מיה ממן מכוכב נולד 1 פשוט ענקית

מיה ממן מכוכב נולד 1 פשוט ענקית

עברי לידר לאחרונה ממש מעצבן את השועל.
וכל הכבוד לשירי שלא מתנשאת מעליה, כמו שעברי מנסה לגרום לה.

LiRs Lullaby

New member
כן, למה הוא ממשיך להיות יותר ויותר מגעיל

מפרק לפרק? הדברים שהוא אמר לה (ששירי יותר מצליחה ממנה) בעקצנות הייתה דוחה ולא מקצועית בעליל.

GALxp

Well-known member
עברי לידר הוא הדבר הכי טוב

שקרה לאקס פקטור ישראל, בלעדיו היה מאוד משעמם.

מבחינת השועל שירי השופטת הכי טובה באקס פקטור

רק חבל שלפעמים היא נכנעת לגחמותיו של עברי.
השועל ממש לא אוהב את עברי כשופט. לעומת זאת, כזמר הוא אחד הזמרים האהובים על השועל.

xjoiq

New member
שירי באמת הפתיעה אותי לטובה היא הופכת לנכס לר

יאליטי בישראל. לפחות מבחינת שופטת.
גם אני מקווה שהיא לא תשים על עברי.
(כמנטורית נראה בהמשך היא מתמודדת מול משה פרץ הטייקון בהדרכה).

Bar Ben David

New member
השועל צודק

זה כל כך שקוף שמנסים שהוא יהיה סיימון אבל מה ששוכים לסיימון יש איזה 30 שנה בחברת התקליטים והוא יכול להיות רשע לפעמים והוא לא נדלק על כל מי שמתפשט או עושה ריקוד חושפני באקס פקטור.
זה ממש עצוב כי בהתחלה מאוד אהבתי את עברי בתור סיימון בגלל שהוא יודע להמציא את עצמו מחדש כל הזמן והיו לא ביקורות מקתועיות אבל פתאום אחרי 6-7 תוכניות אודישנים הוא התעייף (וגם אני!!!!!!!!) מתי הבוט ראמפ?
לגבי שירי תמיד האמתי שהיא תהיה שופטת אדירה למרות שהוא אף פעם לא הייתה שופטת קודם?
משה יודע לשפוט כשאין את לחת ההדחה מעניין זה לראות איך הוא יתמודד כאשר המתצודד שלו יהיה בבוטם 2.

xjoiq

New member

עדיף שיהיה "משעמם" ושירה זה לא משעמם.
ובכלל אולי שכחת שמדובר פה בחיים של אנשים זמרים זה הרי לא אמור להיות קרקס רומי של גלדיאטורים.
אותם אנשים הם זמרים שעומדים על פי תהום שאו שנאפשר להם צוהר לקידום מוזיקלי(בהנחה שזה מגיע לו/ה)או שנקבור את הכשרון שלהם בהנחה שהוא קיים ונסתום גולל על הקריירה המוזיקלית שלהם(אפשר לחשוב מי יודע בכמה כשרונות אנחנו משופעים שאנחנו יכולים לנפנף כשרונות לפח הזבל של ההסטוריה) ושאם נזכה ונמצא את התגליות הנכונות בעתיד כולנו נזכה להנות מהם ברדיו בדיסקים ובהופעות.

ככה ששופט צריך להרגיש שחרב מונחת לו מעל הראש לפני שהוא חורץ גורל אנשים לשבט או לחסד ולא לשחק אותה כדאווינר עם פוזות-חבר'ה אני קלינט איסטווד הקשוח של הריאליטי תשתחוו!

GALxp

Well-known member
כן כן... כבר קראתי הודעות כאלה בניסוחים שונים

מי שרוצה שילטפו אותו, שיתחפש לארנב ויעבור לגור בפינת ליטוף.
לא אוהב את האובר נחמדות של פרץ, לא מתחבר לקוצ'י מוצ'י הזה.
אני בעד להגיד את האמת גם אם היא כואבת... מי קבע שאמת אמורה להיות נעימה לאוזן?

אותה אחת, אחיינית של הרנטגן/MRI או וואטאבר, שלידר אמר לה שהיא לא תהיה זמרת, באמת לא תהיה זמרת.
לא צריך להיות גאון מוזיקלי כדי להגיע למסקנה הזו.

עברי מבדר אותי ומספק לי חוויית צפייה, אם ממש קשה לכם לספוג את הביקורות שלו, אתם לא חייבים לשמוע.

LiRs Lullaby

New member
הבעיה היא שהוא קצת פרווה

מצד אחד הוא שופט בצורה עניינית אבל לא מעניינת - יעני מנסה להיות סיימון קאוול, רק בלי הכריזמה, בלי הביטחון ובלי החריפות.

מצד שני, כשמגיעים אליו מתמודדים צעירים (מתחת לגיל 18) - הוא מתייחס אליהם בצורה נבזית נטו. דברים שלא קשורים ליכולות שירה. או שהוא נדלק על איזה מתמודד ויוצא לו בעיקר הפאתט.

מה שאני מנסה להגיד זה שסביר להניח שלו היה עומד מול אותם השופטים בתחילת דרכו הוא בעצמו לא היה מעביר את עצמו: אין לו לא קול גדול, לא כריזמה מעלפת ולא אקס פקטור. אז עדיף שידבר אליהם כמו שהיה רוצה שידברו איתו. עובדה ששירי מצליחה להיות סופר מקצועית, לקלוט את המוכשרים ולתת פידבק אמיתי למתמודדים שלא עוברים.

