלול להיות לא רק שקר [זהה מה שזה נראה לפי כמה דברים] אלא גם מסוכן

shucina

New member
אולי פשוט...

תמחקו את השירשור או שתתנו לו לרדת הרי ברור לכולם שזה שטויות אז למה ...

למעלה