מיטב הרגעים

Glusiking

New member
מיטב הרגעים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

דרגו את שלושת הרגעים בשירים של פורקיופיין טרי שגרמו לכם להגיד, "וואו"
. קטע שגרם לכם להריץ שוב ושוב ושוב אחורה, ולהגביר את הווליום. זה יכול להיות ריף מסויים, זה יכול להיות סולו, משפט - מה שבראש שלכם! אז אני אתחיל עם שלי: 3. הסיום של So Called Friend 2. סולו הסקסופון ב Don't Hate Me 1. הכניסה של הדיסטורשן והבס ב Gravity Eyelids. זה קטע שהעברתי שוב ושוב ושוב, ולא הפסקתי איזה רבע שעה.. עדיין, כל פעם שאני שומע את השיר הזה, אני מגביר ומתרכז... עכשיו תורכם

Benn Is Kane

New member
יש המון כאלה...

אני אתן 3 שעולים לי עכשיו בראש: הקטע השני (האמצעי) בAnesthetize. כל השיר Mother and Child Divided. ב-DVD של הלהקה, הקטע שגאבין מנגן על הצד של הטמטמים ב-Hatesong (אם אני לא טועה). אבל יש המון קטעים כאלה. בעיקר בשלושת האלבומים האחרונים, שההפקה שלהם היא פשוט דבר מדהים, וכל פעם מגלים משהו חדש.

3 שעולים לי לראש כרגע

הפתיחה של Waiting phase 1, כשהגיטרה נכנסת התיפוף של גאוין בהייטסונג בדיוידי הפזמון של A Smart Kid

InnocenceLost

New member
3 לא מספיק ../images/Emo3.gif

3. Heartattack In A Layby שיר מצמרר 2. Anesthetize כי אני פשוט כלכך אוהבת את השיר הזה 1. open car ניתן לזה קרדיט כי אני זוכרת אותו כשיר הראשון ששמעתי של פורקיופיין

Tin Doll

New member
../images/Emo45.gifחשבתי שרק אני אוהבת את Open Car ../images/Emo3.gif

handlessman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחד הריפים האהובים עלי בהתחלה... ובכלל שיר אדיר

InnocenceLost

New member
בזכותך בזכותך!

היו לי 2-3 שירים של פורקיופיין על המחשב וביקשתי ממך עוד ושלחת לי את רוב דדוינג והשיר הראשון שנתפסתי עליו היה open car thank you

handlessman

New member
יצא לי לעשות את זה בהרבה שירים...

בעיקר כדי להוציא את הריפים... אבל אחרים: 1. התיפוף בסוף של Sleep Together, לא שזה איזה קטע מהמם במיוחד, אבל סתם ניסיתי בכל פעם לנחש מתי זה בא בדיוק. אמממ והצלחתי... D: 2. ב-FOABP הקטע שיש סולו תופים קצר ואז הכניסה של הריפ עם הדיסטורשן. 3. הסולו של Trains זה בעיקר מ-FOABP כי חרשתי עליו הרבה בזמן האחרון (מן הסתם) והוא בעיקר מה שיש לי בראש עכשיו

Tin Doll

New member
יש לי אחד ספציפי

כל השיר Arriving Somewhere זה פשוט......... וואו. (הייתי כותבת גם את Start Of Something Beautiful אבל לא רוצה להראות עוד שיר ברקע, כי Arriving מקום ראשון.)

singlestroke

New member
יו. יו !!!!!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אחד השירים היותר מדהימים, ליריקה כלכך עוצמתית, מוזיקה שההגדרה היחידה שלה היא 'אמיתית ועמוסת רגש'. אי אפשר להגיד 'פורקיופיין טרי' מבלי לשבח את לאזארוס (למרות שהוא לא עד כדי כך מוכר כמו אחרים שלהם). ונשבע לך, לנגן עם המוזיקה הזאת זה אחד הדברים היותר 'מכניסים-לטראנס' שעשיתי. יא אללה...

אלה שלי..

1.כל החלק האינסטרומנטלי ב-dont hate me צמרמורות עוברות בי.. 2.קטע אינסטרומנטלי ב-Hate song 3.כל Russia on ice קצת קשה לקטלג כשיש כל כך הרבה קטעים ושירים שלמים שעושים את זה...אבל זה מה שעולה לי לראש כרגע..

berez23

New member
ה3 שלי

1. mother and child divided - דקה שלישית כשיש מין שקט וriff של באס נראה לי 2. trains - אני אוהב את הבית שמתחיל ב : A 60 ton angel falls to the earth ואז את הכניסה לפזמון 3. always never - יש הרבה קטעים טובים, קשה לבחור אחד ספציפי

למעלה