מיכל הררי היא בסדר,

אגב....

השאלות שהפנית אלי - מה המניע שלהן? או מה המטרה שלהן? האם השאלות שלך נועדו לעזור לי? האם הן נועדו שאתה תבין אותי? האם הן נועדו ללמד אותי או אחרים משהו? האם הן נועדו להנאה? האם הן נועדו למטרה אחרת? =========================================== כרגע מה שכתבת לי מרגיש לי כמו הודעה כזו - חתולים זה כיף וכלבים זה לא משהו מדוע? למה את מעדיפה לאמץ חתולים בבית? התגובה המיידית שלי היא - מה??
מה הוא רוצה? (ואני בכלל לא כתבתי שכלבים זה לא משהו ושאני מעדיפה לאמץ חתולים בבית)

תשובות

1- מה המניע שלהן? לשאלות אין מניע, לי יש... המניע שלי:החיים יחד עם מודעות למוות. 2- מה המטרה שלהן? אין לי מטרות, לא מציב מטרות, לא חותר למטרות ... כפי שכבר כתבתי כאן ובמקומות אחרים המון פעמים. 3- האם השאלות שלך נועדו לעזור לי? זה תלוי במה את עושה עם השאלות. 4- האם הן נועדו שאתה תבין אותי? אולי 5- האם הן נועדו ללמד אותי או אחרים משהו? מה ההבדל בין השאלה השאת ושאלה מספר 3? 6- האם הן נועדו להנאה? תלוי איך את מגדירה "הנאה". 7- האם הן נועדו למטרה אחרת? עניתי על מטרות באחד השאלות הקודמות. אם לענות בסגנון שלך: כעת זה נראה לי שאני כותב לאדם מלא אשליות שאפילו לא מודעת לכך שהיא חיה באשליות.... אחרת למה היא שואלת שאלות כאלו? הרי היא יודעת את התשובות בזמן שהיא כותבת את השאלות.... אלא אם היא חיה עם הראש טמון בתוך האדמה....

אם את מחפשת מניע

אז זה המניע.... אם את לא מחפשת מניע אלא דברים אחרים אז התשובה תהיה שונה.

חיפשתי מניע, ולא מצאתי מניע.

לא מבינה איך המניע "החיים יחד עם מודעות למוות" גורמים למישהו לשאול את מה ששאלת. אני לא רוצה לענות על שאלותיך, בלי שהבנתי את המניע שלך לשאלות אלו. אולי אנו מתכוונים במילה "מניע" לדברים שונים. זאת אפשרות סבירה.

מניע זה מה שגורם לי לעשות

משהו מסויים. אני חושבת שההגדרה שלנו מאד קרובה. אז הבעייה היא לא בהגדרה
אז אולי אני לא אמורה לחפש את המניע לשאלותיך אלא את הסיבות או משהו אחר?

נראה לי שלא אקבל את התשובה

לשאלה שלי, אז אני לא בטוחה מה עוד לשאול
אני לא אומרת שאתה לא נותן תשובות אלא שלא קיבלתי עדיין את התשובה למה שאני רוצה לדעת. טוב, אני אנסה שוב - השאלות ששאלת אותי מוזרות לי. אני מנסה להבין למה אתה שואל אותי אותן אבל כל תשובה שקיבלתי היא כללית וקשורה אליך, ולא קשורה אלי. למה לך לשאול אותי שאלות?.....זה אמור להיות קשור גם אלי בדרך כלשהי. לא? אז אני מנסה להבין מה המניע האישי של -האם אתה מנסה לעזור לי, האם אתה מנסה לעזור לאחרים, מה אתה מנסה להשיג?....

תשובות קיבלת

אולי לא קיבלת את התשובה שרצית לקבל.... השאלות שכל אחד שואל, הלמה ואיך הוא שואל אותם קשורות תמיד אך רק לשואל, לא? האם אני רוצה לעזור לך? אני מוכן לעזור כמעט לכל אדם שרוצה לקבל עזרה. אני יודע שזה יישמע לך מוזר אך מכל הלב אני יכול להגיד שאני לא מנסה להשיג שום דבר. רוצה לענות, תעני... לא רוצה, אל תעני... אני יכול לענות רק את התשובות שלי , אני לא יכול לענות את התשובות שאת רוצה לשמוע ו/או התשובות שאת היית נותנת.

סבבה!!!

בחרת לא לענות לי, זה ברור, אך האם בחרת גם לא לענות לעצמך? את לא חייבת לענות, זאת שאלה חצי רטורית.

כתבת

"אם את לא מחפשת מניע אלא דברים אחרים אז התשובה תהיה שונה." כנראה אני מחפשת דברים אחרים, אבל אני לא יודעת לקרוא להם בשמם

אשכר

New member
לא הבנתי מה בתכלס את/ה אומר/ת

ולמה זה רלוונטי לחיים שלך, או שלי

למעלה