מיואשת

מיואשת

אני ממש מיואשת.
לפני חצי שנה הכל התחיל.
בעלי בא ממשפחה עם 11 ילדים!!!!
בעלי ה3 במשפחה. והם 8 בנים.
ה5 במשפחה רווק שכל שני וחמישי יוצא עם בחורה אחרת וכשיש לו חברה רצינית הוא בוגד בה חופשי בטענה שהוא לא יכול לשמור אמונים לאחת. ה7 הראשונים נשואים. בת אחת והשאר בנים.
אותו אח- אוהב להדליק את הנשואים ומציע להם לבוא איתו למועדונים וכד׳.
אח אחד- ה4 במשפחה הלך איתו מס׳ פעמים וזרם עם בחורות חופשי ולאישתו אין מושג!
לפני חצי שנה התחלתי לראות שהקשר שלו עם בעלי מתחיל להיות מאד קרוב והתחלתי להילחץ. כי אני מכירה את הסגנון של הבחור. אין לו חברים אז הוא יעשה הכל שבעלי או אחד מהאחים שלו יבואו איתו למועדונים ויכירו איתו בחורות ויזרמו.
אז ביקשתי מבעלי בקשה כזאת: בבקשה... דבר עם אח שלך כמה שאתה רוצה ומה שאתה רוצה. אבל רק לא על בחורות, לא על מועדונים ולא על החיי הוללות שלו. יש מלאאא נושאים במדינה. אל תדבר איתו על בחורות וכד׳.
מכאן התחיל הגיהנום שלי....
1. הוא המשיך לדבר איתו ויצפצף עלי.
2. אמר לי שאחיו יותר חשוב ממני ושאני יקפוץ לו ונשבע שיותר לא יגע בי כי אני מתערבת לו בחיים. ובאמת חצי שמה הוא לא נוגע בי ולא מתקרב אלי!!!!!!!
3. התחיל לזלזל בי.
4. התחיל לפגוע בי והתחיל להגיד לי שאני נראית נפולה... והוא מדמיין אותי לפעמים זקנה עם זקן ושהחזה שלי קטן וכו׳. דברים שלא כיף לשום אישה בעולם לשמוע!
5. התחיל לדבר עם אחיו זה שבגד באישתו יום יום. כל יום לפחות שעה וחצי +.
6. אחיו הנשוי שדיבר איתו יום יום הדריך אותו לעבור לחברת פלא׳ אחרת. ולעשות קוד באייפון שאני לא יוכל לראות עם מי הוא מדבר, פירוט שיחות וכד׳. וכך הוא עשה!
7. התחיל לצפות בפורנו מדי פעם...
8. יוצא מהבית ומתרץ תירוצים שנמצא בחניה בתוך הרכב ומדבר בפלא׳ או שהולך לחנות ספרים סטימצקי, צומת ספרים כדי לקרוא שם.
9. הפסיק לעבוד! וכתוצאה מיזה הוציא מהפקמ של החיסכון לדירה 60 אלף ש״ח! (לפני כחודש חזר לעבודה וכל פעם מאיים לעזוב אותה אם העיז לדבר!)
10. היה איזה שבועיים שהיה מאיים שיפוצץ אותי ויתן לי בוקס לראש וכד׳. ופעמיים, שלוש הוא ניגש אלי בעצבים כדי לקיים את זה וכשאיימתי שאזמין לו משטרה לקח צעד אחורה. ונשבעת!!!!!!!! שלא הייתה לו שום סיבה לאיים עלי. אמר שלא יכול לראות את הפרצוף שלי ויש לי הודעות הוכחה. בגלל שלא עבד והפסיד כסף זה בגלל שאמרתי לו לא לגבר עם אח שלו על בחורות אז הוא נכנס לדיכאון ולכן לא עבד ולכן בא לו לפוצץ אותי. לטענתו!!!!!
