מיט -מרקט+הדוכן של שמואל מהקבבים וסטולץ' מהטורקי

החתולית

New member
לדובים

אני לא מבינה גדולה בבירות, אבל יודעת שאני אוהבת אותן מעניינות ולא שטוחות.
&nbsp
בשנים האחרונות, אני מוצאת עצמי שותה גינס, לף בראון, מק שוף, במקום
וייסבירות למיניהן.
&nbsp
טעמתי כמה בירות של הדובים, ואהבתי את אינדירה, העוקץ, יונק הדבש ועוד.
&nbsp
שלח להם יישר כח ממני :)
 
זה תמיד כיף לשמוע שאוהבים את הבירות שלנו

והתגובות תמיד מעודדות את המבשלות הקטנות להמשיך ולבשל ולחדש למרות כל הקשיים.
אני ממליץ לנסות גם את הסדרות המיוחדות שלנו של הפעם בחודש- יש שם ניסויים מדהימים ומפתיעים ושני האחרונות ששחירנו, וינטו ופולאר, הם לטעמי בירות קיציות מעולות ומפתיעות
 

החתולית

New member
איפה אפשר לשתות את הסדרות המיוחדות?

לפעמים נדמה לי שזה מידע שנמצא רק אצל בעלי קשרים מיוחדים :)
 
בעיקר בחנויות המתמחות

הבירות המיוחדות משווקות לחנויות המתמחות כמו הביר מרקט ששם יש אותם בברזים מדי פעם.
כרגע נושא ההפצה הוא קצת מוגבל, אבל מי שרוצה תמיד יכול לעשות אצלי הזמנה
 
משום מה נראה לי שאת מבקרת פה מדי פעם

תעשי עצירה, המקום פתוח עד תשע כל ערב באמצע שבוע, בחמישי אפילו עד עשר.
 
שם מצחיק?הבירה?

שם מצחיק אחושילנג,
כתבתי שבקערה יש בעיקר קישואים שנצרבו על הפלאנצה, לידי אכלו גם מנה צמחונית של ירק ועגבניות , בעקרון זה מקום של בשר וגולת הכותרת שם זה הקבב שלו,
הבנתי שזה אותו הבחור שהיה לו דוכן בשוק בכביש או בעצם בשביל המרכזי שהשתדרג ועבר למסעדה שעדיין מוכרת במחירי דוכן,
הוא חביב וחייכן ונעים, ההיא שהכינה לי התערובת על הפלצה זו השותפה שלו לעסק החדש ,את הדוכן המקורי הוא סגר,
מקום עממי בגובה העיניים שבוודאות אשוב אליו והפעם לפיתה עם קבב =טחינה ועמבה, תוך כדי הזמן שישבתי שם נכנסו כמה וכמה בסטיונארים מהסביבה והזמינו פיתה עד לדוכן שלהם, זו אינדקיציה מספיק טובה להבין שהמקום עובד יפה.
גם אני אהבתי מאוד את השמואל מנת הכלאיים שמוגשת שם.
 

salo22

New member
אייאייי, סחטיקה עליך


איזה יופי של סיבוב עשית, חייב לנסות סיבוב בדיוק כזה בקרוב, תודה רבה רבה על הכתיבה הנפלאה והתמונות.
 
ששניים רבים השלישי זוכה:מבולבלשלם מזמן כתב על הקבב הזה

נזכרתי שמבולבלשלם פעם כתב ואף צירף תמונות מדוכן הקבבים של שמואל שאז עמד ברחוב הכרמל ולא במעדה, כבר אז זכור לי שגם הוא הרעיף שבחים על הקבב.
אני כמעט בטוח שהוא הראשון שכתב כאן על הדוכן הזה
 

inבאלי

New member
נראה מצויין


אני מקווה לנסות בעצמי בקרוב, אחרי שנהניתי ככ מהקבבים שלהם.
ביום שישי האחרון, בזמן "ההפוגה", במיט מרקט היה מלא לגמרי גם בתור לויטרינה וגם בשולחנות.
תודה על שני הדיווחים וכמובן שכל הכבוד על הקיבולת
 
אני מתאר לעצמי שהיה מלא שם

זה מקום ממש נחמד, הרעיון של לעשות על המקום בשר למי שבא לו על הדרך קסום, כמה פשוט ככה גאוני,
יש משהו מדרבן לאכול בשר מחוץ לאטליז, שאתה רואה חלקי חיות תלויות שם ורואה קליינטים שרוכשים הביתה נתחים ואני רק מתעייף מהמחשבה של יאללה עכשיו ההוא שקנה צריך להכין הבשר ותוסזפות וכו, וכאן אני יושב כמו המלך פארוק ומקבל עד ליד הכל מוכן לפה וגם אלכוהול בצד,
לא קניתי שם בשר הביתה כי אני לא גר קרוב לשם, על כן לא התמקדתי במחירים של הסחורה, אבל מש בלט לי לעיון הנקיון וכל המה שמסביב לטובה.
שיצליחו והלוואי שגם בחיפה יפתחו מקום בסטייל כזה של לשבת ליד.

פשוט אני כנראה הגעתי במין "חלון" בור כזה שבאותם הרגעים לא היה חארקאה
 

החתולית

New member
וואי איזה סיבוב הבאת על שוק הכרמל

אני בטח הייתי נשברת אחרי האונגלה, אבל על הסוטלאץ' לא הייתי מוותרת.
 
למעלה