מיה, נו???

יעקב - עכשיו התבלבלתי...

אתה רוצה לינוק או להניק?
הסיני מהשורה השלישית!

מאמיה

New member
תלוי בגיל ../images/Emo13.gif

בכל מקרה קורס קשירת שפם נראה לי יותר אטרקטיבי אני מוותרת על ההנקה ומצטרפת לדוד.

מאמיה

New member
אולי הגיע הזמן להסבה מקצועית

תודה על הישירות, גם אני הרגשתי ככה. אבל מתאים לי לזרום עם זה. זורמת, זורמת, זורמת..... גם ללמוד לזרום זה תהליך חשוב. כנראה זה הרפש שבי

צרם לי משהו

מאמיה יקרה האם תואילי להסביר למה כוונך ב-"כנראה שזה הרפש שבי" תודה מראש יעקב

מאמיה

New member
רפש = רוח + נפש

משתדלת ללמוד
חבר'ה אין לי שום בעיה לא לדבר יותר על הקבוצה שפתחתי. אתם תגיעו לזה בזמן ובמקום שיתאים לכם. אין לי כמובן גם שום בעיה לספר - היום זה חלק בלתי נפרד מחיי. בכל מקרה, כמו שכבר אמרתי פעם - אם תרצו לראות בי מתחרה או חברה זה הכל בחירה שלכם. אני פה כדי ללמוד. ואני תמיד שמחה ללמד. אין לי הרבה נסיון. יש לי רק את הקבוצה הזו. כך שכל שיחה רוחנית יכולה להתפרש כפרסום של מה שיש לי. ואני עדיין אוהבת להיות פה ולקרוא אתכם. אז מקווה שתרשו לי להיות פה בשקט.

maysabel

New member
אן הלכת עם הדברים?

יעקב לא הבין שחזרת על ביטוי בדיחתי שלי.. את יכולה להישאר אבל אם תעמדי בהבטחתך להישאר בשקט.. אמרתי לא לקחת אותי ברצינות יתרה לא? חח אף אחד כאן לא רואה בך מתחרה- מתחרה למה בדיוק? מה כוונתך?מה הבנת את? עכשיו תסבירי לי: "אתם תגיעו לזה בזמן ובמקום שיתאים לכם"- מה את מתכוונת בכך? לן נגיע? האם את בטוחה שעלינו להגיע ל............?.. מעניין ואני שאלתי בשיא הרצינות של דיון -ללמוד-ללמד- מה את מבינה בלזרום.. ודווקא מזה התעלמת.. אז בואי לנשום..לשאוף ולנשוף................. וחיבוק למען האמת והישירות אני חייבת לומר שמאד לא בא לי לקרוא כל כך על הקבוצה..אבל זאת אני את יכולה לכתוב כמה שבא לך מה שבא לך וכך כל אחד.. איפה הבעיה בדיוק? יש שאלות שמחכות למענה-אם תרצי כמובן :))

מאמיה

New member
מענה

מאיזה יקרה, אני עסוקה המון בהתגוננות על כוונות שאין לי. לא התכוונתי שחייבים להגיע למקום מסויים בזמן מסויים אלא יותר שכל אחד בוחר את המקום והזמן שלו. לזרום זה אחד הדברים שאומרים לי כל הזמן מרגע שנחשפתי קצת לרוחניות. הפתיחה הראשונה בטארות אמרה לי שכדאי לוותר על המטרה ולהתחיל להסתכל על הדרך, לזרום עם החיים. זו הכוונה שלי בלזרום. ולמה את מסיקה שיש בעיה??? אמרתי שטוב לי פה ואני בוחרת להישאר פה בשקט. עם קורס קשירת שפם ואימוני יניקה לגברים

netad169

New member
אני אוהבת שמשתפים

כי דרך סיפורים שמספרים אחרים אני מגלה עוד אפשרויות שלא חשבתי עליהן. כי הדרך שעושה האחר מעניינת לעיתים, וכי בשביל סדנת שתיקה לא צריך פורום. מיה, אני אשמח אם לא תהיי בשקט :)

