מאמיה יקרה
מהו שמך?מאמיה? את עסוקה בהתגוננות ..ושואלת אותי למה אני מסיקה שיש בעיה? בדיוק שאלתי איפה הבעיה כי שמתי לב שאת מתגוננת- הסיבה תמצאי רק אצלך.. אף אחד לא מתקיף אותך, לראות את הדרך של האחר הכוונה גם- לראות את האחר על כל מה שיש בו-כולל דרך התבטאותו כשמישהו מתבטא כלפייך בדרכו ואת מפרשת זאת כהתקפה נגדך?למה? לזרום-לא סתם שאלתי זאת, תודה על השיתוף זהמה זה אומר לך ואיך הגעת לזה, אכן חשבתי שזאת תהיה התשובה מה שיש לי להוסיף להבנתך על זרימה: רק דגים מתים זורמים עם זרימת הנהר..החיים..דגים חיים שוחים דווקא.. אבל הם שוחים בזרימה עם עצמם-הם מי שהם ופועלים מבפנים לכן מוסיפה את הבנתי של זרימה לא כמושג ניו אייג'י אלא כהבנה משלי זרימה בשבילי-זאת הרמוניה בין הפנים לבין החוץ..לא מצב של קונפליקט ומצב כזה יכול להתקיים רק כשזורמים מבפנים,עם העצמי,מהעצמי,עם מי שאני..בכל מצב ובכל מה שלא יהיה בחוץ הזרימהשלי תהיה הקרינה שלי אל ועל.. כפי שאבי גידל אותי תמיד- עדיף סטירה בלחי מאשר סתירה פנימית.. וזה קשור למה שמבינה גם בעניין קבוצות הדרכה לעשיית משהו שבא מבפנים וזאת לא ביקורת אלייך או על עשייתך,זאת הארה משלי לעניין הזה ולא כופה זאת על אף אחד.. את מאד רצויה בכל דרך שתרצי-דרך השתיקה או הדיבור או מה שלא יהיה כי נקבל אותך כפי שאת,נטו, מה שבא לך לכן תכבדי גם כל תגובה של האחר לדברייך בסובלנות כי בפורום הזה יש אוטנטיות וישירות וכנות ובזה המיוחדות שלו כאן לא תמצאי "יפי נפש" עם שפה "מנומסת" -וזה לא לתת על הראש אלא שכל אחד יהיה מי שהוא, תפרשי את זה איך שתפרשי,לא תמצאי ביטוים "ריקים" של "אור ואהבה ואור ואהבה-אבל תמצאי כאן לב לב כן המאיר הישר אלייך ולכל אחד שכאן מליבי אל ליבך לילה טוב וחיבוק ענק