זה רק חלק מהדברים...
לפני כחודש וחצי עזבתי את הבית לדודה שלי בעקבות האיומים שלו. הוא גם לא רצה שאחזור לבית. והוא שמר על הילדים (יש לנו 4 ילדים).
חזרתי לאחר שבוע כשביקש שאחזור ואמר שיתחיל לעבוד ולחזור למסלול ושנלך ליועץ.
זה לא קרה! התחילו שוב שבוע מריבות ואז הוא עזב לבד להורים שלו ואני נשארתי עם הילדים.
חזר לאחר שבוע וחצי ואמר שנלך לייעוץ.
הלכנו לפגישה אחת עם יועצת. שבה הוא העלה רק את הנושא של אחיו (שזה שורש הבעיה כי מיזה הכל התחיל... היה סיפור מאד דומה לפני 3-4 שנים! וגם הכל התחיל מיזה...) היועצת אמרה לו שאסור לו לדבר איתו בתקופה הקרובה. דרך אגב- כמעט ורק הוא דיבר עם היועצת. אני כמעט ולא דיברתי כי רצה להסביר מה הבעיה כדי שתבין אותו... ולמרות זאת היא אמרה שאני צודקת.
הפסיק לדבר עם אחיו. והתחיל לעבוד...
אבל שאר הסעיפים הרשומים לעיל- כרגיל. הוא לא מעוניין ללכת לשום ייעוץ (בגלל הכסף). למרות שפעמיים הצלחתי לשכנע אותו אבל הוא בנא לא יציב. שניה אחת יגיד לי כן. ושניה אח״כ מתחרט.
אני ממש סובלתתתתתת. לא יודעת מה לעשות. שבורה!!!!!!
1. כולםםםם אומרים לי שהוא בטוח בוגד בי. עד עכשיו אמרתי לכולםםם אין מצב! גם לאחיו הבכור. אבל פתאום כשאני עוברתעל כל הסעיפים אז אולי זה נכון????
2. פתחנו תיק ברבנות. ב1/12 היה לנו דיון. יום לפני הוא עבר תאונת דרכים ולא יכל להגיע לדיון. כרגע ניסיתי להתקשר מס׳ פעמים והם לא עונים!!!!!! רוצה תאריך חדש ומיידי!!!!! חיכיתי לתאריך הזה כמעט 3 חודשים!!!!!
3. איך להתנהג כרגע????? ההתנהגות שלי היא: או שאני צורחת כי אני כבר יוצאת מדעתי. זה ברור שזה לא בסדר. אבל זה בלי שליטה מרוב הסבל שאני עוברת. או שאני שותקת ולא מתייחסת אליו. אבל זה לא מחזיק הגבה זמן מעמד כי הוא בנא שמדבר הרבה ולא נותן מנוחה.ואז הוא מצליח להדליק אותי ושוב מתחיל אש...
אנחנו נשואים 10 וחצי שנים! יצאנו לפני 1/2 שנה! והיה לנו תקופות מעולות ביחד. במיוחד לפני החצי שנה שאני מדברת עליה. היינו מאוהבים מעל הראש!!!!!! היה לנו זוגיות מעולה!!!!!! שתינו אומרים את זה.
זה מה שמפריע לו... היה לנו טוב... למה הרסת??? למה אמרת לי לא לדבר עם אח שלי על בחורות??? טוב לנו אז שקט. אל תדברי. אל תעירי הערות.
לעזאזל. מה נראה לך????? שאם הכל טוב לא אגיד מה שמפריע לי????? מה זה צריך להיות????? זה מפריע לי. וביקשתי את זה בצורה הכי עדינה שאפשר!!!!!! נשבעתתתתת.
עזרה.... בבקשה. אני מיואשתתתתתת

