מיום חמישי אני חדהורי ל 2

מיום חמישי אני חדהורי ל 2 ../images/Emo171.gif

כן כן.... הנה זה בא... עוד בלאגן על הראש.... אבל הנסיך דרש שלא לגדול לבד.... אז הוספתי לי עוד בלאגן קטן, אבל יפיוף.... שם עדין אין לו !!! אז זרקו רעיונות לשם.... הזוכה המאושר/ת יקבל טיול בפארק
ובסך בכל נכנסתי לקנות תערובת ליונים של אחי ויצאנו איתו

רוצה רעיון לשם?

מוש שזה קיצור של מושלג (התייחסתי לתמונה המצורפת) אבל זה יכול לשמש גם קיצור של מוש-לם... או פשוט של מ-מוש מה שתבחר!!!

על אותו משקל - התמונה

שלג צח או צחור (קצת ארוך) וגם - צמר - לא יודעת לאיזה גודל הוא מגיע אבל כרגע הוא נראה כמו כדור צמר לבן
ואולי - אחי - כי זה התפקיד שהוא ממלא - אח לנסיך... אני לא יודעת בן כמה הנסיך שלך - אבל בטח יש לו רעיונות משלו ועוד כיוון - איך הנסיך הגיב כשראה אותו? מה הוא אמר? אולי מסתתר שם שם מדליק

הוא פשוט אמר "האו" ../images/Emo13.gif

ששאלתי את יגאל איך לקרוא לו הוא ענה "האו" אבל כנראה שנדחה את השם.... כידי שישאר לו התענוג של האו כ משהוא של חלק מתאור הכלב ולא כשמו... יגאל בן שנתיים וחודש... והכלב הוא מסוג זאב לבן גזעי.... וגודל לממדים לא קטנים.... הוא כנראה יעבור את יגאל בעוד כ 4 חודשים
הוא מאוד התלהב מהכלב עוד בחנות ..... שבמקרה נכנסנו כדי לקנות תערובת ליונים של אחי.... שראיתי אותו מאוד מתלהב מהכלב לא יכולתי שלא לקנות לו אותו.... ואפילו בעל בחנות התלהב מההתלהבות של יגאל ועשה לנו הנחה "בריאה" :) אז אני מחכה לעוד רעיונות לשם.... ביי ותודה

li.g

New member
איזה כיף לכם ../images/Emo23.gif

אני מתכננת להביא לשחר כלב אבל כשיהיה בן שנה שזה עוד חצי שנה. אולי תוקי קיצור של מתוקי בקיצור תיהנו מהכלב, הוא מדהים ביופיו

ophra

New member
וואווו הוא מדהים..... ../images/Emo6.gif

אני לא מוצלחת במיוחד בשמות (למרות שגם לי עלה מיד "שלג" כשראיתי את התמונה איזה כיף לך וליגאל!...... לי פשוט אין כוחות לעוד גור בבית, אבל כמובן שגם אצלי מתחננים... אולי בסוף אביא חתול...
ואולי לא, כי אז אני אהיה כמו בשיר: "אוי כמה שרציתי כלב.... ואבא (במקרה הזה אמא) - הביא לי חתול קטן... אמרתי לו שכלב!" בכל אופן - ברכות על הצטרפות החבר החדש למשפחתכם!

מאגניבבבבבב ../images/Emo6.gif

עכשיו צריך כמות טיטולים וטיולים כפולה. לדעתי המילה הראשונה של הפיצפון כשראה אותו היא השֵם : דהיינו "האוווו" למלו? לחתול הלבן שהיה לנו , ג´וניור קרא "בָּאגְס" (ע"ש באגס באני הארנב כמובן
כי הוא הזכיר לו ארנבון קטן כשהגיע כגור )

ושכחתי את לילה

כי היא הייתה שחורה (הפעם זו הייתה כלבה ) , לידה זו פְּסִיק חתולתנו האהובה שממזמן כבר שכחה שהיא חתול

