מיואש

liran148

New member
אני אומר לך יותר מזה

הוא אמר לי שבמחלמת יוה"כ היה מחסור באפסנאים. אני ממש לא מאמין לו. הוא סתם מניפולטיבי. הוא אמר זאת, כדי שאני אהיה אפסנאי. כשהייתי בפעם האחרונה בלשכת גיוס, הבנתי עד כמה אין לרופא הזה מושג על האפשרויות שלי לשרת. הציעו לי שלל תפקידים. גם נכנסתי לאתר עולים על מדים וראיתי תפקידים שמאוד התעניינתי בהם.

לא להתייאש חברים!!!

אם אני חזרתי לצבא בגיל 25 לאחר יציאה על 21 נפשי, ואפילו הצלחתי להיות לוחם, גם אתם יכולים. הסיפור שלי נמצא במאמרים של הפורום למי שמתעניין. אולי זה יעזור טיפה לייאוש, כי גם אני בזמנו כבר הייתי על סף אותו ייאוש והצלחתי.

liran148

New member
וואי כל הכבוד

מה עשית כל התקופה הזו שלא היית בצבא? למדת?

liran148

New member
איך הצלחת?

מה עשית? אני אבא שלי הכריח אותי לא להתגייס. אני הייתי ילד אז ועשיתי שטות. איך אני יכול לחזור לצבא? הבעייה היא שעכשיו אני מתחיל ללמוד. יש מצב שאוליי אחרי הלימודים אני אתגייס? אני רוצה לעשות צבא, אפילו קרבי. תוכל בבקשה לייעץ לי וגם לתת לי טיפים שיעזרו לי לפעול נכון? תודה מראש:)

ככה

גם אני הייתי ילד ועשיתי שטות כשיצאתי מהצבא בזמנו. בשנים שמאז, עבדתי ולמדתי ועדיין הרגשתי חרא עם עצמי, אבל לא חשבתי בכלל על לחזור, או שזה בכלל אפשרי. כשביררתי על זה וראיתי שזה אפשרי למרות הגיל והכל, התחלתי להאמין והחלטתי ששום דבר לא יעצור אותי. לקח לי תהליך ארוך לחזור בכללי ולהיות לוחם בפרט בהמשך. גם השירות בגיל שלי ובכללי לא היה פשוט בכלל, אבל היה שווה כל רגע (למרות שעוד לא השתחררתי) ואני שלם עם כל מה שעשיתי כדי לחזור, וכל מה שעשיתי בשירות. אל תקשיב לאנשים אחרים, עם כל הכבוד למשפחה וחברים, ותעשה מה שאתה רואה לנכון. זה החיים שלך ואם אתה ממש רוצה משהו וזה ממש חשוב לך (וזה חשוב) אין טעם למשוך את הדברים האלה. תעשה את השיקול שלך וההחלטה שלך, ואל תשכח שלשאר הדברים יהיה לך עוד זמן לעשות, צבא לא בטוח בכלל שיהיה זמן יותר טוב מעכשיו. אני לרשותך לעוד שאלות ושיהיה בהצלחה

liran148

New member
ממש תודה רבה:)

אני שמח שיש אנשים כמוך:) זה נותן תחושת גאווה, ומעל הכל-מוטיבציה!

למעלה