Ginger L Honey

New member
לא משנה מה הסיבה, הוא מאיים עלייך באלימות!

בעלך אדם מסוכן
את צריכה לקחת את הילדים ולהתרחק ממנו.
&nbsp
אחיו הוא לא שורש הבעיה. בעלך הוא הבעיה!
האח הוא רק תרוץ.
הוא כבר מתשתמש נגדך באלימות מילולית ומראה כוונות ל אלימות פיזית.
יש לך ארבעה ילדים שגדלים לתוך המצב הזה.
אח שלו ואם בעלך כן או לא בוגד בך הן הקטנות שבצרותייך..
&nbsp
יש לך למי לפנות לעזרה? משפחה? חברים?

A לוןA

New member
תקשיבי

את מתעסקת בטפל, ולא בעיקר.
והעיקר הוא- מערכת היחסים בינכם נגמרה.
ואת צריכה לצאת ממנה, ועכשיו.

כן צופה בפורנו- לא צופה בפורנו, כן בוגד-לא בוגד, היתה אהבה-לא היתה אהבה- מה זה השטויות האלו?
הבנאדם אלים, משתולל, עושה מה שבראש שלו והכי גרוע- איבד כל שמץ של כבוד והערכה אלייך.
אז זה משנה אם זה קרה בגלל שהסתובב לו בורג בראש או שאח שלו הסית אותו או שהוא נדלק על אחרת?
מה שהיה בינכם נגמר. מת. היה. עבר.
שום הנשמה בצורת טיפול זוגי לא תעזור לבן זוג שמאיים על בת זוגו ומשליט אווירה של טרור, ריגשי ופיזי, בביתו. והתירוץ של "למה אמרת לי והרסת הכל" - פאקינג בולשיט. תירוצים של ילד פחדן. אף זוגיות לא נהרסה בצורה כל כך טוטאלית כי מישהו אמר לבן הזוג שלו לא לדבר על נושא מסויים.

את צריכה להתרחק ממנו, ואתמול.

נ.ב.
מי שאמר לך שהוא בוגד בך- צודק.

A לוןA

New member
מצטער

אבל זה מה שאני קורא ממה שכתבת. וזה קשה, ברור.
העניין הוא שעוד צפויה לך דרך חתחתים לא פשוטה, שבמהלכה הוא עוד עשוי להתהפך חזרה, ולהתהפך שוב, לאיים, להתחנן, להבטיח, להפר הבטחות- וזה הולך להיות לא פשוט. לא פשוט בכלל.
אחרי שתתנתקו ותעבור תקופה מסויימת- תוכלי לשבת עם עצמך ולראות איפה טעית, איפה היו סימני האזהרה שאולי פיספסת ומה יכולת לעשות אחרת.
כרגע, הדאגה הראשונה שלך היא לשלומך ושלום הילדים, וכאן את צריכה לפעול- לא לחכות!

אתה לא מבין כמה אתה צודק!!!!!!

זה באמת מה שקורה.
הוא לא יציב בדעתו ובנפשו. ואני אומרת לו את זה כ״כ הרבה פעמים וזה המצה המתסכל שאני נמצאת בו. זה המצב שאני קוראת לו חלק מההתעללות.
לדג׳ יום שישי שעבר נשברתי. הרגשתי הכי מושפלת בעולם ובכיתי כמעט שעה (כשהילדים היו בגנים) הוא לא היה בבית. אבל לפני שיצא נתן לי משפטים מאד פוגעים. וראה שאני עם דמעות בעיניים אבל ממש התאפקתי לא לבכות לידו.
לא אמר לאן הוא יצא.
אחרי שעה אני מקבלת הודעה ממנו שהוא בקניון ומחפש לי מתנה. כי אני אמא טובה לילדים ואני אישה טובה.
הבכי של העצבות נהפך תוך שניה לבכי של תקווה ושמחה.
חשבתי שיתחיל שינוי.... חזר עם שרשרת, עגילים וקרם חמאת גוף ממגנוליה. כולי התרגשתי. ואמרתי תודה! וציפיתי שימשיך להיות נחמד ויחזור לחיים של פעם.
לא עברו כמה שעות ושוב השפלות. ת׳אמת הייתי בשוק! קנית מתנה ב500₪. למה??? לא חשבת על לפתור דברים? לנסות ליישב דברים????
כשאני מסתכלת אחורה. לפחות 15 פעמים ואני לא מגזימה!!!!!! הוא אומר לי בואי נלך לשבת בבית קפה ארומה וכד׳ ונדבר. ננסה לפתור דברים... אני מגיעה והולכת איתו בתקווה. וחוזרת גמורה!
הוא משפיל אותי גם שם ולא מחפש לפתור שום בעיה!!!!!!
ובאמת שזה מוזר לי.... כי הוא לא כזה. זה לא הסגנון שלו. הרי אני מכירה את הבנ״א 11 שנים!!!!!!!!!
איך בנא משתנה כך בחצי שנה????? זה כ״כ מוזר לי. זה כ״כ מתסכל. וזה מה שקשה לי. פשוט אני חסרת אונים. כי אני באמת מנסה להיות הכי בסדר!!!!!!! ומה בסוף???? מקבלת השפלות.
כל התקופה של החצי שנה אני חיה בין תקווה לייאוש. אויש... כמה שזה מתסכל.
לא מאחלת גם לאויבים שלי ��������

A לוןA

New member
רגע....

