אני דווקא מאד נהנה מהחופשה
את/ה (לא סגור על המיגדר) יודעת מה זה לקום בבוקר ולא לדאוג אם הגיע הטבח או לא, אם אחד המקררים התקלקל אם היו חוסרים באספקה, לא לפתור בעיות כל היום, ובאופן כללי לקחת את היום באיזי?
אני מרגיש כמו פנסיונר, יושב בבית ומקבל כסף מהמדינה, אני מוכן לפנסיה, אם כי כשאני אגיע לגיל פרישה לצערי לא תהיה לי משכורת מהמדינה.
למה מסחר אלגוריתמי? מכמה סיבות, אני יודע לתכנת, אני טוב במתמטיקה, וזה נראה לי הגיוני כל השילוב הזה. התקופה האחרונה הוכיחה לי סופית שאין שום קשר בין וולסטריט למה שנקרא מיין סטריט. ידעתי את זה כבר הרבה זמן אבל מה שקורה עכשיו הוא קיצוני אפילו יותר (העולם מוקפא ונכנס למיתון עמוק ושוק ההון טס למעלה לרמות השיא שלו כאילו כלום), אפילו יותר מכל החברות שמפסידות שנים על גבי שנים סכומי עתק ובמקביל המניות שלהן שוברות שיאים. מה המסקנה? אין שום קשר בין השווי האמיתי של חברות לביצועי המניות שלהן ובחסות הממשל האמריקאי והפד הקשר הרופף שעוד היה ניתק לגמרי והבורסה האמריקאית הפכה פשוט לקזינו ענק, כשהמלצות אנךיסטים הם הרצת מניות בוטה שמשרתת את האינטרסים של בתי ההשקעות בהם הם עובדים (מה פשוט יותר מלקנות כמות מניות ואז להוציא המלצת קניה למניות?) . אז אם זה המצב אז לנסות ולהוציא כסף משם באופן מתמטי או בעזרת מידע פנים. לצערי מידע פנים אין לי, כי זאת הדרך האמיתית לעשות כסף בשוק ההון, אז נשארה האופציה השניה לנסות.