מיום ליום אני נקשרת יותר

מיום ליום אני נקשרת יותר../images/Emo24.gif

היום-בכיתי ממש גם בעלי צביקה שיחיה......... כל הפרק כל כך אנושי-כל כך אמיתי שנדמה לי שאני שם. שפת הגוף תואמת רגשות השיער תואם לילה ללא שינה החיוורון תואם את המחלה ורה פישר שיחקה נ ה ד ר !!!!!!! כולם כולם אפילו איריס האוכלת תפוחים ומעצבנת שיחקה טוב. אני כבר דואגת מה אעשה בסוף הסידרה..... מה נשמע אצלכם? אהההה שכחתי =אני חושבת שכמובן לאלנה לא תהיה ברירה והיא תספר לקמילה על פדרו והוא יעזור לה עם השתלת מח העצם........נראה לי אם מישהוא יודע שלא יקלקל...........

psa

New member
לצערי ,משהו כבר סיפר וקלקל .

אך אל דאגה ,לא אגלה... את כל הסוף אני לא יודעת ,אך מה שקשור עם המחלה... האמת לאמיתה ,גם אני לא יודעת מה אעשה בלעדיה ,אך כמו כל סדרה אחרת (לא צופה ברבות...) יעבור יום -יומיים ונמשיך הלאה... עד לסדרה הממכרת הבאה. אך זאת באמת מיוחדת....ריאליסטית ולא נמשכת כמו מסטיק ,מלבד פרקים בודדים. מכאן שולחים החלמה מהירה לקמילה....

גילגולה

New member
גם אני בוכה ובכיתי כל ....../images/Emo7.gif;-

ערב בשבוע האחרון - הפרקים האחרונים ממש עצובים וכולם שם משחקים בצורה כל כך אמיתית ומשכנעת . וגם הערב איריס הפסיכית לא מפסיקה עם השטויות שלה, ובכל זאת אני מחכה לראות את התגובה שלה לכשתשמע על מחלתה של קמילה, אני מקווה שתהיה תגובה אנושית לשם שינוי.

בגלל שאני במאית סרטים אני חושבת

שזה יהיה ככה. פדרו יוודע לעובדה שקמילה היא הבת שלו. איריס תבין שאין טעם לשנוא את קמילה מפני שהיא רוצה את פדרו אז היא תשנה את דרכיה ותראה את תמיכתה בקמילה וככה תתקרב לליבו של אהוב ליבה. עד עכשיו אני שואלת את עצמי אם ככה זה בברזיל-ילדה בת 18 רוצה להיות עם גבר 40 פלוס.........אין להם מעצורים הברזילאים האלה........ אני נוסעת לברזיל לתפוס לי איזה צעיר.......... מי מצטרפת?

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגתיני פאצ"ולינוש

תראי הביטי הסכיתי והאזיני
אני באה איתך למצוא קשיש ברזילאי סטייל מיגל ואת תמצאי אדו קטן
או שמא פרדי ? ... פדרו נראה לי 55 ... ... גם היום הייתי ברז דמעות ... עד מתיי ???? נראה לי התסריטאי החליט לדכא את נשמתינו הרכות עד הסוף
... אה איריייש מתוקה לא יעזור והיא בטוח תתבגר .. אני מאמינה בה
קאמילה גם ממיסה אותי עם הבכי והחיוכים והתקווה שלה ותמיד יפה למרות כל הצבעים הסגולים כחולים שהלבישו על פניה כדי להפחיד אותנו . ... פרדי בכיין אמיתי
אפילו יותר ממני

ים כחול

New member
פסא ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

לא זוכרת שכאב לי כלכך כמו בסדרה הזו . בעצם גם בטארה נוסטרה בכיתי וצחקתי לסירוגין אך פה זה פשוט בלתי אפשרי -- פרקים שלמים אני רק מנסה לראות מבעד לדמעות , מנגבת דומעת מנגבת דומעת ושוב ושוב עושה מסאז" לגרון שלא יכאב ושוב ... .. אני צריכה וישרים לגלגלי העיניים !!! היום למשל .. נהגתי לי באוטו להנאתי פתאום נזכרתי בקאמילה ועוד פעם זה קרה לי ...
ולא של גשם !! מזל שזה קרה ברמזור . ... כשזה ייגמר יהיה ממש עצוב !

psa

New member
ימוש |חביוק|../images/Emo25.gif

גם אני בוכה בקלות ,אך ,קראתי כבר מראש איפשהו(לא זוכרת-נדמה שפה איזו נשמה טובה ספרה מה יקרה ולכן הייתי כבר מוכנה ....וכשכבר יודעים זה אחרת... אבל אני גם
בקלות ....) ...שיהיה רק טוב... כרגע אני חושבת על המציאות של היום וליבי ליבי עם המשפחות של החיילים. זה באמת כואב....

