מיואשת

anesthesi

New member
אני לא יודע אם הוא בוגד בך

אבל הוא בטוח בגד בך והוא לא מספר.
יכול להיות שאח שלו גרר אותו לאיזה לילה חד פעמי של הוללות. לא יודע מה.
תבקשי ממנו, מבעלך, להתוודות בפניך.
אבל!!! תבקשי יפה, ואל תכעסי, ואל תעשי דרמות או סצנות או רגשי, או תנטרי טינה. כי אם הוא יחשוב שהוא הולך לחטוף על הראש, הוא לא יודה. רק אם הוא יבין שזה ישחרר אותו מהמועקה של הסוד, מהחומה שהוא בנה ביניכם, ושזה יעזור לכם לחזור למערכת יחסים תקינה, רק אז יש סיכוי להוביל אותו לוידוי.
אם הוא יתוודה על כל הדברים שהוא עשה כנגדך, יש לכם סיכוי להתחיל מחדש את מערכת היחסים הזו.
אם לא תצליחי להוציא ממנו את ההודאה (אגב, יש גם סיכוי שזה לא בגידה מינית.. זה יכול להיות שהוא בזבז כספים שהוא לא היה אמור או דברים אחרים), אז זה חדשות לא טובות למערכת היחסים שלך.

haych

New member
אני חייבת לשאול

הבחור איים עליה באלימות פיזית. באמת נראה לך שכדאי שהיא תתחיל את מערכת היחסים מחדש?!?

anesthesi

New member
לא יודע

אני לא מכיר את הפרטים של המערכת.
אם יש נכונות משני הצדדים לפתור את הבעיות, ואם היא תוכל להביא אותו לקחת אחריות על המעשים שהוא עשה נגדה (כולל האיום באלימות), יכול להיות שאין צורך לפרק את החבילה.
בשביל ילדים זה מאוד כואב כל הנושא הזה של פירוק המשפחה. ברור שחלילה אישה לא צריכה להשאר בנוכחות של בעל אלים, אבל אם מדובר רק באיום, זה עוד שלב שאפשר לטפל.
לא הייתי נכנס להם לוריד עד כדי כך שהייתי אומר לה לפרק בלי שאני מכיר את הפרטים לעומק.

אז ככה

&nbsp
א. אולי בעלך סובל ממחלה נפשית כלשהי, צריך לקחת אותו לפסיכיאטר לאיבחון-בתנאי שהוא ירצה.
10 שנים של נישואין יפים? או 10 שנות נישואין עם עליות וירידות? לא יודעת מה היה לכם ב10 שנים האלו
&nbsp
אך חשוד לי מאוד, שבגלל האח שלו, שגם הוא שרוט בלשון המעטה
הוא התפרץ אלייך ככה
תבדקי בעיות נפשיות במשפחה שלו
אולי זו סכיזופרניה שהתפרצה לו
או מניה דיפרסיה
&nbsp
שמעתי כבר סיפור שאחרי שנות נישואין רבות גילו סכיזופרניה לבעל...
אי אפשר לדעת
זה רק פסיכיאטר עם פסיכולוג יקבעו.
&nbsp
לך
כקורבן לכל המעללים שלו
אני ממליצה ללכת לפסיכולוגית
ותירוצים של אין כסף -אסור שיהיו לך תירוצים!
&nbsp
את חייבת ליווי פסיכולוגי לגירושין שלך
ככה תוכלי לעכל זאת בצורה יותר טובה
אחרי הכל להיות גרושה עם 4 ילדים זה לא קל
וגם כדאי לגשת לפגישה אחת עם פסיכולוגית ילדים-כדי שתתן לך כלים להכין נפשית את הילדים שלך לגירושין
שזה גירושין שלכם לא יעשו להם טראומה לכל החיים
&nbsp
כי אם זה יקרה-זה חלילה יכול לעשות להם בעיות פסיכולוגיות ובעתיד הם לא ירצו להתחתן נו כמו אח הרווק של בעלך...
בטוחה שזה קרה לו לא סתם.. אלא סיבה כלשהי מהעבר...
&nbsp
&nbsp
מצד שני
אם תשארי
זה יעשה לך בעיות פסיכולוגיות !!!
זה לא קל לחיות עם בעל כזה
וההשפעה שיש לאח שלו עליו היא חזקה מאוד
ואם הוא אמר שהאח שלו חשוב לו יותר-אין לך עם מי לדבר.
אם מאיים להרביץ לך-וזו הפעם הראשונה שהוא עושה זאת, זאת נורת אזהרה לפני שיהיה חלילה אסון...
תזהרי מזה.
&nbsp
אני חושבת שהאח שלו משפיע עליו
אולי אפילו אומר לו איך לדבר איך,
בעלך מדבר כמו ילד קטן, לא בצורה בוגרת... זה גם נורא אדומה... בהחלט תתיעצי עם פסיכולוגית ופסיכיאטרית על הנושא הזה.
&nbsp
בהצלחה
ותהיי חזקה
תעדכני אותנו מה יהיה בהמשך

&nbsp

למעלה