מיי כמיקל על השער של ראש1 !

ronali001

New member
אוקי קראתי את הכתבה....

ומה שיש לי להגיד: 1.קודם כל תודה שמישהו התעניין בלהקה שלנו ועשו עליהם כתבה ענקית שבטח תביא להם הרבה פירסום בארץ.תודה D: 2. שכתבי ראש 1 סובלים מפיצול אישיות מוחלט. מצד אחד הם רושמים שם שג'רארד סתם מתבכיין על מיילי סיירוס שעקפה אותם (ואני בטוחה שהוא סתם זרק משפט...הקיצר הם הרחיבו יותר מידי...) ומצד שני הם כותבים שהאלבום מוצלח ושהקליפים מדהימים ושכל חברי הלהקה ממש מהממים וכאלה.... 3. שהם שיבחו את האלבום בצורה יוצאת דופן.מגיע להם צל'ש
או יותר נכון....מגיע למיי כמיקל צ'לש על האלבום הכ'כ מוצלח
וציטוט מהכתבה: "השורה התחתונה-זה אלבום השנה שלנו.נקודה." לאדעת מה איתכם...אני,אישית, שמחתיי
4. הפתיעו בביקורת שלהם יחסית לעיתון נוער.מאז כל הכתבות שהיו במעריב לנוער על מי כמיקל-הפסקתי להאמין לשטויות שרושמים שם כתבים בני 14-15. 5. בכתבה לא הזכירו אפילו במילה אחת את "ההתפרקות" שעשו עלזה כתבה כמעט שלמה במעריב לנוער,אז אני בספק שזה נכון.... הם גם הרחיבו על כל שיר איזה הם אהבו,הקיצר תקראו את הכתבה-עושה טוב על הלב

Hadar way

New member
דעתי...

דבר שממש ממש ממש ממש עיצבן אותי בכתבה זה הקטע עם מיילי סיירוס, פאק היא ילדה מסוממת שעקפה אותם במצעדים, בצדק שג'רארד לא יאהב אותה, אז מה הכתב רוצה ממנו? ולהתחיל כתבה בצורה כזו זה בכלל, לא הגיוני אבל העיקר שזה משתפר אחר כך
עוד דבר שממש הפריע לי זה שהם כתבו שזה האלבום הכי טוב של אמסיאר, לא הייתי מגדירה את זה ככה כי זו הדעה של הכותב. ובכל זאת, זה אלבום טוב אבל אני עדיין יותר אוהבת את בולטס וטרי צ'ירס. אני חושבת שרוב האנשים יותר מתחברים אליו כי הוא יותר מיינסטרים וכי זה אלבום חצי אלקטרוני וההפקה של האלבום והקליפים פי מיליון יותר טובה משל הקודמים. אבל בכל זאת, לא הייתי מגדירה את זה כ"האלבום הכי טוב שלהם". אבל, יש כמה משפטים בכתבה שבאמת ראויים להערצה וחייבים להודות להם על החמישה כוכבים! חפרתי

NoAmItA ChAn

New member
תראי, אני מסכימה איתך

גם אני התחברתי יותר לאלבומים הקודמים. אבל אני חושבת ש.. טוב, הם באמת התחברו לזה יותר מבחינת צליל כי זה יותר פופי, או שזה משלב פופ ורוק בהרבה שירים (למשל סייב יורסלף ונהנהנה). אבל זה שהם כתבו שזה אלבום השנה שלהם ושזה האלבום הכי טוב של MCR בהחלט יגרום לאנשים לשמוע אותו, וזה טוב (;

QueenCryBaby

New member
אבל בתכלס מה שהכי עצבן אותי

זה שהם כתבו "ג'רארד ושות'." אני כל כך שונאת שכתבים עושים את זה
(הסמיילי הכועס של תפוז לא מספיק כועס). עשו את זה גם לטוקיו הוטל, כשמתייחסים רק לביל. אני שונאת כל כך(!) שנותנים את הפוקוס רק לסולן של הלהקה.

Ayush Cohen

New member
כן איך אני שונאתצ שמתייחסים רק לסולן :(

גם האחרים חשובים, לא קר הסולן אם הוא היה רוצה את כל ההתייחסות רק אליו אז הו א היה עושה קריירת סולו ובאמת רואים שאצל MCR יש התייחסות אל כולם וג'רארד לא מתנשא מעליהם

למעלה