maysabel

New member
מישהו ביקש ממנה לשתוק

או שזאת הייתה הפרשנות שלה וההבנה שלה בלבד? גם בשביל קבוצות תמיכה לא צריך פורום אגב.. אני שמחה מאד שאת כבר לא בשקט גם :) ד"א- הדרך שעושה האחר תמיד מעניינת ולא רק לעיתים.. מה עוד שאדם לא יודע את כל האפשרויות של עצמו אבל תמיד יגלה אפשרויות אצל אחרים-יש הבדל? חיבוק לך נטע ולילה טוב

maysabel

New member
מאמיה יקרה

מהו שמך?מאמיה? את עסוקה בהתגוננות ..ושואלת אותי למה אני מסיקה שיש בעיה? בדיוק שאלתי איפה הבעיה כי שמתי לב שאת מתגוננת- הסיבה תמצאי רק אצלך.. אף אחד לא מתקיף אותך, לראות את הדרך של האחר הכוונה גם- לראות את האחר על כל מה שיש בו-כולל דרך התבטאותו כשמישהו מתבטא כלפייך בדרכו ואת מפרשת זאת כהתקפה נגדך?למה? לזרום-לא סתם שאלתי זאת, תודה על השיתוף זהמה זה אומר לך ואיך הגעת לזה, אכן חשבתי שזאת תהיה התשובה מה שיש לי להוסיף להבנתך על זרימה: רק דגים מתים זורמים עם זרימת הנהר..החיים..דגים חיים שוחים דווקא.. אבל הם שוחים בזרימה עם עצמם-הם מי שהם ופועלים מבפנים לכן מוסיפה את הבנתי של זרימה לא כמושג ניו אייג'י אלא כהבנה משלי זרימה בשבילי-זאת הרמוניה בין הפנים לבין החוץ..לא מצב של קונפליקט ומצב כזה יכול להתקיים רק כשזורמים מבפנים,עם העצמי,מהעצמי,עם מי שאני..בכל מצב ובכל מה שלא יהיה בחוץ הזרימהשלי תהיה הקרינה שלי אל ועל.. כפי שאבי גידל אותי תמיד- עדיף סטירה בלחי מאשר סתירה פנימית.. וזה קשור למה שמבינה גם בעניין קבוצות הדרכה לעשיית משהו שבא מבפנים וזאת לא ביקורת אלייך או על עשייתך,זאת הארה משלי לעניין הזה ולא כופה זאת על אף אחד.. את מאד רצויה בכל דרך שתרצי-דרך השתיקה או הדיבור או מה שלא יהיה כי נקבל אותך כפי שאת,נטו, מה שבא לך לכן תכבדי גם כל תגובה של האחר לדברייך בסובלנות כי בפורום הזה יש אוטנטיות וישירות וכנות ובזה המיוחדות שלו כאן לא תמצאי "יפי נפש" עם שפה "מנומסת" -וזה לא לתת על הראש אלא שכל אחד יהיה מי שהוא, תפרשי את זה איך שתפרשי,לא תמצאי ביטוים "ריקים" של "אור ואהבה ואור ואהבה-אבל תמצאי כאן לב לב כן המאיר הישר אלייך ולכל אחד שכאן מליבי אל ליבך לילה טוב וחיבוק ענק

אויש עשיתי טעות פטאלית

פתחתי את ההודעה של מאיזה ונפלו לי כל המילים על הרצפה...לא מצליח להחזירן למקומן והכל נראה לי ג'יבריש. לפחות הייתה הוגנת ומדביקה אותן היטב...ככה זה כשכותבים מהערסל

maysabel

New member
זה מה שקורה

כשפותחים הודעות מהביוב לאן זרמת לנו אתה? יאלללה לילה טוב!! אמא'לה..חייבת לישון קצת

מאמיה

New member
../images/Emo45.gif אהבתי

סופסוף הראית לי את הדרך שאוכל לזרום בה. היה די קשה להעמיד פני מת. תודה על ליבך המאיר ועל המילים המודבקות היטב (לא נפלו לי)

למעלה