מיטל....

טולייצ

New member
../images/Emo27.gifשאלון מוזיקה

בר סליחה שאני לוקחת לך את קרדיט השאלונים,אני חייבת להעלות את השאלון הזה לכאן
[אגב,זה חלק מהתכנית שלי לתהליך שינוי הפורום,פירסומו והפצתו].
מהו סגנון המוזיקה האהוב עלייך?
מה אתה חושב על פאנק רוק?
מה אתה חושב על מטאל?
מה אתה חושב על גרין דיי?
מה אתה חושב על USELESS ID?
מה אתה חושב על פאנקייק?
מה אתה חושב על הסקס פיסטולז?
מה אתה חושב על נירוונה?
האם גם אתה מקטלג [גם בתת מודע] סוגי אנשים,כמו פאנקיסטים,פריקים,וכו'..?
האם אתה מנגן בכלי כלשהו? מהו?
מודל לחיקוי/הערצה?
אומן/אומנית מועדף/מועדפת?
להקה מועדפת?
שיר מועדף?
לחן נבחר? "הלהקה שלי" [שילוב הלהקה המוצלחת ביותר לפי יוצרים שאתם בוחרים,הזכויות שמורות לי ולשישץ
] :
כותב:
מלחין: שירה: גיטרה: בס: קלידים: קולות רקע: תופיסט [מתופף
]: נגמרו לי הרעיונות
לסיכום : מה את/ה חושב/ת על השאלון

שישיץ

New member
יאייי ../images/Emo13.gif עונה../images/Emo26.gif

מהו סגנון המוזיקה האהוב עלייך? לא מוגדר מה אתה חושב על פאנק רוק? מצוין מה אתה חושב על מטאל? פחות טוב, אבל עדיף מסגנונות אחרים מה אתה חושב על גרין דיי? נחמדים מאוד מה אתה חושב על USELESS ID? מצוינים מה אתה חושב על פאנקייק? ממ לא שמעתי אותם עדיין מה אתה חושב על הסקס פיסטולז? כנ"ל מה אתה חושב על נירוונה?
נו מה אותי שואלים את זה ?
האם גם אתה מקטלג [גם בתת מודע] סוגי אנשים,כמו פאנקיסטים,פריקים,וכו'..? כן. אין מה לעשות ככה המוח בנוי, לחלק לקטגוריות. האם אתה מנגן בכלי כלשהו? מהו? טיפלה [אבל ממש טיפלה] בגיטרה, ומנגנת על חלילית וחליל. מודל לחיקוי/הערצה? אין אומן/אומנית מועדף/מועדפת? כרגע אוהד חיטמן [נכון לדקה] ועוד טריליארדי אומנים להקה מועדפת? מוניקה סקס, NOVA, נירוונה, ג'נגו שיר מועדף? לא עונה! לחן נבחר? היא אוהבת/ פיטר רוט ועוד מיליארדי שירים! "הלהקה שלי" [שילוב הלהקה המוצלחת ביותר לפי יוצרים שאתם בוחרים,הזכויות שמורות לי ולשישץ ] : טוב אז אני אעשה שניים לפעמים כי באמת קשה לי חח.. כותב: עברי לידר ויהלי סובול מלחין: יוני בלוך שירה: רונה קינן ואוהד חיטמן גיטרה: יונתן ו..טל בלומברג
בס: ג'נגו קלידים: אוהד חיטמן קולות רקע: פיטר רוט תופיסט [מתופף ]: שחר אבן צור טולי תודה על השאלון

