מיום חמישי אני חדהורי ל 2

אל תפחידי אותי ...../images/Emo12.gif

אני נותן לו חודש להתרגל.... אחרי חודש אני מחבר אותו לאנסטלציה של הבית

לא מקנאה בך../images/Emo6.gif

אך כל הכבוד, מה לעשות אצלי יש גבול במה שאני מוכנה ויכולה לעשות למען הנסיכים שלי אבל אתה לא חושב שאני רעה בגלל כלב???????????

../images/Emo7.gif תמיד חששתי שאני אמא רעה...

ועד היום המסכנים שואלים אותי איפה "בון" לא שכחו וגם דאגתי לצלם אותו בזמן קצר כל כך סיפרתי להם שגנבו אותו וכל פעם שהם נזכרים בו הם מציעים ללכת למשטרה
נו לך תספר להם שאמא לא רק רעה אלא גם שקרנית

ספסיבה?

וואלה לא מבינה ברוסית שום מילה נראה לי כמו סינית ממש גרועה בשפות (בקושי דוברת עברית בחיי) ואת אתה מבין אההההה

מי רוצה....לומד../images/Emo70.gif

כן כן נשברו לי השיניים עד שלמדתי... ואם הזכרת סינית.... אז גם את זה התחלתי לפני שבוע....

אז מה נשאר לך ללמוד?

את שפת הכלבים (מאמינה שאם סינית גם את זה תצליח) הולכת לישון אז לילה טוב לך חד הורי יקר ולכולם לילה מוצלח וחלומות פז

העקשנית

New member
היי חדהורי-מזל טוב ובהצלחה!../images/Emo107.gif

שלי הייתה מוכנה מזמן שאביא לה איזה "אח" שכזה..אבל-אני לא מוכנה. נזהרת. קשה מדיי עבורי.אבל אני מרשה לה לגשת לכל כלב שהיא רוצה, וכלם בטוחים שיש לנו כלב בבית, בגלל הגישה שלה לחיות. הקטנה כלכך אוהבת כלבים ובעלי חיים -אולי יותר מבני אדם. יכול להיות שזה תורשתי אצלינו.... נשמח לטייל אתכם בפארק. האואו, מיאוו...

יש לי, יש לי, יש לי, רעיון ../images/Emo13.gif

שכחתי מהיכן אמרת שהוא הגיע ואיזו שפה מדברים שם, אבל למה שלא תקרא לו ´כלב´ בשפה של אמא שלו? ומזל טוב, האמת פתחתי זוג עיניים כשראיתי את הכותרת.

"סבקה" אממ....../images/Emo4.gif

הוא בא מאוקראינה..... ברוסית כלב "סבקה" "SABAKA" נו.... יש עד מחר לחשוב....

בסדר אז, לבן או שלג ברוסית כמובן

או זאב. לי פעם הייתה כלבה שקראתי לה נזק. וכלבה אחרת שקראתי לה בואי (היא ברחה בסוף
) וכלבה אחרת שקראתי לה באנג´י ובאיזה שהוא שלב היא באמת עשתה קפיצה (בלי הבאנגי) בפיר של מעלית (לכלבה ולפיר שלום. ) או שאולי תקרא לו מתנה (ברוסית) או שי (בעברית) או דורון או הפתעה (ברוסית) או שומר (ברוסית) צעצוע (ברוסית) מה יש לי מהשפה הזו?
או בשם של אחת הדמויות הסיפרותיות או הטלויזיוניות חביבות על הנסיך שלך.

שעת תרגום לרוסית ../images/Emo63.gif

אז ככה.... קודם כל תודה על המאמץ..
שלג = סנג = SNEG מתנה = פאדארק = PADARAK הפתעה = ספריז = SAPRIZ צעצוע = איגרושקה = IGRUSHKA שומר = אחרניק = OCHRANIK "SNEG" נשמע לא רע.... טוב יש לי עד מחר להחליט

אם כבר הלכנו על רוסית אז ../images/Emo26.gif

טוֹצְ´קָה ברוסית זה "ענן" למקרה שפישלתי בניקוד- טו- כמו טוב צ´- כמו מנצ´קין קה- כמו מכה
איגור הקטן יודע רוסית? וחוצמזה אם תקרא לו טוצ´קה תמיד תוכל לצטט לו מפו הדוב- טוצ´קה טוצ´קה טוצ´קה ני בובסה יא מי דביי... לקראת הסוף שכחתי
בתרגום- ענן ענן ענן אבל אני דוב או משהו כזה בכל אופן- טוצ´קה זה שם חמוד או פאפי אבל יש דרך להגיד פאפי בהצלחה! -פורג´, עלֶה חדש

לא ידידי טעיתה !!!../images/Emo22.gif

TOCHKA טוצ´קה = זה נקודה... TUCHI טוצ´י = ענן דומה בגלל זה התלבלבתה

למעלה