מיים או קולה?

מסכימה ב-100%

אני לא מבינה איך אפשר לאהוב את הרגיל זה כזה מתוקקקקקקק עושה כזה איכסססס בלעעעעעעעעע דיאט שליטה
 

Greebo

New member
אבל האפטרטייסט של זה ><

אני יכול לסבול רק את הדייט קולה לימון.. למה לא עושים רגיל עם לימון? Oם זה כל כך טעים.. להוסיף לימון לכוס קולה קרה > חתלתולים.
 

Greebo

New member
נעעעעעע

דייט זה עוברייטד :פ מכיר בחור שהמשפחה שלו (בייסקלי הוא ואח שלו) מסיימים שתי שישיות של בקבוקי ליטר וחצי של קולה בשבוע.. זה פסיכי. פזיכי אני אומר! נכנסים לחדר שלו והפינה של הפח מוצפת בבקבוקי קולה ובירה (ובימים מסויימים גם וודקה וברנדי זול P:).....
 
חחח טוב אבל לא בהגזמה...

זה טעים כזה כשבא משהו מתוק או כשאוכלים פיצה זה הכי מתאים או עם בורגראנץ' וזהו אין לי יותר שילובים.... חח
 

Greebo

New member
יאפ, עם המבורגר זה הולך הכי טוב

גם לדעתי :] מה גם. שבתי קולנוע..שמוהלים את הקולה עם מים. כדי לחסוך? או מכל סיבה אחרת.. ואז עוד מוסיפים קרח (למשקה שקר בכל מיקרה). כל כך מעצבנים אותי.. כי אתה משתדל לא להתחיל לשתות עד שהסרט מתחיל, על מנת לא לסיים אותו בפרסומות... ואז, הו אז... לוקחים שלוק. ואין גזים! >< וזה מגעיל... הו "פאר"....יומכם יגיע.....יומכם יגיע.........
 

Greebo

New member
יא אבל להם ניתן לסלוח

קאפ הולדרס! הגאונות! הסוף למפשעות הקפואות! לא עוד נחמם את הכוס בין הרגליים! דמאיט למה לא עושים דברים כאלו בכל בית קולנוע >>
 

Dooritos

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי אתה כל כך צודק ברמות!!!! בהחלט העלית חיוך על שפתי כרגע... וד"א, מישהו חוץ ממני שם לב לכך שמחירי הפופקורן והקולה האמירו ב-2 שקלים בערך??!? (הפופקורן אולי ב-4!) שזה משהו כמו עליה של 20%!! חוצפה!!!
 

תמיר1991

New member
יאללה, שים אותי על גיליוטינה../images/Emo98.gif

דיאט זה סבבה, אבל יש לו הרבה טעם לוואי. אני אוהב יותר, הרבה יותר, הרבה הרבה הרבה יותר, את הדבר האמיתי
תמיר.
 

Greebo

New member
קולה בבקשה

עם שני קרח וקמצוץ לימון. (תחי חוסר האכפתיות)
 
מים

אבל אם כבר הולכים על הקטע של "pH נמוך זה רע", אנחנו מכניסים לפה מספיק חומצות חזקות, שהן לא תוצר של איזה תאגיד גדול ומרושע שזומם להרעיל אותנו. מיץ לימון מכיל חומצת לימון שרמת החומציות שלה גבוהה מזו של חומצה זרחתית - 2.2, תכונה שמאפשרת המתת זרע תוך שלושים שניות. במחלקה לבריאות בתאילנד שוקלים שימוש במיץ לימון כאמצעי מניעה. במיץ תפוזים pH=3.2. חומצה אצטית (המצויה בחומץ) מוגדרת כחומצה חלשה (pH=4.8) אבל בחומץ מרוכז מספיק רמת החומציות יכולה להגיע ל-3. אבל אם אתם מחפשים למה לא לקנות קולה, אז בגלל הסוכר, בגלל הקפאין, בגלל הטעם, בגלל המחיר, בגלל המתחרים. גם עם צבע המאכל (E338, או שאולי E150?), אגב אין יותר מדי בעיות כי הוא בכלל לא מזיק, בניגוד לאחרים. הוא מופק מחומרים טבעיים ולא חשוד כמסרטן וכד'.
 
מיץ לימון חומצי יותר מחומצה אצטית?

מגניב, לא ידעתי ואגב, רמת החומציות לא נמוכה אפילו יותר מ-3 בריכוזים גבוהים?
 

Ziga

New member
=]

עוד נתון מעניין משהו - במחקר שנעשה ע"י AAPD (האקדמיה האמריקאית לרפואת שיניים פידיאטרית) נמצא שרמת הpH בפה לאחר גרגור של 5, 10 ו20 דקות הוא 5.5, 5.6 ו5.7 (בהתאמה). (תסלחו שאני לא מצליח למצוא את המאמר, או אפילו את האבסטרקט שלו, בכתב העת שלהם. תצטרכו להאמין לי, ככל הנראה.) נוסף על כך, נמצא שדיאט קולה חומצית פחות מקולה רגילה. אבל אי אפשר לסמוך על AAPD, קוקה קולה 'תרמה' להם מליון דולר למטרות חינוך ומחקר. אז בשורה התחתונה - ההודעה הזו די חסרת תועלת, סך הכל. אבל אם תחקרו לעומק סביר להניח שתגלו שהרבה מהמחקרים האלו נעשו ע"י חברות/תאגידים/אוניברסיטאות שנתמכו או מומנו בצורה זו או אחרת ע"י מישהו עם אינטרס להציג את הקוקה-קולה באור מסויים. אם זה אינטרס כלכלי או סתם כתוצאה מאמונה לאחת מהאגדות האורבניות הסובבות את המוצר הזה כבר משנות ה20 של המאה הקודמת.. וזה נכון לגבי כ"כ הרבה מחקרים אחרים, במגוון רחב של נושאים, למען האמת.
 
למעלה