מיכל הביאה לי השראה

זה כי יש שתי גרסאות בקשר למוצאה

אחת אומרת שזאוס אביה והשנייה מה שאלעד אמר. ושמי חמוטל.

shanyz

New member
אהה...

אוקי:) אז..מה יש בזינה? שכאילו אפרודיטה היא ביתו של זאוס או סבתו? איך מציגים את זה אצל זינה? שהיא ביתו נכון? כי היא הרי אחותו של ארס...

האמת היא שלפי הגרסה שהיא דודה שלו

מדרגה שניה, אז זאוס והרה פשוט ´אימצו´ אותה והכריזו שהיא הבת שלהם, למרות שלא כך היה.

אוקיי, באתי לעשות קצת סדר ../images/Emo9.gif

קודם כל, אבא שמיים ואמא אדמה - גאיה, הם אלה שבראו את כל העולם הזה. נולדו להם 12 ילדים, שלימים נקראו הטיטאנים... אני לא אתחיל לפרט מי הם וכל זה, אבל כשלבכור הטיטאנים, קרונוס, נולדו שלושת הילדים הבכורים (זאוס, פוסידון והאדס), הוא בלע אותם בגלל שפחד שהם ידיחו אותו מהשלטון כמו שהוא הדיח את אביו. זיאוס יצא מהבטן שלו, וכשחתך אותה, נפל חלק ממנה לאוקיינוס, מהחלק הזה נולדה אפרודיטה, (אפרוס=קצף, נולדה מקצף הגלים). ככה שאי אפשר להגיד בדיוק איך אפרודיטה קשורה לכל הקטע... וחמוטל! בקשר לאלת הירח שאת קרויה על שמה, יש שתי אפשרויות, או שאת מדברת על אחותו התאומה של אפולון, הלא היא ארטמיס, או בשמה הרומי, דיאנה, או שאת מדברת על הקטי, שגם הייתה חצי אלת שאול... מה מהאפשרויות היא הנכונה?

האמת היא שזה לא מדויק....

השמיים הוא אוראנוס, וכרונוס, שנולד לאוראנוס וגאיה, הוא זה שחתך לאביו אוראנוס את איבר מינו, וזה נפל לים וממנו נוצרה אפרודיטה.

ננס לבן

New member
אני בכלל קראתי משו אחר על אפרודיטה

קראתי שאיזשהוא תיטן (לא שוכרת את שמו) הרגו אותו או/ו סירסו אותו ומכל דבר שבו נוצר משהו (משהו מהדם וכו´) ומאיבר המין שלו שנפל לים יצאה אפרודיטה בתוך כונכייה ערומה ... או שאני מתבלבלת עם סיפור אחר?

למעלה