D i s o r d e r

New member
../images/Emo168.gifרעיון מצויין!../images/Emo79.gif

מהו סגנון המוזיקה האהוב עלייך? בעיקר רוֹק, אבל לא כל הסוגים שלו. מה אתה חושב על פאנק רוק? יש כמה יציאות טובות, אבל אני לא יכולה לשמוע כזה דיסק שלם... מה אתה חושב על מטאל? כבד לי מדי. מה אתה חושב על גרין דיי? "תעירו אותי כאשר יגמר נובמבר"... זה עונה על השאלה?! (יש להם כמה שירים טובים...
) מה אתה חושב על USELESS ID? לא מכירה...
מה אתה חושב על פאנקייק? זה טעים עם סירוֹפ שוקולד...
מה אתה חושב על הסקס פיסטולז? ככה ככה.
מה אתה חושב על נירוונה? יש כמה שירים טובים. האם גם אתה מקטלג [גם בתת מודע] סוגי אנשים,כמו פאנקיסטים,פריקים,וכו'..? בתת-מודע כן. משתדלת שלא לעשות זאת במודע. האם אתה מנגן בכלי כלשהו? מהו? כן. גיטרה, פסנתר, תופים, קצת מפוחית, קצת סקסופון, קצת בס, קצת חליל (צד) ועוד כל מיני "קצתים"... מודל לחיקוי/הערצה? .... אומן/אומנית מועדף/מועדפת? alanis morissette להקה מועדפת? יש הרבה. שיר מועדף? black- pearl jam לחן נבחר? some information של NOVA "הלהקה שלי" [שילוב הלהקה המוצלחת ביותר לפי יוצרים שאתם בוחרים,הזכויות שמורות לי ולשישץ ] : כותב: alanis מלחין: לא מכירה מספיק בשביל לומר... שירה: הסולן של סינרגיה גיטרה: סינגולדה בס: לא מכירה... קלידים: ערן מיטלמן קולות רקע: לא חשוב מי, העיקר שיהיו כוּשיוֹת ו"גדולות"... תופיסט [מתופף ]: של להקת dream theater (->בטח יש לי פה טעות כתיב...) לסיכום : מה את/ה חושב/ת על השאלון: שאלון מקורי ומיוחד.
אהבתי. דוּז פוּאַה!
יומנעים

טולייצ

New member
../images/Emo158.gifעכשיו אני../images/Emo158.gif

מהו סגנון המוזיקה האהוב עלייך? רוק [לא לכל סוגיו]. מה אתה חושב על פאנק רוק? אחלה מוזיקה. מה אתה חושב על מטאל? גם. מה אתה חושב על גרין דיי? יש להם מוזיקה רעננה כמותם,הם מעולים! מה אתה חושב על USELESS ID? אם יהלי סובול כתב עליהם בספר שלו,הם בטוח לא סתם. [זה אומר מה אני חושבת לא?] מה אתה חושב על פאנקייק? אחלה מוזיקה. הם יותר יפים מאשר המוזיקה שהם יוצרים חח.. מה אתה חושב על הסקס פיסטולז? נחמד.. מה אתה חושב על נירוונה? אם קורט עדיין היה כאן הכל היה אחרת..
[שישץ ההשראה ממך..] האם גם אתה מקטלג [גם בתת מודע] סוגי אנשים,כמו פאנקיסטים,פריקים,וכו'..? זה טבעי ביותר,מנסה להימנע. האם אתה מנגן בכלי כלשהו? מהו? גיטרה,ושישץ מלמדת אותי חלילית חח.. מודל לחיקוי/הערצה? כרגע אין אומן/אומנית מועדף/מועדפת? אומן-יהלי סובול,אומנית-אפרת גוש להקה מועדפת? יהושע,nova,מוניקה סקס,שייגעצ שיר מועדף? מתחמם-עברי לידר [לפי תקופות..] לחן נבחר? צריכה לחשוב על זה.. "הלהקה שלי" [שילוב הלהקה המוצלחת ביותר לפי יוצרים שאתם בוחרים,הזכויות שמורות לי ולשישץ ] : כותב: עברי לידר ודן תורן מלחין: יוני בלוך שירה: אפרת גוש ומאור כהן גיטרה: יונתן
בס: אבי מרקוביץ' קלידים: עברי לידר קולות רקע: רונה קינן תופיסט [מתופף ]: שחר אבן צור

ברררר

New member
רעה!../images/Emo46.gif

מהו סגנון המוזיקה האהוב עלייך? ת'אמת? לא מוגדר... אני אוהתב פופ, רוק מה אתה חושב על פאנק רוק?חביב מה אתה חושב על מטאל?לאאאא מה אתה חושב על גרין דיי?מצויינים מה אתה חושב על USELESS ID?יוזלס מה? חחחח מה אתה חושב על פאנקייק? זה טעים!
מה אתה חושב על הסקס פיסטולז?סקס? לא ניסיתי!!!
מה אתה חושב על נירוונה?פסדדדר האם גם אתה מקטלג [גם בתת מודע] סוגי אנשים,כמו פאנקיסטים,פריקים,וכו'..? כל הבצפר של פריקים מתלהבים (הייי קטלגתי) ככה שאני רגילה... סתם סתם פריקים זה מאגניב האם אתה מנגן בכלי כלשהו? מהו? ניגנתי באורגנית פה מודל לחיקוי/הערצה? עברי לידר, ההורים שלי, האחים שלי, אני!!! לא סתםם חחח אומן/אומנית מועדף/מועדפת?עבריייייי להקה מועדפת?היהודים וגם ניקלבק שיר מועדף?"כמה שאני
" לחן נבחר?וואיייי קשהההה..... "הלהקה שלי" [שילוב הלהקה המוצלחת ביותר לפי יוצרים שאתם בוחרים,הזכויות שמורות לי ולשישץ ] : כותב:עברי מלחין:ברי סחרוף שירה: עברי גיטרה: ג'וני!!!
X2 בס: יאללה ג'נגו! קלידים: עברייייי קולות רקע: אניייי תופיסט [מתופף ]:גלעד שמואלייי לסיכום : מה את/ה חושב/ת על השאלון חביב אבל גונב לי את הג'וב!!!
יש למה לצפות לסופשבוע! היה לי כל כך משעמם בהסטוריה שעשיתי את השאלה הכי מאגניב שיש!

