מיים או קולה?

psycho360

New member
מיים או קולה? ../images/Emo11.gif

מידע בנושא מים או קולה? כולנו יודעים שמים חשובים אבל אף פעם לא שמו את הדברים בצורה כזו מול עינינו: מים: 1. 75% מכל האמריקאים סובלים מהתיבשות כרונית. 2. אצל 37% מהאמריקאים מנגנון הצימאון כל כך חלש עד שהם טועים וחושבים שמדובר ברעב. 3. אפילו התיבשות קלה יכולה להוריד את המטבוליזם של האדם עד 3%. 4. כוס אחת של מים תעצור את תחושת הרעב הלילי של כמעט 100% מעושי הדיאטות. 5. מחסור במים הוא הגורם מס' 1 לעייפות במשך היום. 6. מחקרים מראים ש 10-8 כוסות מים ביום יכולות להקל באופן משמעותי על כאבי פרקים וגב עד ל- 80% מהסובלים. 8. ירידה של 2% בכמות המים בגוף יכולה לגרום לבלבול בזכרון הטווח הקצר, בעיות עם חשבון פשוט וקושי ביצירת מיקוד על מסך המחשב או דף מודפס. 9. שתייית 5 כוסות מים בכל יום מורידה את הסיכון של סרטן המעי ב- 45% ויכולה להוריד את הסיכון בסרטן חזה עד 79% וכן 50% פחות סיכוי לקבל סרטן בשלפוחית. ועכשיו ל"סגולות" של הקולה: 1. במדינות רבות בארה"ב סיירת הכבישים מחזיקה שני גלונים של קולה במשאית כדי לשטוף את הכביש מסימני דם אחרי תאונות דרכים (לא עלינו). 2. ניתן לשים סטייק T בתוך קערית עם קולה והסטייק יעלם תוך יומים. 3. כדי לנקות שירותים: שפכו פחית קולה לתוך השירותים ותנו לו לעמוד שעה אחת. אחרי שעה הורידו את המים. החומצה בקולה מסירה את כל הכתמים מהשירותים. 4. כדי לנקות חלודה מבטריה של מכונית: שפכו פחית קולה על הטרמינלים של הבטריות כדי להמס את כל החלודה. 5. כדי לשחרר מנעול חלוד: ניגוב המנעול במטלית ספוגה בקולה ישחרר את החלודה. 6. כדי להסיר שמן (וגריז) מבגדים: רוקנו פחית של קולה לתוך ערימת בגדים מוכתמים בשמן, הכניסו למכונת כביסה וכבסו כרגיל. הקולה תעזור לשחרר את השמן . 7. קולה עוזרת לנקות את שמשת המכונית מערפל כבישים. לידיעתכם: 1. החומר הפעיל בקולה הוא חומצה פוספורית. ה- pH שלו הוא 2.8. שימו מסמר בתוך קולה והוא יתמוסס תוך 4 ימים. 2. חומצה פוספורית שואבת סידן מתוך העצמות דבר הגורם לאוסטיופרוזיס. 3. כדי להסיע סירופ קולה (החומר המרוכז) המשאית צריכה לנסוע עם שלט של חומרים מסוכנים. 4. המפיצים של קולה משתמשים במשקה כדי לנקות את מנועי המשאיות שלהם כבר 20 שנה! עכשיו - השאלה הנשאלת היא: האם את/ה רוצה כוס מים או כוס קולה???!!! [[[חברה שלחה באימייל]]]

בעייתי לקבל מידע ממיילים,

כי אני יכולה להגיל לך בוודאות שלפחות ארבע דברים מכל המיילה זה לא נכונים מיסודם. וזה רק אחרי עיון, אפילו לא היה לי כוח לקרוא את ההודעה, עדיין.

תגובה לקולה

אנשים נוטים להגזים בקשר לקולה.. כל עוד אתם לא שותים את זה כל יום במקום מים כמו משוגעים אחדים שהכרתי בחיי, זה בסדר אולי אנשים כאן לא יודעים, אבל בקיבה שלנו יש חומצות חזקות יותר ממה שבקולה

שונא את ההטפות האלו.

כולנו יודעים שקולה 'לא בדיוק מזינה', מאוד מאוד לא בריאה. אבל אתה באמת שם את השן שלך בתוך כוס קולה? אתה שם את התותבות בתוך קולה לפני שאתה הולך לישון? זה לא אותו דבר, כשיש לך טיפת טיפות של קולה על השן או שיניים בתחמיץ קולה.

איפה ההבדל?

אני מכירה מישהי ששותה שני בקבוקים ביום. באמת נראה לך שהמעט הזה לא מצטבר?

המיילים לא נשלחים רק לאנשים כמוה

יש הבדל בין לעורר מודעות לבין לגרום לפאניקה מיותרת בציבור. כולם יודעים שקולה זה לא בריא, ויותר מדי מזה, כמו מכל דבר אחר, זה רע. אבל לגרום לאנשים ששותים שתי כוסות בשבוע להתחיל לפחד שיש להם סרטן או מי יודע מה. יש אנשים שלוקחים "ממצאים" כאלה מאוד ברצינות, ובלי לבחון אותם לעומק ואת המשמעות האמיתית שלהם. המיילים האלה פשוט מנצלים את הבורות וחוסר ההבנה של הציבור בתחום כדי לגרום לירידה במכירות של החברה, יהיה המניע אשר יהיה.

ובקשר לחברה,

בהנחה שהיא מצחצחת שיניים כמה פעמים ביום כדי להוריד את רמת החומציות הנזק לא אמור להצטבר.

אוקיי, נניח שאדם מצחצח שיניים

בבוקר ובלילה במשך היום הוא שותה כמה ליטרים טובים של קולה.. השן לא תהרס בהדרגתיות במשך הזמן?

כן

כי יהיו לו חורים בשיניים וכשמתחיל חור הוא נעשה יותר ויותר עמוק. אבל אם הבנאדם מצחצח מספיק ככה שלא יהיו לו חורים, אני לא רואה סיבה למה שיהיה נזק מצטבר כתוצאה של החומציות

Greebo

New member
השן בקולה זה כזה בולשיט

כשהייתי קטן שמתי שן שנפלה לי בכוס קולה היא היתה שם די הרבה זמן, כבר לא זכור לי כמה במדויק, אבל בהחלט יותר ממה שאמרו שיכך לה להעלם. והיא נשארה שלמה לגמרי.. imagine that...

Wing Chan

New member
מים מים בששון, אני אומר.

80 אחוז מהזמן אני שותה מים. ב19.5 אחוז האחרים אני שותה בירה, ורק ב0.5 אחוז אני שותה דיאט קולה. (כי דיאט הרבה יותר טעים מרגיל, ומי שטוען הפוך ראוי לגיליוטינה)

אנחנו לא נסכים על כלום לעולם

דיאט קולה רק כוסיות אוהבות איך אפשר לשתות את זה? יש לזה טעם לוואי נוראי..

Wing Chan

New member
אני לא זוכר שיש לנשים תוניסאיות

כרגע זכות בחירה. אז מה שאומר .. שאני צודק ואת טועה, AS USUAL !!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! .

למעלה