בננות../images/Emo94.gif-למרות הפיגוע נשאר לי,,,

הומור וזה טוב --לא? ימוש תתפקדי ותדווחי ........
לגבי ברזיל אל תצחקו....
אני מתחילה ללמוד פורטוגזית
נרשמתי לניתוח פלסטי סטייל הלנה.......
יש לי תור לספר לצבע
חתמתי חוזה עם "personal trainer"סטייל רומיאו....... רכשתי jet ski-ואני מתאמנת במפרץ אילת.....
והכי חשוב---זה בר-מימוש !!!!!!!! האאאאאאאא-ביקשתי מזילדה שתבוא להכין לי
להתראות

סמדר ר

New member
איזה צחוק...

הי חמודה , הרגת אותי מצחוק !!! אתמול הבן שלי המתוק בן 9.3 אמר לי: "אמא, למה לנו אין איזו זילדיניה..." אמרתי לו שהתור לזילדה הספציפית הזו ארוך כאורך הגלות ... יום טוב !! סמדר ר.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif-מי שמדברת על צחוקים......

סמדר ר. החביבה, הייתי בברזיל ואני אומרת לך שאנשים מהמעמד הבינוני מחזיקות זילדיניות וריטות ונואמיות .יש כל כך הרבה עוני בברזיל ויש מעמדות ברורים. את באה איתנו? תביאי גם את הילד לגבי הבעל - לא ברור נעלה את זה לוועדת הקבלה..........

ElinorL

New member
חח

אני הייתי קרוב, בארגנטינה... שם לא רואים את העוני ביום ואנשים נראים רגיל אבל בלילה הם יוצאים ואסור להסתובב לבד! בלילה באו אלינו ילדים קטנים חסרי בית וקנינו להם אוכל! מסכנים... הייתי חייבת להגיב! עכשיו כל החצי התחתון שלי! זה יצא כזה צורה יפה :)

סמדר ר

New member
יאאלה לברזיל ...

איך איך אני אתנתק מהשלושה והאיש, איך ?? אבל מה - בוער לי בעצמות, אז תירשמו אותי ....

ElinorL

New member
ילדים כ"כ קטנים רואים את זה?

מעניין... תמצאי לך אחת כזאת מאמי! ילד חכם :)

סמדר ר

New member
הילד הספציפי הזה - כן

ולא בגלל שהוא מחובר לסידרה או סדרות מסויימות: פשוט מאוד את הזמן שלו לפני השינה (שזה בסביבות תשע , תשע וחצי הוא מעדיף לבלות אצל אמא שלו. והיות ובזמן הזה בדיוק לאמא שלו נחמץ הלב מכאב מכל מה שמתרחש בסידרה - זו הזדמנות טובה לחבק את האמא ... מה אתן יודעות אצלי בבית גדל לו איזה פרדי מתוק .... אני חייבת לספר לכם קטע קטן: כשהייתי בהריון עם הקטן הוא ביקש שאפתח את הפה, וכשעשיתי כך הוא צעק: "הי אתה שם בבטן, אתה שומע אותי? צא כבר, אני 'מת' לראות אותך כבר ..." פרדי או לא פרדי ?? נשיקות, סמדר ר.

ElinorL

New member
פאצ'ולי את גנובה!

עישנת באנגים או מה!? חחחחחחחחחחח תלמדי תלמדי שפה טובה! חח :) תסניפו, החיים יפים!

ElinorL

New member
לPSA

דווקא שיודעים את כאילו אומרת "הנה זה בא" ובוכה עוד יותר! ככה זה קרה לי בסרט עצוב שראיתי אותו בפעם הראשונה מזה בכיתי ובפעם השניה עוד יותר וכל פעם אני בוכה בו כי תמיד יש אותו סוף! אוףףף חח האמת שאני מזה רגישה אז אני לא מבינה איך אני לא בוכה מהפרקים, אולי כי אני איכשהו נזכרת שזה סידרה אבל שאמא של איריס מתה אני מזה בכיתי חבל על הזמן!!!!! הייתי ב9 באב!!!

psa

New member
אלינור ,האמת האמת

אני בוכה בקלות בסרטים ,מאז שאני זוכרת את עצמי. גם בפרקים השבוע בכיתי. אך אין ספק שאתמול בכיתי ללא הפסק ואפילו לא צפיתי בפרק . תארי לך . צפיתי בכל החדשות האפשריות... אתמול היה לי מאוד מאוד עצוב -לצערי המציאות שלנו עצובה יותר. היום צפיתי בפרק -(שידורים חוזרים) -האמת שלא הפסדתי כלום...

למעלה