מיה ממן מכוכב נולד 1 פשוט ענקית

GALxp

Well-known member
זו תכנית טלויזיה

לא תחרות כשרונות בדידי לוקאלי ברדיו.
אל תתמם, סטאר קוואליטי הוא מרכיב חשוב, לא הכי אבל מוטב שישנו.

נסכים שלא להסכים

xjoiq

New member
אין זכות לשופט ריאליטי לפסול על סטאר קוואליטי

שהציבור יעשה את זה בהצבעות שלו שיחליט כמה הוא לא מוכן לוותר למתמודד על סטאר קוואליטי במחיר וויתור על איכויות קולו ושתדע שברוב המקרים זה לא יקרה(ע"ע סוזן בויל) אלא אם כן מדובר במקרים גבוליים כשהסטאר קוואליטי פוגע באיזה 5-10% קריטיים.
וחוץ מזה לפעמים החן של המועמד הוא דווקא שיש לו אנטי-סטאר-קוואליטי,הפוך על הפוך,דווקא אז זה יכול להישמע הרבה יותר טהור ופנימי נטול דאווינים אוונטות ומניירות.

אם כבר אמת, שירי היחידה שאומרת את האמת.

ומה אמת בלהגיד לזמרת מצויינת כמו מיה ממן שהיא לא מתאימה לאקס פקטור?
או להגיד למאי פינטו שהיא לא טובה? או להגיד לבחור שהיה ו אודישן גרוע, אבל נראה טוב, שיש לו פוטנציאל? זו אמת זו? אם זאת האמת של עברי, עדיף כבר שקר.

ההבדל כשופט בין עברי לידר לסיימון קאוול שסיימון פוסל באודישנים לפחות את אלה שבאמת לא שרים טוב. לעומת זאת, עברי פוסל את מי שמתחשק לו, ללא שום קשר לאיך הוא שר.
ושישכח מזה שהוא יהיה סיימון קאוול. בדיוק כמו שאמר לאיפרגן שהיא בחיים לא תהיה זמרת, ובמקרה שלה הוא צדק. השועל אומר שעברי בחיים לא יהיה סיימון קאוול. כי אין לו את זה.

GALxp

Well-known member
אתה מתרגז עליו כי...

הוא לא קולע לטעמך

תהיה בריא שועליקו.

אין לזה שום קשר לטעם של השועל

יש לזה קשר אך ורק למקצועיות. עברי לידר לא שופט באופן מקצועי. הוא מנסה לחקות את סיימון ולהיות בכוח המניאק בין השופטים. אך זה לא עובד ככה.
צריך גם לדעת להיות מניאק. אצל סיימון זה בא טבעי, ובדרך כלל כשבאמת צריך, למרות שגם אצלו זה כבר מוגזם העונה. כנראה הגיל עושה את שלו, וזה
כבר לא אותו סיימון קאוול השנון והחד שהכרנו. אך אצל עברי, זה לא רק שלא בא טבעי ורואים שהוא מתאמץ בכוח להיות מניאק, זה גם בא בעיתוי הלא נכון.
ועיתוי זה הדבר הכי חשוב. לעברי אין את זה, פשוט אין לו את זה. וגם לא יהיה לו לעולם. סיימון קאוול הוא לא יהיה. וזה לא קשור בכלל לשועל או לטעמו של השועל.

kobyz21

New member
צודק, זו הבעיה העיקרית אצל עברי

כשופט יש לו תדמית מאוד מסויימת שהוא מחפש אצל מתמודד כדי להעביר אותו, הוא מחפש כמעט אך ורק את מה שמזכיר את התדמית הזאת בלי ממש קשר אם המתמודד שר מוצלח או לא, ועל כן בשיפוט שלו הוא מפספס כמה וכמה מתמודדים מוכשרים ומיוחדים ומצד שני לעיתים מעביר לא ראויים.

droriko

New member
נראה לכם שהביקורת שלכם באמת מזיזה לעברי?

נראה לכם שבאמת החלום חיים שלו זה להיות שופט בתחרות זמר? הוא שם רק בגלל הכסף,על הזין שלו הביקורת שלכם

Uri04

New member
הביקורת היא כלפי ההפקה

אם כבר. אני מניח שהם כן קוראים פה תגובות, אבל גם אם לא - זה לא משנה. זהו פורום פתוח שבו כל אחד יכול להתבטא כרצונו. אם לא מתאים לך, אתה מוזמן לא להגיב פה.

X יו יו S

New member
מסכימה איתך

אני מאוהבת בעברי לידר
ובניגוד לשועל מעולם לא התחברתי לשיריו

אבל בתור שופט הוא פשוט מעולה
אני אוהבת לראות את גווני רגשות על פנים שלו בזמן שהוא שומע את הביצועים

אבל מסכימה שלפעמים הוא קצת מושפע ממראה של מתמודדים וזה חבל

Uri04

New member
הוא יוצא יותר גארי בארלו מסיימון קאוול

ע"ע = שמוק מתנשא חסר כריזמה.