GALxp

Well-known member
מסכים שהוא קצת פרווה

אבל אם נבדוק במדד השווי של אייל גולן, בועל קטינות לכאורה, ניתן להיווכח:
• אנטריקוט •••••••••••••••••••• פרווה •••••••••••••••••••• שוקולד •

ובחזרה לרצינות...
את עושה הכללה, הוא לא התנהג בצורה נבזית לכל קטין שבא לנסות את מזלו.
לגבי רביד ההוא, יתכן שעברי נדלק עליו והלידר שלו בין הרגליים תפס את מקומו של השכל, אבל זה מקרה בודד וכפי שציינתי קודם, לא צריך להכליל.

אני מוצא את ההתנהלות של עברי כשופט, על כל הכרוך בכך, כמבדרת והרי בסופו של דבר זו תכנית בידור.
כל אחד ומה שמבדר אותו...

LiRs Lullaby

New member
אני לא מעריצה של "הזמר המפורסם"

אבל אני עדיין סולדת מההכפשה שעושים לו ברשת.

בנוגע לעברי לידר, ה"שופט". דווקא היוצא מן הכלל הזה הראה בדיוק כמה הנבזיות שלו לחינם והוא יכול גם אחרת. עובדה שאת הבלונדי הזה - רביד קוראים לו? עם אודישן רע, ושלושה שופטים היו נגד להעביר אותו, דווקא עליו הוא נלחם בשיניים. לפני שפורטיס הצליח לומר לו משהו, לידר כבר איים עליו (בצחוק) שיזהר, אבל מה זה יזהר בבחירת המילים שלו. שחס וחלילה לא יפגע בציפור נפשו הזייפנית וOFF-סולמית במילים קשות מדי. למה את אותה רגישות ביקורתית הוא לא מפנה כלפי מתמודדים צעירים אחרים? כנראה שלמראה של הבחור כן הייתה השפעה גדולה יותר מיכולת השירה שלו, ולו עברי לידר היה נאלץ לשפוט אותן, הוא גם לא היה מעביר לא את סוזן בויל, אלה פיצג'רלד, טרייסי צ'אפמן, בילי הולידיי או ארית'ה פרנקלין. פשוט אין להן את ה"לוק הנכון, הסטאר קווליטי, אין להן דרישה בתעשיה" או משהו מגוחך אחר בסגנון שהוא מחפש.

GALxp

Well-known member
להזכירך...

הוא העביר את רוז הפיליפינית, שהיא משפריצה סטאר קוואליטי מפה ועד הפיליפינים

אני מרגיש שאתם מחפשים את עברי לידר ובוחנים אותו בזכוכית מגדלת, על כל גרעפס שהוא תוקע אתם רוצים לתלות אותו בכיכר העיר.

פרופורציות...

LiRs Lullaby

New member
הייתה לו ברירה?

זה היה די ברור שהיא שרה מצוין, הוא לא יכל שלא להעביר אותה. מאז יכולת השיפוט שלו הלכה והידרדרה.

אני ראיתי ונורא התאכזבתי ממנו

כי אני אוהבת את השירים שלו וחשבתי שגם הוא אחלה בנאדם, אבל עכשיו אין לי הערכה כלפיו...

מתנשא, שחצן...

הפרסום דופק לאנשים את האישיות...

xjoiq

New member
זה לא אובר נחמדות זה אנושיות זה לשדר יהודיות

אפשר לשלוח הביתה כאלה שכל קשר ביניהם לשירה מקרי בהחלט או אפילו נמצא בקורלציה הפוכה אבל אפשר לעשות את זה בעדינות,אנושיות וכיהודי לעטוף בצלופן כשצריך

הבעיה עם עברי זה לא שהוא אמר לאחות של הרנטגן או אולי עוד כמה שהם/ן לא יהיו זמרים/ות זה החלק הכי קל שראיתי אצלו.

הבעיה איתו זה
א) שהוא מנסה להרים את עצמו באמצעות וידוא הריגה ושתיית דם של מתמודד שנכשל
ב) איבוד זמני של חוש השמיעה אצל כשרונות מוכחים גם אולי כנסיון להתגאות על הכשרונות, על יתר השופטים ועלינו כצופים(כולכם חירשים ורק אני מקצוען).

אם מחפש חוויה של סשן סדיסטי על גבם של מריונטות אנושיות - סורי,לא על חשבון כולנו.

xjoiq

New member
כתבתי יהודיות לא יהדות הכוונה לבצע דברים בלי

אכזריות נלווית לשם הפאן. וגם האהבה לעזור, במנטליות נדמה לי שאנחנו אוהבים יותר לעזור יותר מיחסית מקומות אחרים(אין קטסטרופה בעולם שישראל לא שולחת לשם עזרה יותר מתוך דחף פנימי לא רק לשם תעמולה מדינית). בחו"ל אנשים יכולים למות באמצע הרחוב מבלי שייחלצו לעזרתם בארץ זה קצת קצת יותר קשה.. בחו"ל אפשר לשדוד זקנה באמצע רחוב סואן מבלי שאף אחד ינקוף אצבע או אפילו ינסה להזעיק עזרה בארץ פחות. בחו"ל אפשר לאנוס אשה באוטובוס או ברכבת התחתית ואנשים שנוכחים מסביב לא יעשו כלום.

לא בא לי לחפור מסביב אבל הכוונה להיות אנושי כצורך פנימי ובנקודה הזאת אני גאה במנטורים שלנו מתוצרת בית(חוץ מעברי) יותר ממנטורים מסביב לעולם שיכולים לקחת אצלנו שיעורים באנושיות.

Confide In Omer

New member
ממ אוקיי.

לא מסכים עם שום דבר ממה שכתבת. החשיבה הזו שבארץ יותר אוהבי אדם ויותר רוצים לעזור מאשר במדינות אחרות בעולם היא חסרת בסיס לחלוטין. אבל אין טעם להכנס לדיון הזה כאן.

למעלה