מיכה
לא נקבעה פגישה לצפורי

אנימו

New member
מיכה../images/Emo35.gif../images/Emo133.gifלא נקבעה פגישה לצפורי

הלילה
נראה לי שלאט לאט הן מתכנסות בין הענפים של העץ כמו בסיפור של אליעזר שמאלי : מלון הנחליאלים בספר "יפה את ארצנו": " מאות נחליאלים לבנים התיישבו על בדיו, מחרוזות-מחרוזות, ראש לזנב. דחוקים וצפופים ישבו בין העלים, והם מתלחשים חרש-עונים ושואלים. החם לכם, קטנים, במלון הירקרק?........ נרדמו הנחליאלים העייפים מיד, שקעו בשינה אחד אחד. ליל מנוחה אורחים חביבים, שינה מתוקה וחלומות ערבים". אני מאוהבת בקטע הזה!

p a l o m a

New member
אנימו, לכל הילדים בכתה היה הספר

היתה שם תמונה של נחש צפע.. נורא פחדתי להסתכל בתמונה.. לי לא היה הספר.. כל פעם שאני נזכרת בו זה ממש הרגשה של חסך.. עכשיו עולה בדעתי לפנות אל איתמר לוי ולרכוש ממנו בטח יש לו הספר.. מהאתאומרת??.. רעיון טוב? התור (יונה) - היה שם גם ציורא מ ק ס י ם.. זוכרת כאילו היה זה אתמול........ עברו 50 שנה וואאווווווווווווווווו!

p a l o m a

New member
מה קורה נמחקו שורות?..

נמחקשה השורה: יש בספר ציור של יונה (תור) בצבעים יפפיים... נכון?

אנימו

New member
פלומה- הספר לפני- לא מוכרת! בקושי

אתן לעייןבו . שומרת עליו כעל בבת עיני וגם הציורים שלו מרניני עין והשתמשתי בהם לאיורים שונים בעבודות עץ וקרמיקה. אגב, ממתי את ערה בשעות כאלה?
מקוה שלא הפרתי את צנעת הפרט בשאלתי....

p a l o m a

New member
אנימו, נו, הרי כשראיתי את הצלחת

על הקיר שאלתיך בנון שאלנטיות אם זה מ"יפה את ארצנו" וכמעט התעלפת ..שכחת?? חזרתי מבר מצווה.. היה כזה רעש (אפשר לפתוח שרשור בנושא המוסיקה בשמחות ..שהווליום שלהם משגע את הבנאדם...) שאני מחכה שאוזני תרגענה... חוץ מזה שותה תה ירוק אחרי הבליסה.. אבל היה אוכל מרוקאי אסלי.. לכל מביני הענין...טעים לאללה...

אנימו

New member
פלומה-זוכרת זוכרת אבל חשבתי שאת

רוצה ל"שחק" אותה , ככה אנונימית

פלומק'ה,במקרים מעין אלה אני מצטיידת

בפקקי אזניים, עדיף שהם יציצו לי מתוך האזניים, ויש גם שקופים וכמעט בלתי נראים, ועם התסרוקת של לילי פאלמר, יש לי כיסוי אוזניים ואני מסודרת

אנימו

New member
דולצי, המחשבה שאת יושבת שם כציפורת

עם צואר נטוי - , מצד אחד מצחיקה אותי עד דמעות ומצד שני מתחילה להכין תיק עזרה ראשונה עם סד לקיבוע ויוצאת לדרך
(אין לי מושג איך מקבעים צואר....
)אבל אני כבר בדרך....

אנימו אני יושבת עם צעיף מחמם מסביב

לצוואר, כוס תה שהתקרר כבר מזמן לידי, ועכשיו כשדיברנו וקראנו על נדודי שינה, אני שואלת איך שמים צוואר נקוע על הכרית, באיזה כיוון

ולך דולציניה

חשבתי לשלוח לך צבר כי נאמר כאן בפורום שהוא מרפא מכאובים. הרעיון הוא פשוט, כאשר דוקרים עם הקוצים של הסברס, שוכחים מכאבי הצוואר

אנימו

New member
דולצי-אני הייתי שמה אותו בצד למשך

הלילה ובבוקר מתחברת אליו בזוית הנכונה...

יפה הקטע הזה אנימו, הנה שלחת ../images/Emo65.gif

ולך פלומה חשבתי לשלוח צילום של נחש צפע, אך במקום זה, יש לי צילום של נחשים מזדווגים

אנימו

New member
מיכה-שלח מיד ציפורים.נחשים עושים לי

רע ולא משנה באיזה פוזה הם.....

למעלה