מיואש

daniel1O

New member
מיואש

היי.. אני מיואש מאוד,אני מחכה 8 חודשים ושום דבר לא זז, לפני שבוע וחצי איזה מישהו מתא מתנדבים התקשר ואמר לי שהתיק שלי ממתין למציאת שיבוץ או משהו ושאמורים לזמן אותי לראיון,אבל פאקינג 8 חודשים ואני כבר בן 20.. זה כבר עושה חשק לא להתגייס..וקראתי פה נושא של מישהו שגם כן התייאש,זה ביאס ואכזב אותי עוד יותר.. תא מתנדבים לא עונים לא לטלפונים ולא למיילים,גם כן בעולים על מדים שלחתי מלא פניות ומיילים לתא מתנדבים וטלפונים ותמיד אומרים לי שיחזרו אליי בהקדם וכלום! פשוט מיואש קשות..לא יודע אם לוותר או לא..ואגב,אני מתנדב על 21 נפשי..וגם כן הייתי במקרפ''ר ב' הזה..הרופא שם אישרה לי לפי מה שהבנתי "אני אנדב אותך" כך נמסר לי ממנה.. הצעות וטיפים יתקבלו בברכה.

liran148

New member
שמע אחי

בתא מתנדבים אף פעם לא עונים. לפי מה שהבנתי, אתה שייך לתל השומר. אני יכול לתת לך מספר שיעזור לך. שם באמת עונים. אכן, כתבתי שהתייאשתי. זה אכן מעצבן שהם לא זזים. אני פשוט הולך ללמוד, כי לא ידעתי אם יגייסו אותי או לא. רציתי למשוך עוד קצת זמן, כדי לראות מה קורה עם הגיוס, אך לצערי, אני לא יכול להסיר את ההרשמה ללימודים. לא רציתי לצאת קרח מכאן ומכאן, אז נרשמתי. ככה, גם אוליי לא הייתי מתגייס וגם הייתי מפסיד שנה מהחיים. אני גם קרוב לגיל 21. אני אתן לך בפרטי את המספר של מדור פרט של לשכת הגיוס תל השומר. מניסיון אישי שלי, תנדנד להם, תתקשר אליהם כל יום. בסוף הם יצטרכו לטפל בבקשת ההתנדבות שלך מהר יותר. את זה לצערי, למדתי מאוחר מידי. המון בהצלחה שיהיה לך:)

hillator

New member
היי

בוקר אור כמה דברים א. סבלנות זה צבא ב. מתנדבים על נפשי זה הליך יותר ארוך שלוקח יותר זמן ג. ההיתי ממליצה להמשיך לנדנד ואם ההתנדבות אושרה תתחיל לבד לחפש תפקיד זה יכול לזרזר בברכה

MICHELSGIL

New member
קודם כל לא להתיאש

כן זה נראה מאוד מוזר שבנאדם רוצה להתנדב ועושים לו בלאגנים בשביל זה אבל רק תוכיח להם שאתה באמת בנאדם איכותי ולמרות שמשגעים אותך אתה לא מוותר להם זה קשה אבל אפשרי. עכשיו אני לא מבין אם היית במקרפר והרופא אישר אותך לא שאלו אותך מיד אחרי המפגש עם הרופא מתי אתה רוצה להתגייס וכו'? כי אני יודע שברפואי זה מה שעושים. בכל מקרה שב להם על הראש תשלח גם למיטב וגם לתא מתנדבים פקסים כמו תרופה 3 פעמים ביום ותראה שיענו לך. חוץ מזה הם כן עונים במייל אני בהתכתבות איתם שם והם עונים פעם ביומים שלושה.

daniel1O

New member
קודם כל תודה..

לירן-אשמח אם תביא לי את המספר בפרטי ותודה. MICHEL-שלחתי להם מייל לפני שבועיים ורק אחרי שבוע קיבלתי מייל "אנו נבדוק ונחזור אליך בהקדם" וזהו. מאז כלום! ואגב,במקרפ''ר היא שאלה אותי לאן אתה רוצה להתגייס [הרופא עצמה] אמרתי לה שב''ס או מודיעין או חיל האוויר היא פשוט לא אמרה כלום.. לפי מה שזה נראה כאילו בכלל אני עוד בתחילת הדרך..

hillator

New member
כמה דברים

1. תפקידה של הרופאה הוא לקבוע מה החייל לא יכול לעשות מבחינה רפואית ולא לקבוע שיבוצים אז מה היא חושבת או לא חושבת 2. צר לי לאכזב אותך ואני לא רוצה לעורר תקוות שווא אבל עם 21 נפשי תהיה בעיה להיות בכל מקום שדורש סיווג ביטחוני 3. בנוגע לחיל אוויר הם יכולים להציע לך שלל תפקידים תלוי מה מעניין אותך שם בברכה והצלחה הילה

daniel1O

New member
היי

תאמיני לי שכבר לא אכפת לי איפה להיות..העיקר כבר להתגייס.. ואגב,הסעיף הנפשי שעליו יצאתי הוא לא כבד,זה סעיף 01 עם קשיי הסתגלות מתונים במהלך השירות ודיכאון נפשי קל.. וזה גם מה שרשום לי בקיוסק מידע..