מזל טוב ../images/Emo140.gif

ועל זה אני יכולה לומר לך שזה בלאגן טוב. ההתחלה מייגעת,אין ספק עד שהוא ילמד להתאפק,אבל אחר כך מתנה למשפחה. יש כל כך הרבה רווח בגידול כלב - לימוד אחריות,אהבה ללא תנאי,שיתוף פעולה בקיצור עשית דבר נפלא עבורכם. (וחוץ מזה מי יכשכש לקראתך שאתה מגיע הביתה ביותר התלהבות מכלב?
). איזה מבאס אתה חדורי ,כבר רציתי למצוא שם כדי לזכות בטיול אבל בנתיים החלטת על האוו

ניצת!!!

הכלב לבנתיים בלי שם !! כך שיש עדיין סיכוי..... הגשת השמות עד יום שני
בנוכחות עורך דין של הפורום
ותמשיכו לחשוב על עוד שמות ........

ophra

New member
יש לי רעיון...

אצלנו בבית (בבית הורי) היינו נותנים לכלבים שמות של אנשים: היתה לנו שורה-ביילה, היתה חיים (כן, כן, חיים היתה כלבה!) ועוד.... אני מציעה לקרוא לכלב יוהאן הוא נראה נורדי וחוץ מזה - זה ב"י" (לא מצליחה להוסיף ציור של צחוק אבל אתה בטח שומע אותו עד אליך...)

שירות לציבור (עפרה) ../images/Emo26.gif

שתוכלי לשלוח לי נשיקות שתוכלי לשלוח לו צחוקים שתוכלי לקשט לנו את החיים- תהני
-פורג´, לינקים בע"מ

עדכון שוטף ../images/Emo70.gif ../images/Emo107.gif

אוף... מסריח פה .. כל היום אני רץ עם מגב וסמרטוט ומחפש שלוליות.... כמה פיפי שהוא עושה לנו פה... איך שעוד לא המציאו פמפרס לגורי כלבים
אבל... כבר יש דבר אחד טוב... הוא ויגאל (הנסיך) אוכלים ביחד, וזה אומר שיגאל פתאום אוכל יותר מהרגיל, שזה טוב מאוד....
אז ה-
אין שם לבנתיים הביא גם תועלת.... והוא רק מחכה לראות עם מי מיכם הוא יטייל בפארק...
ביי ושבוע טוב לכולם

../images/Emo6.gif מזל טוב חד הורי

ואם לא חוית את הענין עם ילדים תחוה את זה עם הכלבלבון
לי הספיקו 4 ימים עם כלבלב מתוק שממש אהבתי ואפילו בזבזתי עליו המון בכל כך זמן קצר, אך הסטריליות שלי עלתה לי בבריאות ופשוט נטשתי אותו בכאב ובכיף, כל פעם ששמתי לו עיתון היה עושה ליד העיתון ולבן שלי שמתי את הסיר והיה עושה ליד הסיר, אז תתאר לך איך אבדתי את שפיותי ב-4 ימים.

היי מוצאת ...../images/Emo140.gif

קודם כל תודה..... וכעת אני חווה את זה גם אם הכלבלב
וגם עם הנסיך.... וזה למענו אז אני אסבול איזה חודש, עד שכלבלב ילמד להתאפק... ולגבי השפיות שלך.... אני בהחלט מבין אותך.... (שטפתי את הבית פעמיים היום)
לא נורא העיקר שהנסיך מאושר

חדורי

אני חייבת להזהיר אותך - זה יקח יותר מחודש. את הבוקסרית שלי הבאנו כשהיתה בת שלושה חודשים ובשנה הראשונה היו לה הרבה פיספוסים ששגעו אותי, למזלי ההסכם היה שהילדים (כשהם בבית) אחראים על הנושא וכך היתה חלוקת אחריות.היום היא בת 4 ובמבט לאחור,היה שווה. לגבי שם אולי משהו קל שהקטנצ´יק יצליח לומר בלי בעיה - הוגו , דינו ,הוץ יום טוב

למעלה