מה זה מזכיר לי...
פגיעה...התנצלות....שוב פגיעה...שוב התנצלות....פגיעה...התנצלות...
&nbsp
אהה...נזכרתי!
המתודולוגיה של בעל מכה.
רק שכאן זה עדיין לא פיזי, "רק" נפשי.
&nbsp
ולשאלתך- איך בנאדם מתהפך ככה פתאום, יש כמה אפשרויותף
1. זה לא פתאום. הוא מאותת לך על זה כבר המון זמן, ואת היית שבויה באזור הנוחות של "היינו מאוהבים מעל הראש!!!!!! היה לנו זוגיות מעולה!!!!!! שתינו אומרים את זה." והיית עיוורת מכדי לראות.
2. זה לא פתאום. זה נבנה אצלו בפנים כבר המון זמן, ועד עכשיו הוא הצליח לשחק את המשחק. עכשיו זה התפוצץ.
3. קיים גורם נוסף. הוא הכיר מישהי אחרת, הוא ראה איך אח שלו חי ומקנא (ובמקביל חושב שאת הסוהרת שלו) וכו'
4. קיים גורם משפיע נוסף שאת יודעת ואנחנו לא- לחצים נוספים, ההתנהגות שלך או כל דבר אחר.
&nbsp
אני הייתי הולך על שילוב של 1+2+3 בחלקים שווים עם תיבלון של 4

kukii im buzuki

New member
מוזר שאת שואלת איך בנאדם משתנה בחצי שנה

כשבהודעה הפותחת שלך כתבת שדבר כזה קרה לכם גם לפני שלוש, ארבע שנים..........
הסיפור קצת לא מדוייק

מה עלייך לעשות? בבקשה, לפי הסדר:

1. לפתוח חשבון בנק נפרד ולהעביר לשם את המשכורת שלך. אני לא יודעת אם מותר לך להעביר לשם כספים נוספים, אבל הוא גונב לך מהחסכונות כדי לשלם לזונות, אז לפחות קצת כסף תשמרי לך.
2. לפנות לעמותה שמתמחה בליווי נשים מוכות. אסור לך לפעול לבד, אין דבר מסוכן יותר לאישה מוכה מהרגע שבו הגבר שלה מבין שהיא עומדת לעזוב אותו. תצטרכי לעשות את זה בהדרכה של בעלי מקצוע.
3. לעוף מהבית!!!
4. לפנות לליווי רגשי- את חייבת תמיכה בתהליך הזה, יותר משחברות ומשפחה יכולות לספק. את עוברת גיהינום. יש מסובסד, אם לא חינם, במרפאות בריאות הנפש בכל עיר. פסיכולוג זאת לא מילה גסה.
&nbsp
אגב, אם את לא לוקחת גלולות, זה הזמן להתחיל. הריון עכשיו פשוט יהרוג אותך, פשוטו כמשמעו. ראיתי שכתבת שהוא לא נוגע בך, אבל כמו שהוא התהפך עלייך יום אחד לפני חצי שנה הוא יכול להתהפך שוב.
&nbsp
שיהיה לך בהצלחה. העצבת אותי מאד. נשמע כאילו הוא השתגע לגמרי.

חשבון נפרד כבר עשיתי לפני 3-4 שנים...

לגבי האלימות- לא יודעת אם הייתי ברורה. אבל אסביר שוב-
הוא איים עלי במשך שבועיים שיפוצץ אותי וכו׳. לא נגע בי! 3 פעמים ניגש כדי לגעת בי... אבל כשאיימתי במשטרה לקח כמה צעדים אחורה. וזה היה תקופה של 2-3 שבועות אולי קצת יותר. עכשיו הוא רגוע ומתון אבל מרגישה התעללות נפשית ורגשית שאני כבר לא יכולה לשאת.
זה בדיבור מגעיל שהוא מדבר אלי. יוצא עושה מה שבא לו. צוחק עלי על על מיני דברים. שניה אחת רץ לקנות לי מתנה שניה אח״כ רב איתי וטוען שאני לא יגיד לו עם מי לדבר ומה לדבר ומה לעשות, ממשיך לא להתקרב אלי בשום צורה שהיא וכו׳. רק אישה שעברה את מה שאני מדברת תבין מה זה ההשפלות האלו ושקשה לעמוד בהם.
הוא עושה את זה נטו מכבודדדד. אני הגבר. ואת תעשי מה שאני אומר. וזה רק בחצי שנה אחרונה!!!!!! אני נשואה 10 וחצי שנה. היה לנו חיים מאושרות. הוא נתן לי הכל! דאג לי! כיבד אותי! פשוט התהפך עלי פתאום מאז שאמרתי לו לא לדבר עם אח שלו על בחורות! בגלל זה מאד היה קשה לי הצעד הזה של גירושין. כי זה הגיע אלי פתאום. וזה קשה לי!!!!!!!׳ אני לא מאמינה שאני בסרט הזה. הבאתי 4 ילדים מאהבה! הקטן בן 7 חודשים והיינן הכי מאוהבים. איך זה קורה פתאום???? ��������
היום הלכתי לרבנות וקבעו לי תור לדיון בסוף ינואר. אין לי מושג איך אני מחזיקה מעמד עד אז.... זה ממש אבל ממש קשה לי!!!!!!!

