מיום ליום אני נקשרת יותר

psa

New member
אלינור ,האמת האמת

אני בוכה בקלות בסרטים ,מאז שאני זוכרת את עצמי. גם בפרקים השבוע בכיתי. אך אין ספק שאתמול בכיתי ללא הפסק ואפילו לא צפיתי בפרק . תארי לך . צפיתי בכל החדשות האפשריות... אתמול היה לי מאוד מאוד עצוב -לצערי המציאות שלנו עצובה יותר. היום צפיתי בפרק -(שידורים חוזרים) -האמת שלא הפסדתי כלום... שבת שלום

ElinorL

New member
אני ראיתי כמה פעמים טרה נוסטרה

אבל זה פשוט לא היה מעניין כ"כ כמו קשרי משפחה כדי שאני אמשיך לראות...

ElinorL

New member
כן, איזה חיוורת קמילה!

כבר ביום שלישי שמתי לב לזה אבל יש בזה משהו נורא יפה, לא יודעת למה... אולי אני צריכה טיפול! מה אתם אומרים? :/ בכל אופן אני כבר מתחילה ללמוד פורטוגזית! וצריך לעבוד על מבטע חזק כי אחרת הם לא מבינים!!!

ElinorL

New member
פאצ'ולי

אם אני לא טועה פדרו יודע שהיא הבת שלו, אני כמעט משוכנעת במאת האחוזים ורק שתדעי שלא רק בברזיל ילדות בנות 18 נמשכות לבנות 40, זה קורה בכל מקום כי העולם כבר השתגע ואין אסור ומותר! יאללה בלאגןןןןןןןן!!!!!!! חחח השתגעתי בעצמי :)

ElinorL

New member
פאצ'ולי

אם אני לא טועה פדרו יודע שהיא הבת שלו, אני כמעט משוכנעת במאת האחוזים ורק שתדעי שלא רק בברזיל ילדות בנות 18 נמשכות לבנות 40, זה קורה בכל מקום כי העולם כבר השתגע ואין אסור ומותר! יאללה בלאגןןןןןןןן!!!!!!! חחח השתגעתי בעצמי :)

ElinorL

New member
מי אמר שבגלל שהיא שמחה זאת לא תגובה

אנושית??? רק שתדעי שיש כאלה אנשים וכל הכבוד לאיריס שהיא ממשיכה במה שהיא מאמינה וככה נאמנה לאחותה וזה בכלל לא משהו פקטיבי יש כאלה אנשים ומה שאת קובעת בתור אנושי זה מה שהחברה והתרבות שלך הכתיבה לך מאמי אז איריס היא מאוד אנושית לפי מה שנראה לה ורק חבל לדעתי שהיא מגזימה כ"כ (מה לעשות, גם עלי התרבות משפיעה קצת וכן, אני גם במגמת סוציולוגיה :)

ElinorL

New member
לפאצ'ולי

אין לאלנה בכלל סיבה לספר לקמילה מי האבא האמיתי שלה כי פדרו לא יכול לעזור יותר מאלנה כי רק 50% מהדי אנ איי שלו הוא כמו של קמילה והסבירות שדווקא ה50% האלה יהיו אצלהם הוא נמוך ביותר ובגלל זה צריך אח שהוא משתי ההורים כי אז לו ולקמילה יש בכיבול את אותו 100% ורק בצורה שונה והרמה שזה יהיה דומה תשפיע על ההשתלה אז היא לא חייבת להגיד כלום ופשוט יצא כאילו פרדי בביש מזל לא מתאים למרות שלא נראה לי שזה מה שיקרה כי אז זה לא יהיה מעניין... משתלם להיות במגמת ביולוגיה :) בקשר לקטע עם איריס והתפוח איך שאיריס התחילה להתנהג מגעיל אמרתי לעצמי "נו שתעיף עליה את הערימה וזהו" ובסוף היא הקשיבה לי ועשתה כך וזה היה משעשע כמו שידעתי שזה יהיה אתם מכירים את זה שאתם אומרים לעצמם כאילו לשחקנים מה לעשות? זה קרה לי והיא הקשיבה לי! יש :)

אלינור=לפי דעתי היא תספר

את יודעת למה? כי יש מצבים בחיים שצריך להתחיל דף חדש... יש מצבים בחיים שכמו שאומרים האמריקאים "to come clean" יש לה את היחסים שנבנים עם מיגלוש של ימוש ןהיא רוצה להיות כנה ואמיתית. עכשיו מה שאני לא יודעת זה מי האבא של פרדי? יכול בהחלט להיות שפדרו לא יהיה תואם השתלה אבל לפחות יהיה לה אבא בגלוי וזה חשוב כשיהיו לה ילדים ומשפחה משלה.הסיבה הנוספת שאני רואה שכן אלנה תספר זה כי היא החליטה באופן סופי שפדרו לא בשבילה.

ElinorL

New member
לפאצ'ולי

האבא של פדרו זה מי שאלנה הייתה נשואה לו והוא נפטר בפרקים הממש ראשונים הראו שהיא הלכה לבית קברות כי היא כאילו הולכת פעם בשנה... אם אני זוכרת נכון חברה שלה ניחמה אותה והיא אמרה שאם זה לא היה קורה היא בטח הייתה מתגרשת ממנו אז זה לא כ"כ נורא... משהו כזה :)

principeza

New member
חחח

ואני חשבתי שאני היחידה שרואה את הסידרה. אני כל ערב בוכה! אין מצב שלא יורדות לי דמעות.

למעלה