מיואשת מחיפושי העבודה

מיואשת מחיפושי העבודה ../images/Emo53.gif

שלום לכולם. הרשו לי קצת לפרוק מעליי
אני עו"ד צעירה. הוסמכתי לפני 3 שנים. התמחיתי בנזיקין ולאחר ההתמחות עבדתי מס' חודשים בתחום. עקב משבר אישי עזבתי את העבודה ולאחר מס' חודשים נכנסתי להריון, מאחר והסיכוי למצוא עבודה במצב זה היה קלוש התחלתי לעבוד בתחום שאינו קשור למקצוע (סוג של מכירות). לאחר חופשת לידה ארוכה למדי (שנה וחודשיים) הילדה נכנסה לגן ואני מנסה לחזור למעגל העבודה, ולא כ"כ הולך לי, מרגישה שהזמן ששרפתי כשלא עבדתי בתחום מאוד שיחק לרעתי. וכבר מוכנה לעבוד על תקן מתמחה בכל תחום ואז נכנסת מיגבלת השעות, כי מה לעשות אני אמא ויכולה לעבוד לכל המאוחר עד 16:00. מתחילה כבר לחשוב על לנטוש את התחום, למרות שתמיד חלמתי להתמקצע ולהפוך לעצמאית עם הזמן. כבר לא יודעת מה לעשות, פשוט מיואשת. לפעמים מצטערת שבכלל למדתי את המקצוע הזה
יש למישהו עצות מעשיות??? (אני רשומה בכל אתרי החיפוש ושולחת קורות חיים על בסיס יומיומי. וכן גם דרך חברות כוח אדם) לאיזה תחום קרוב אפשר לעשות הסבה? כלומר באיזה תחום תהיה עדיפות לתואר במשפטים???

אני כל כך רוצה ומנסה וזה כל כך קשה

הדרישות נורא גבוהות. צריך שם ניסיון של שנתיים שלוש ואין לי אותו. לא ידעתי שיהיה כל כך קשה לשנות תחום התמחות, אחרת הייתי הולכת לכיוון המקרקעין מהתחלה. זה אפשרי בכלל? מוכנה להתפשר על שכר והכל... מכירים מקרים של שינוי תחום התמחות??? בכל מקום דורשים ניסיון. איך יהיה לי אותו אם אף אחד לא נותן לי הזדמנות???

guy350

New member
עו"ד גיא בית און

אל תתיאשי. תראי את צריכה להחליט לקבל את "גורלך" הטוב שאת לא מוצאת מקום עבודה. גורלך הוא טוב מאחר וזה נותן לך אפשרות לחפש תיקים בעצמך ולהתחיל לעבוד מבלי להיות שכירה אלה ישר עצמאית. שאלת מיליון הדולר היא . איפה את גרה , נתון חשוב. דבר שני את צריכה להודיע לכל מי שהכרתי על האדמה הזאת כי את עורכת דין ואת פתחת משרד. אם ממש תתעקשי יהיו לך לקוחות אחרי תקופה לא ארוכה וגם הרבה מאוד כסף . גורלך מאוד טוב. בהצלחה עו"ד גיא בית -און

רבקי78

New member
גישור אולי?../images/Emo4.gif

המגשרים שאנחנו עובדים איתם, כולם עו"ד. אולי תצליחי בתחום?

למעלה