elena20

New member
לא כזה משנה אם הוא נגע בך או לא, הפואנטה שהוא אלים

(ואגב אם תישארי איתו מספיק זמן הוא גם יפגע בך פיזית)
טוב שהחלטת לעזוב אותו, מאוד הייתי ממליצה לך אם יש לך אפשרות כזו ללכת בינתיים למישהו מהמשפחה
למען הביטחון שלך ושל ילדיך.

haych

New member
חשוב לך להדגיש שהוא לא נגע בך-זה לא משנה

גם אלימות מילולית והשפלה הן אלימות, והכמעט נגע יכול להיות "פירק אותך במכות" בפעם הבאה. בפעם הבאה יכול להיות שלא תיהיה לו שליטה עצמית.
וזה לא משנה שעד עכשיו הוא היה נפלא אליך. עכשיו הוא לא. זו לא מעידה חד פעמית וזה לא משנה אם זה בגלל שאמרת לו לא לדבר על נושא מסויים או לא יודעת מה. הסיבה לא משנה כלום. העובדה היא שהוא בן אדם אלים ואת צריכה לקחת את הרגליים שלך וללכת משם לפני שהמצב יהיה יותר גרוע, למענך ולמען ילדייך.

מאמי

איומים זה צעד הראשון לאלימות.
&nbsp
אני מבינה את מה שאת מספרת
וכואב לי עליך...
&nbsp
אך התקופה היפה שהיתה לכם נגמרה
כנראה או שהאח שלו השפיע עליו ולכן הקשר נהרס (כי שוב בעלך מדבר כמו ילד קטן שמושפע ממנהיג-שהוא האח שלו)
או שיש לו מחלה נפשית כלשהי שהתפרצה
או שניהם ביחד...
&nbsp
תהיי חזקה

&nbsp

וויאן

New member
הייתי בסרט הזה

לפני שנתיים לחברה שלי קרה בדיוק אותו דבר בעלה התחרפן יום עובד יומיים לא ..איומים..ותהפוכות ביחס אליה פעם הוא בסדר ונוטע תקווה ופעם הפוך לגמרי ..היא התגרשה ממנו כי לא היה לה טוב איתו.. כשלאחר הגירושים הסתבר : 1. הוא בגד בה 2. הוא כל הזמן הרגיש שלא טוב לו במערכת הזוגית בזמן שהיא חיה באופוריה באיזור הנוחות שלה ונשענה על האהבה שמסתבר שהיתה רק אצלה 3. הוא היה בטוח שהוא שולט במצב ושהיא תרקוד לפי החליל שלו מתי שהוא רצה הוא הביא אותה אליו ומתי שלא רצה בעט בה.
לדעתי את צריכה לבעוט בו ולא לתת לו לשחק ברגשותייך כשהוא מנסה להיות בסדר אל תסכימי תראי לו שאת רצינית לגבי הגירושים והולכת עד הסוף..אם הוא חכם הוא יתאפס ויחזור להיות נורמלי ואם לא אז עדיף לך בלעדיו...אני רואה את חברה שלי יש לה חבר מקסים והיא מודה על כל יום שהיא כבר לא איתו...

isola bella

New member
וואו

יש לי עצה אחת קונקרטית
לקחת את הרגליים ולברוח
The sooner the better
&nbsp
איזולה בלה
&nbsp

בשתי מילים.... חוסר ביטחון!

נראה שהוא הצליח לערער לך את הביטחון לרמה הנמוכה ביותר.
אם היה לך ביטחון עצמי וטיפה אומץ מזמן היית עוזבת אותו.
כנראה שהפחד מגידול 4 ילדים ואולי דימוי עצמי נמוך עוצר אותך מלעשות את הצעד.
כשתעשי את הצעד של גירושין....אני חושב שתקבלי את עצמך בחזרה... ואת רק תרוויחי מי זה!
תנסי לקרוא את מה שכתבת מנק' מבט אוביקטיבית (כאילו זה קרה למישהי אחרת) ותראי שאין מנוס מלזרוק אותו.
מה גם את צעירה....כל החיים לפנייך....
בהצלחה!

למעלה