מילה טובה

goodboy80

New member
מילה טובה

שלום לכל חברי הפורום, אני עוקב מזה זמן רב אחר הנכתב פה. אני לומד מכם הרבה על הלהקה שליוותה את ילדותי ומלווה אותי כיום בחיי הבוגרים (אני מעט מבוגר מיתר חברי הפורום). פינק פלויד בשבילי זו נשמה. זו נקודת אור אליה אני נוהג "לברוח" לעיתים קרובות ולהרגע משגרת החיים. נחמד לי לראות כיצד אתם יוצרים חברויות על בסיס האהבה המשותפת ללהקה המדהימה הזו. ולך ציף, כל הכבוד על ניהול הפורום בצורה מקצועית וחברית כאחד. יש לך ידע רב ואת חולקת אותו עם שאר חברי הפורום בצורה מופלאה. תודה לכם...

תודה לך ../images/Emo140.gif

ואל תברח... יש כאן כבר כמה "מבוגרים", ביניהם אני ואני בטוחה שנשמח על תגבור הכוחות.

vegetable man

New member
איפה הם?

בתמונות שראיתי מהמפגש רואים רק ילדים בני 15 (לא שיש עם זה בעיה, להפך), חבל שאין כמעט אנשים בגילי, אבל לא נורא...

One Echoe

New member
כי הם לא באו למפגש...

קודם כל ליאור הוא בן 20 ומשהו... ציףציף מבוגרת. מלנכולי מאן מבוגר. ויש עוד כמה שאני לא זוכר=]

חרטושה

New member
אני

כל כך זקנה שאני לפעמים שוכחת איך קוראים לי, אבל אני בהכחשה
וזה מה שקובע.

יש עוד כמה

קשישים: שאקטי שעוד לא החלים מפצעי ההדחה מהאלופות. האזרחק, איפה אתה איש?, הפנתרהשחור מק"ש, וגם עבדכם הנאמן, שהיה במפגש והתפעל מהאנשים הנחמדים שהיו שם... ויש עוד כמה...

יש עוד כמה

קשישים: שאקטי שעוד לא החלים מפצעי ההדחה מהאלופות. האזרחק, איפה אתה איש?, הפנתרהשחור מק"ש, וגם עבדכם הנאמן, שהיה במפגש והתפעל מהאנשים הנחמדים שהיו שם... ויש עוד כמה...

melancholy man

New member
אתה חמוד אתה

אני זקן, לא מבוגר זקן, גיל אתם יודעים, זה קודם כל עניין של הרגשה...

One Echoe

New member
משהו אחד אני לא מבין

למה מבוגרים לא אומרים ת'גיל שלהם
(מבוגרות בעיקר
)

melancholy man

New member
אני אעשה משהו שאני בחיים לא עושה

ואצטט את יצחק שמיר... פעם בעת מסע ללונדון, כששמיר היה ראש ממשלה (הרבה לפני הסכם השלום עם ירדן) נעלם שמיר לעותנאים, בדיעבד נודע שהוא עשה זאת בשביל לפגוש את המלך חוסיין, למחרת שאלו אותו העיתונאים, לאן הוא נעלם בלילה, שמיר שהיה סוג של ג'נטלמן פולני אמר: יש שני דברים שלא עושים, לא שואלים גברת (ליידי) בת כמה היא ולא שואלים גבר (ג'נטלמן) מה הוא עשה בלילה.

One Echoe

New member
שיהיה

אני עדיין לא מבין למה לא להגיד את הגיל. אני אישית הייתי אומר את הגיל שלי בגאווה.

holo

New member
אבל אתה עוד נער חחחח

ילדים תמיד רוצים לגדול מהר ומחכים שהשנים יעברו, לעומת זאת, מגיל מסויים, מתחילים לחשוב קצת אחרת, מרגישים שככל שהשנים מתקדמים ככה סוף החיים קרב, ורוצים לחזור להיות צעירים כמו פעם. לפחות ככה אני חושב..זה יכול להיות די זיבול שכל

One Echoe

New member
לא התכוונתי לזה..

א' כל אני לא רוצה לגדול מהר, תתפלא. דבר שני אני חושב שככל שגודלים צריכים להיות גאים בזה. זו לא בושה להגיד שאתה זקן או מבוגר. זו גאווה, לדעתי.

למעלה