מייקל כתב שיר על "פלסטין" wtf

GiveInToMe85

New member
מייקל כתב שיר על "פלסטין" wtf

https://www.julienslive.com/view-auctions/catalog/id/3/lot/424/

Golden crown

New member
אביגיל לא יכולת לעדכן אותו שאין מקום כזה? :)

בטוח שהם היו יודעים להשתמש בזה לתעמולה שלהם נגד ישראל

abigaillovesmj

New member
כן זה אמיתי

אבל ממה שידוע לי זה לא הולחן. מעניין מתי הוא כתב את זה - אולי בתקופה שלו בבחריין וכו'.

בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שהוא אהב את ישראל

EB10000

New member
צר לי לאכזב, אבל הוא לא ממש אהב את ישראל

הוא פשוט היה פוליטקאי טוב כי המון ממקורביו לעסקים היו יהודים, אז הוא היה חייב לעמיד פנים. הדעות של מייקל תמיד היו שמאלניות ובעד מיעוט.. מספיק השיר We've had enough כדי להבין את השנאה שלו לישראל. לא לשכוח איזה חינוך הוא קיבל כשאהיה ילד.. כל משפחת ג'קסון ובעיקר ההורים הם פשיטים גזעניים.. קטרין ממש אנטישמית והיא התבטאה נגד יהודים לא פעם בהקשר לבעל היהודי לשעבר של לה-טויה... אם מייקל היה יוצא לסיבוב הופעות היום, הוא היה נענה לבקשת אירגונים פרו פלסטינים שלא להופיע בישראל... מן הסתם הוא היה גם מביע תמיכה בחוסיין אובמה...

Golden crown

New member
אני יודע שלכלב שלהם קראו היטלר

רועה גרמני, ובראיונות אמרו להם לקרוא לו בשם אחר,
אבל הוא סיפר שגידלה אותו מטפלת יהודייה ושתמיד היה חוגג את החגים היהודיים

Golden crown

New member
יש לי את ה- VANITY FAIR

שצילמו בו את מייקל בלי חולצה עם שער כפול לו ולפארה פוסט
יש שם ראיון שלא פורסם משנת 87, מאד מעניין, קראתי אותו כמה פעמים וכדאי לך לקרוא.
אני לא מזהה את הכינוי, איך קוראים לך?

spirit0805

New member
זה בהחלט קצת מטריד

אבל אני אתן לו את חמת הספק שזה לא הוקלט ושיכול להיות שזה באמת היה בתקופה שהוא הסתובב יותר עם ערבים והרי הם לא מוכנים לקבל את ישראל והם תמיד קוראים לה ״פלסטין״ אז אני מניחה שהוא קיבל סוג של שטיפת מוח כי אני בטוחה שהוא מלא שמע אותם אומרים ״פלסטין״ ומייקל בתור בן אדם שתמיד אהב ללמוד שלא לדבר סקרן כשהוא שומע אנשים מדברים בשפה לא שלו ובכלל עוד אלה עם המבטא שלהם ז הוא בטח שאל מה זה והם כמובן אמרו לו ״איפה שהיהודים יושבים״ או משהו בסגנון ולכן יכול להיות שהוא לא ראה בזה משהו לא בסדר לכתוב ״פלסטין״ יכול להיות שמישהו קרא את זה באמת ואמר לו על הטעות שלו ושזה אסור וגם יכול להיות לו מסוכן...אבל כן זה לא סותר שהוא אהב את ישראל, הוא אהב מעריצים ישראלים מאוד, הוא אמר את זה גם בשיא הספונטניות במסיבת יום ההולדת שלו 10 שנים אחר כך, היו לו חברים ישראלים למשך תקופה ארוכה (חבל שהוא נתקל בחארות), הוא אפילו התעקש לבוא ולפגוש את אריק שרון....אז לא משנה מה הסיבה שהוא כתב את השיר הזה, זה לא קשור לאהבה שלו לישראל

abigaillovesmj

New member
אני חושבת שהוא מדבר על פלסטין לא על ישראל

כלומר על מה שאנחנו קוראים לו השטחים ועזה. אני לא מבינה את הכתב שלו אז קשה לי לקרוא את המילים.

morigo

New member
הכל טוב ויפה

אבל למה הוא כתב שהוא ימות למען פלסטין?! אני חייבת לשתף אותכם ולהגיד לכם שהיה לי ולמייקל משבר נורא גדול ביחסים בינינו ביום רביעי וחמישי... לא הפסקתי לחשוב על השורה המזעזעת הזאת שהוא ימות למען פלסטין... אז אחרי יום וחצי שלא שמעתי מייקל בכלל (יום וחצי!! כל יום אני שומעת מייקל מתי שרק מזדמן לי) ואחרי שהייתי על סף דמעות ומצב רוח לא משהו בכלל, הגעתי למסקנה שאני חייבת להשלים עם השיר הזה ושבאסה שהוא לא יודע באמת מה המצב בישראל ומי הקורבן האמיתי פה... ועדיין מאוד קשה לי לחשוב שהוא כתב שיר כזה... אז העברתי לתת מודע

abigaillovesmj

New member
כן זו שורה מאוד מטרידה

אני פשוט החלטתי להתעלם חחח. זה לא שיר שהוא בחר להקליט וזה כבר אומר משהו. מי יודע באיזה מצב הוא היה כשהוא כתב את זה. אני מנחמת את עצמי בידיעה הבטוחה שמייקל אהב את ישראל.

GiveInToMe85

New member
האמת שיותר מתאים למוחמד עבדול עזיז לכתוב שיר

כזה. חחח מי שלא הבין, הכוונה לג'רמיין אח של מייקל שהתאסלם לפני הרבה שנים. מעניין מתי השיר נכתב? אולי כשמייקל שהה בבחריין ועבר שטיפת מוח על ידי קיצונים? בכל אופן, אני לא חושבת שצריך לקחת את השיר הזה יותר מדי ברצינות..הרי זה לא שמייקל היה שונא ישראל מוצהר והחליט שהוא מחרים את ישראל. למייקל לא היתה שום בעיה לנופף בדגלי ישראל שהמעריצים הביאו לו, או לומר מספר פעמים שהוא אוהב את ישראל בפני כולם. לא שמעתי אותו אומר מילה על "פלסטין" או אוחז בדגל אש"ף.

Golden crown

New member
אלא יעזור כלום, הוא כנראה לא היה תומך נלהב

של ישראל
אף פעם לא האמנתי לתירוץ למילים מ They don't care about us

למעלה