בעצם בקריאה שניה ראיתי ששלחת אותם לפלומה- אז שהיא תתמודד איתם
P p a l o m a New member 17/11/05 #18 מיכה - לא נפתח הקובץ.. אם הוא מפחיד/מגעיל אני מוותרת.. ר ק שושנים
P p a l o m a New member 17/11/05 #25 מיכה.תודה. זו היתה מאמעש טלפתיה.. בעודי כותבת לך על שושנים כבר שלחת אותם אלי... מקסים ותודה אני סולחת לך על התמונה המכוערת והמפחידה ששלחת לי לפני השושנים
מיכה.תודה. זו היתה מאמעש טלפתיה.. בעודי כותבת לך על שושנים כבר שלחת אותם אלי... מקסים ותודה אני סולחת לך על התמונה המכוערת והמפחידה ששלחת לי לפני השושנים
P p a l o m a New member 17/11/05 #17 מיכה!!! תשלח מייד שושנים.. אתה רוצה שיהיו לי נדודי שינה מהנחשים שלך?? ועוד מזדווגים?... שושנים כאן ועכשפ...
מיכה!!! תשלח מייד שושנים.. אתה רוצה שיהיו לי נדודי שינה מהנחשים שלך?? ועוד מזדווגים?... שושנים כאן ועכשפ...
א אנימו New member 17/11/05 #21 פלומה- רגע. אם לא נפתחת התמונה , תסגרי את ההודעה ותפתחי שוב ואז מופיעה התמונה. אצלי זה עובד ככה. אם לא הצלחת אני עדה שיש לך במשלוח שושנים יפיפיות.
פלומה- רגע. אם לא נפתחת התמונה , תסגרי את ההודעה ותפתחי שוב ואז מופיעה התמונה. אצלי זה עובד ככה. אם לא הצלחת אני עדה שיש לך במשלוח שושנים יפיפיות.
א אנימו New member 17/11/05 #22 איבדנו את דולצי?../images/Emo7.gifמקוה שמצבה לא החמיר ברגעים האחרונים.....
E emmy5 New member 17/11/05 #51 אנימו , אז מי היה באנטרתיקה? לא היגעתי עד antartica ,אבל היתי בקוטב הצפוני ...השמש יצא אחרי שעה עשר בלילה
אנימו , אז מי היה באנטרתיקה? לא היגעתי עד antartica ,אבל היתי בקוטב הצפוני ...השמש יצא אחרי שעה עשר בלילה
א אנימו New member 17/11/05 #55 אממי- גם אני לא ביקרתי שם וכנראה גם לא אבקר , אבל שוטטתי עכשיו בין התמונות ששלחת. שווה ביקור למטיבי טיולים....
אממי- גם אני לא ביקרתי שם וכנראה גם לא אבקר , אבל שוטטתי עכשיו בין התמונות ששלחת. שווה ביקור למטיבי טיולים....
מ מיכה רגב New member 17/11/05 #23 אנימו, גלי לשתי הגרציות שאיתנו כאן שהן עושות הסטוריה ברגעים אלו של חנוכת ה......
P p a l o m a New member 17/11/05 #29 חברים יקרים עכשיו אני הולכת לישון ממש.. לילה טוב וחלומות נעימים לכולם..........................
א אנימו New member 17/11/05 #36 ציפורים חביבות-איך מיין אז איך גיי לנסות צע שלופן! אם לא אצליח- אני יכולה להעיר אתכם באמצע הלילה ?
P p a l o m a New member 17/11/05 #38 לערנים - יצאתי במיוחד מהמיטה לומר שנתיבה בן יהודה עכשיו ברשת ב'...ועכשיו באמת לילה טוב.........