../images/Emo13.gif
היו 2 מפגשים, בבוקר ובערב. בבוקר היה מדהים. הייתי ממוקדת ועניינית והצלחתי ממש להעביר את החוויות שעברתי ואת העוצמה והקלות שהקורס הזה נתן לי. עד כדי כך היה משכנע שחברה שלי שבאה רק כדי לעזור לי לארגן החליטה להתחיל ללמוד (לא עכשיו כמובן
) בערב, הייתי מותשת אחרי המפגש בבוקר ואחרי יום ארוך עם הילדים וזה השפיע על התנהלות המפגש. חוץ מזה זימנתי קבוצה "כמוני". קבוצה שלא מקבלת את כל הרוחניות הזו, אנשים שאין להם בעיה לשאול שאלות קשות ונחרצות ולחפש את התשובות עבורן. אז קיבלתי מה שרציתי. חייבת לציין שלהיות עם הרבה אנשים כמוני זה ממש ממש מתיש. במיוחד כשאני לא ממוקדת ועונה לכל אחד במקום במקום להגיד "חכה בסבלנות כבר אגיע לזה". בקיצור, היה פחות טוב, אבל רוב האנשים שהיו בערב מכירים אותי ואת החוויות שחויתי יותר מקרוב, אז יש מצב שאחרי שיתגברו על ההלם של חוסר המיקוד שלי הם יבחרו ללמוד. בקיצור, התחלתי דרך חדשה. אני נהנית מכל רגע. והאנשים הנכונים יגיעו בזמן הנכון. אז מה יש לדאוג.... ועוד דבר.... מנסה לכתוב פה בפורום כבר יומיים ובכל שליחה שלי הסרבר של תפוז נופל - אני חושבת שהמרחב והזמן שביקשתי מקריון, נתנו בי אותותיהם - סליחה שהפלתי לכם ת'סרברים
חוץ מזה, תודה שאתם פה נהנית לקרוא אתכם את השאלות והתשובות ולומדת המון המון כל הזמן באהבה רבה, מיה