liran148

New member
גם אני הייתי בכזאת בדיקה

הרופא/ה לא יודע/ת דבר על תפקידים במסלול התנדבות. הרופא שבדק אותי למשל, מסר לי מידע מוטעה. הוא לא היה כ"כ נחמד אליי האמת, הוא התייחס אליי בזלזול.

daniel1O

New member
קודם כל אני לא בת..חח

ודבר שני,הרופא במקר''פר ב' הזה דווקא בניגוב אליך לירן,היא לא התייחסה אליי בזלזול,בהתחלה היא אפילו רצתה לגייס אותי גיוס רגיל,אבל היא שאלה אותי איזה 2 שאלות מפגרות שלא ידעתי מה להגיד בכלל שאלות כמו "מה ההבדל בין מטוס לציפור" ועוד אחד "מה אומר המשפט התפוח לא נפל רחוק מהעץ" האמת דווקא בגלל השאלות האלה הרגשתי קצת נבוך כי זה היה נראה שהם חושבים שאני מפגר או משהו ואחרי זה היא אמרה שעדיף שהיא תנדב אותי ולא יודע למה..

sharki7

New member
נסיון אולי לעזור..

שלום אני אמנם לא מתנדב אבל יצאתי מהצבא ובהתליכים לחזור אליו,ומאוד מבין על הסחבת שאתם מדברים,ולקח מאוד הרבה זמן עד שקובעים תור פה שם ועד שדברים זזים אבל אני פניתי לקצינת פניות הציבור ,שלי אישית לפחות מאוד עזרה,היא נתנה להם על הראש וכבר אחרי כמה ימים התקשרו אלי וקבעו תור לאן שהיה צריך,מומלץ לנסות אין מה להפסיד. http://www.aka.idf.il/main/kapatz/

sharki7

New member
בצד השמאלי

לא איפה שרשום מימין לנושאים הקשורים לרפואה לא להתייחס אלא מה שנמצא בקוביה בצד שמאל הירוקה

daniel1O

New member
היי תודה-אבל יש כמה

יש 3 אפשרויות פניה,באיזה מהם יותר מומלץ?

daniel1O

New member
אגב,כשאני לוחץ על פניה באמצעות האינטרנט

כתוב שם: משרדנו אינו מטפל בפניות העוסקות באופן ישיר או עקיף בגיוס או במיועדים לשירות ביטחון. אין ביכולתנו להשיב לפניות אלו. בכל פנייה או קבלת מידע בנושא מיועדים לשירות ביטחון ניתן לפנות למרכזי המידע בלשכות הגיוס או לחילופין דרך אתר האינטרנט של מנהל הגיוס עולים על מדים באיזה פניה להשתמש במקרה שלי?

liran148

New member
איזה יופי

לא ידעתי שיש קצינה שאחראית על כך. אילו רק הייתי יודע את זה בזמן...

hillator

New member
יש גם נציב קבילות החילים

וכן מישהו שמשרת איתי חלה בדלקת ריאות ובגלל הרופא בבסיס הגיע לאשפוז של שבוע בבית חולים. קיצור ההורים שלו התעצבנו ופנו לקצינת תלונות הציבור והשמועה אומרת שהרופא בקרוב יפרד מאיתנו

hillator

New member
נכון

כל המתנדבים בעלי פרופיל 21, אבל לשב"כ יש גישה למי נפשי ומי רפואי בגלל הנושא של הסיווג הביטחוני

liran148

New member
דווקא אותי לא שאלו

שאלות מסוגים אלו. הוא דיבר איתי מה יהיה, שאל אותי שאלות אישיות וזהו. הוא אמר דברים מזלזלים, לא התחשב ביכולות שלי ולא התחשב בזה שיש לי חמש יחידות ערבית. הוא הציע לי להיות אפסנאי. אני רציתי לתרום יותר מזה, ואני חושב שאני יכולתי. בשאלות מסוג אלו, אתה לא צריך להתרגש. חשוב טוב טוב על מה ששאלו אותך ורק אח"כ תענה. שיהיה לך המון בהצלחה:)

hillator

New member
למה לרופא להציע לך בכלל תפקידים?

מה זה תפקידו? הוא על תקן ממיין רפואית ושם תפקידו נגמר. אם ירצו להציב אותך בסיירת מטכ"ל הוא יכול לבוא ולהגיד שלדעתו לא תעמוד בזה רפואית.אבל בשביל לקבוע שיבוצים יש שלל ועדות סגל למינהם ואנשי שלישות שזה תפקידם. אותי הם שאלו בועדה של הקביעת פרופיל על מה אני עושה את התזה.. אז שאמרתי להם את הנושא המפוצץ הם היו הממומים

למעלה