מיה, נו???

מאמיה

New member
../images/Emo13.gif

היו 2 מפגשים, בבוקר ובערב. בבוקר היה מדהים. הייתי ממוקדת ועניינית והצלחתי ממש להעביר את החוויות שעברתי ואת העוצמה והקלות שהקורס הזה נתן לי. עד כדי כך היה משכנע שחברה שלי שבאה רק כדי לעזור לי לארגן החליטה להתחיל ללמוד (לא עכשיו כמובן
) בערב, הייתי מותשת אחרי המפגש בבוקר ואחרי יום ארוך עם הילדים וזה השפיע על התנהלות המפגש. חוץ מזה זימנתי קבוצה "כמוני". קבוצה שלא מקבלת את כל הרוחניות הזו, אנשים שאין להם בעיה לשאול שאלות קשות ונחרצות ולחפש את התשובות עבורן. אז קיבלתי מה שרציתי. חייבת לציין שלהיות עם הרבה אנשים כמוני זה ממש ממש מתיש. במיוחד כשאני לא ממוקדת ועונה לכל אחד במקום במקום להגיד "חכה בסבלנות כבר אגיע לזה". בקיצור, היה פחות טוב, אבל רוב האנשים שהיו בערב מכירים אותי ואת החוויות שחויתי יותר מקרוב, אז יש מצב שאחרי שיתגברו על ההלם של חוסר המיקוד שלי הם יבחרו ללמוד. בקיצור, התחלתי דרך חדשה. אני נהנית מכל רגע. והאנשים הנכונים יגיעו בזמן הנכון. אז מה יש לדאוג.... ועוד דבר.... מנסה לכתוב פה בפורום כבר יומיים ובכל שליחה שלי הסרבר של תפוז נופל - אני חושבת שהמרחב והזמן שביקשתי מקריון, נתנו בי אותותיהם - סליחה שהפלתי לכם ת'סרברים
חוץ מזה, תודה שאתם פה נהנית לקרוא אתכם את השאלות והתשובות ולומדת המון המון כל הזמן באהבה רבה, מיה

מאמיה

New member
תודה לדויון, איזה מזל שיש מישהו שמוחק פה

זה מה שחשבתי בהתחלה...... אבל אפילו כשכתבתי תגובה מתוך איזון ומוארת הסרבר נפל אז עלה בדעתי שאולי זה לא רק הוא
ורציתי לשאול אם תאוצה טובה לחלקיקים או שבגללה הם נעלמים???? וגם.... מה ההבדל בין רוח ונפש

maysabel

New member
אל תקחי אותי באצינות יתרה..

בייחוד לא היום שהיה מלא מלא בהפתעות משחמות ומחייכות :)

אהבתי את הכנות שלך../images/Emo9.gif

ומרגיש לי שמאוד מתאימה לך העבודה המקורית שלך, לימוד ההנקה . והנושאים החדשים את קצת סקפטית, לכן מה שתעבירי יהיה בספקות. בהצלחה בכל שתבחרי אהבה אריאלה

מאמיה

New member
כבר לא סקפטית

אבל ככה התחלתי. אני הייתי צריכה הוכחות כדי להתחבר למקום שאני נמצאת בו. אין ספק שהקורס הספציפי הזה נותן את ההוכחות במהירות שנדרשה לי. אני כבר בחרתי בשניהם. אין לי ספק שאני יועצת הנקה מצוינת וזה איתי כבר גלגולים רבים ואין לי ספק שעברתי גלגולים רבים מתוך הארה ואין לי כל כוונה לוותר על האור בגלגול הזה וכל זה נאמר מתוך הערכה רבה לבריאה שנתנה לי את כל הכלים שצוידתי איתם ואת תהליך החיים הנפלא שאני עוברת מאחלת לכולם להגיע למקומות האלה ומסתבר שגם סקפטים יכולים להגיע והרבה יותר מהר מהמצופה - אני אוהבת שמאיצים בי

נשמע מדהים!

אני שמחה שעוד אנשים הולכים לקבל את המידעים הנפלאים האלה. אני מאחלת לך הצלחה רבה וכמובן הנאה מהעשיה המבורכת הזו. מתי את מתחילה ללמד? אשמח לשמוע חוויות. ברכות להמשך יום מדהים.

מאמיה

New member
תודה שושנה

מלמדת משבוע הבא בימי שני ורביעי אספר חוויות מדי פעם אכן מידעים נפלאים. נהנית מאוד מהזכות להעביר אותם הלאה.

maysabel

New member
סתם לדעת

מישהי מכן עובדת ביחסי ציבור או משהו דומה? פרסום מתוחכם? סילחו לי על הישירות אבל..... ..לא להאמין..

maysabel

New member
שושנה יקרה..

זה היה טיפה בהומור כי נראה לי כאן נפתחה קבוצת תמיכה איכשהו.. ואיפה שיש קבוצות תמיכה אין מאיזה בד"כ.. בהצלחה לכולם מי שלא יהיה, מה שלא יהיה ואיך שלא יהיה :))

מאיזה, למה המחשבות השליליות?

אני חושב שהחוויות שלהן מעוררות עיניין רב. הנה, אני מתחיל לחשוב ברצינות על סדנא להנקה. יונק מצוי.

maysabel

New member
למה אתה נתפס על השלילי? ../images/Emo69.gif

רק שאלתי בתמימות..וטיפה בצחוק.. :)) בהחלט נושא לעניין הציבור.. אבל בינינו-אתה לא מעדיף קורס לקשירת שפם או גבות עם בנות שעירות?(הלך לי הצ')

למעלה