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo111.gif

מהו סגנון המוזיקה האהוב עלייך? יש המון מה אתה חושב על פאנק רוק? לא משו מה אתה חושב על מטאל? לא משו בכלל מה אתה חושב על גרין דיי? עבר זמנם מה אתה חושב על USELESS ID?לא מכירה מה אתה חושב על פאנקייק? אחלה אחלה !! מה אתה חושב על הסקס פיסטולז? אההה מה אתה חושב על נירוונה? שלללללללללללללללונננננננננייייייייייייייי האם גם אתה מקטלג [גם בתת מודע] סוגי אנשים,כמו פאנקיסטים,פריקים,וכו'..?ובכן מי לא ?! האם אתה מנגן בכלי כלשהו? מהו? גיטרה ודי'ג מודל לחיקוי/הערצה? גי'ם מוריסון אומן/אומנית מועדף/מועדפת? לוריין היל להקה מועדפת? רדיוהד שיר מועדף? Lamb - Gabriel לחן נבחר?אמ....תנו לי לחשוב על זה! "הלהקה שלי" [שילוב הלהקה המוצלחת ביותר לפי יוצרים שאתם בוחרים,הזכויות שמורות לי ולשישץ ] : כותב:אהוד בנאי מלחין: פחחחחחח צביקה פיק חחחח לא! שירה:ברי סחרוף גיטרה: גי'מי הנדריקס בס: לא מכירה בסיסטים רק את אייל קלידים: זאתי מאיזבו ...(:) חחחחח קולות רקע: לדבר האחרון ששמעתי אז יהודית רביץ מתופף: רע מוכיח לסיכום : מה את/ה חושב/ת על השאלון נו בסדר!

dsol

New member
חעחח הר סיני

מהו סגנון המוזיקה האהוב עלייך? רוק ישראלי/מטאל מה אתה חושב על פאנק רוק? חביב ביותר מה אתה חושב על מטאל? מצויין ! אחד הדברים הטובים שיש מה אתה חושב על גרין דיי? סבירים מה אתה חושב על USELESS ID? לא משהו מה אתה חושב על פאנקייק? לא מכיר מה אתה חושב על הסקס פיסטולז? לא מכיר מה אתה חושב על נירוונה? זקנים... אבל יש כמה שירים טובים האם גם אתה מקטלג [גם בתת מודע] סוגי אנשים,כמו פאנקיסטים,פריקים,וכו'..? כן, כמו כולם , זה בלתי אפשרי שלא האם אתה מנגן בכלי כלשהו? מהו? לא מודל לחיקוי/הערצה? -- אומן/אומנית מועדף/מועדפת? עברי לידר להקה מועדפת? שייגעצ שיר מועדף? תמיד אהבה- עברי לידר לחן נבחר? שחק את המשחק -שייגעצ "הלהקה שלי" [שילוב הלהקה המוצלחת ביותר לפי יוצרים שאתם בוחרים,הזכויות שמורות לי ולשישץ ] : כותב: עברי לידר מלחין: שיקו פלדמן שירה: אפרת ג'וש/עברי לידר גיטרה: אני לא יודע איך קוראים לו אבל הוא מנגן בסינרגיה בס: אבי מקרוביץ' קלידים: דניאל סלומון קולות רקע: -- תופיסט [מתופף ]: אסף רייז נגמרו לי הרעיונות לסיכום : מה את/ה חושב/ת על השאלון? שאלון טוב ^

ברררר

New member
מיטלו'ששששששששששש

מזלטוב יפה שלי!!! איזה כייייף לךךךךךך!!! יאואואו גם אני רוצה |מקנאה| כמה שאני אוהב זה השיר האהוב עלי של עברי
תודה על ההקדשה אבל זה לא שיר שיכול להיות מוקדש לכולם! רק ליייי חחח לא סתם.... נ.ב. יש לי חתימה חדשה----> תתפלאו זה מ"כמה שאני אוהב"

למעלה