כשתגיע לגיל 18 נימי...סבלנות
ז זהר שחר New member 25/8/03 #21 זה כניראה קשור לבירקנשטראוף איכשהו! לא ליד הרמקולים בבקשה ! אני פשוט אקום ואלך, אם יהיה רמקול ברדיוס 100 מ' ! נימאס כבר מהעינין הזה !
זה כניראה קשור לבירקנשטראוף איכשהו! לא ליד הרמקולים בבקשה ! אני פשוט אקום ואלך, אם יהיה רמקול ברדיוס 100 מ' ! נימאס כבר מהעינין הזה !
מ מינגוס New member 25/8/03 #26 למה זה מריח(?) כמו אב טיפוס מתקדם יותר שלך?? (מתקדם מתקדם, כרגיל אצל המעיילך, מלא בבאגים)
מ מינגוס New member 25/8/03 #29 אני חושב שהם גם לא שומעים... וחוץ מזה - לכריש יש חוש ריח, לא? והוא דג עד כמה שאני זוכר (לא שרמזתי שזהר כריש - מקסימום מקרל בשמן - אבל תקוותי היא שתהייתי הובנה)
אני חושב שהם גם לא שומעים... וחוץ מזה - לכריש יש חוש ריח, לא? והוא דג עד כמה שאני זוכר (לא שרמזתי שזהר כריש - מקסימום מקרל בשמן - אבל תקוותי היא שתהייתי הובנה)
י יובל 42 New member 25/8/03 #31 נהיה פה ממש פורום דגים נכון כרישים מריחים דם ואני חושב שעוד סוגים של דגים מריחים. דולפינים לעומת זאת "מדברים" כך שלפחות לגבי היונקים (גם לוייתנים) הם שומעים.
נהיה פה ממש פורום דגים נכון כרישים מריחים דם ואני חושב שעוד סוגים של דגים מריחים. דולפינים לעומת זאת "מדברים" כך שלפחות לגבי היונקים (גם לוייתנים) הם שומעים.
י יובל 42 New member 25/8/03 #35 חה חה חה חי חי חי (טסונמי) אתה התכוונת שאנשים מריחים דגים הוא התכוון אם דגים מריחים אנשים חה חה חה חי חי חי
חה חה חה חי חי חי (טסונמי) אתה התכוונת שאנשים מריחים דגים הוא התכוון אם דגים מריחים אנשים חה חה חה חי חי חי
ז זהר שחר New member 25/8/03 #30 לא מיי דייר ווטאבר ! זה לא הסטייל שלי ! זה מאאאאאאאאאאווווווודדדדדדדדד נמוך.