מילה טובה

DOCTOR ROBERT

New member
כי

כי אתה אומר שבעצם נשארת בחיים כל השנים האלה, וזה, ללא ספק, מקור לגאווה
 

avki

New member
אתם נאורים מדי!

I HOPE I'D DIE BEFORE I GET OLD Talking about my generation (The Who - My Generation)
 

melancholy man

New member
../images/Emo45.gif

ואם זה באמת חשוב, אני בן 33...
 

נימרודל

New member
הו!

33? זה לא זקן... זה אפילו לא מבוגר. ההורים שלי בני 50 והם מתנהגים כמו ילדים... לפעמים...
 

חרטושה

New member
ממש לא.

אלא שלדעתי גיל הוא סוג של תיוג. כלומר ברגע ששומעים שאתה בן 10 או 20 או 30 וכו'... ישר משייכים לך גם כל מיני תכונות וישר כולם חושבים שהם יודעים איך אתה צריך להיות, ואיך אתה אמור להתנהג (בהתאם לגילך) ובאלו דברים אתה צריך להתעניין, ואני מה זה שונאת את זה, כי לא בא לי. לא בא לי "להתנהג בהתאם לגילי" ולא בא לי שיצפו ממני להתנהגות מסוימת רק בגלל שאני בת 29 (וזה הגיל שלי אגב) ולא בת 19 נניח. זה מעצבן. אבל אין לי שום דבר עקרוני נגד להגיד את הגיל שלי, אתם יודעים...זה קורה לכולם. בסוף.
 

One Echoe

New member
הו,

זה משהו שלא חשבתי עליו... ובכן, עכשיו אני בטח אבין יותר.
 

חרטושה

New member
אגב, אם כבר הציטוט שבחרת

לשים...
הנוער הכי סובל מהתיוג הזה, איך שנאתי את זה גם אז . תחשוב על זה ככה: כל תוכניות הטלוויזיה שאומרים שהן מתאימות לגיל אחד אבל לא לגיל אחר, סרטים מסוימים שמותר לראות רק מגיל מסוים, להצביע בבחירות כמובן, להחליט שדווקא בכיתה ז' צריך להתחיל ללמוד פונקציות במתמטיקה לא שנה לפני או שנתיים אחרי, פתאום זה שכולם נזכרו שאסור לשתות/לעשן לפני גיל 18 - כל אלה הן החלטות שרירותיות שמתבססות על גיל. אין שום דבר שעומד מאחורי ההחלטות האלה חוץ מהשאלה בן כמה אתה, כאילו שזה איכשהו רלוונטי, זה דפוק.
 

One Echoe

New member
תראי..

יש כמה דברים שהם בהחלט דפוקים, אבל כמה דברים שהם גם די נכונים. למשל הגבלת סרטים לגיל מסויים, מהניסיון שלי מוטב להקשיב לזה. במיוחד לילדים מתחת לגיל 12...או קצת יותר. אבל, למשל, זה שאסור להיות בחדר כושר עד גיל 16, זו בהחלט החלטה מטומטמת שלא מיושמת בשום מקום בעולם, כמדומני. חוץ מזה, שלא נותנים למתבגרים את מספיק ההכרה שהם צריכים לקבל. הרבה פעמים מתבגרים חושבים באופן יותר צלול ויודעים דברים יותר ממבוגרים.
 

One Echoe

New member
ובקשר לבחירות.

זה גם נכון. כי עד גיל 18 הבנאדם בדר"כ מאוד נתון להשפעות והוא לא מיוצב גם מהבחינה הזאת.
 

חרטושה

New member
הייתי בכיף מגיבה

ויש לי הרבה מה לומר על השקרים שמאכילים אתכם בהקשר הזה, עד שאתם מתחילים להאמין בהם בעצמכם (והקטע המצחיק הוא שבזמן שאתם כאלה "מרובעים" וחושבים את כל המחשבות הטובות והישרות האלה על עצמכם, ומכירים במה שאתם לא יכולים לעשות, בינתיים המבוגרים מתים מפחד שתיקחו סמים, תתאבדו באיזו הופעת רוק, ובקיצור תהיו לגמרי מעורערים רק מפני שהם חושבים שאתם "מאד נתונים להשפעות ולא מיוצבים". ככה מדבר "אדם לא מיוצב"? הצחקת אותי.) אבל אני לא אגיד את זה, כי זה דיון שלם בפני עצמו שלא קשור ישירות לפורום אלא רק בעקיפין ותיכף ינזפו בי, אז אני אסתום בשלב הזה ולא אוסיף יותר אף מילה בנושא הזה.
 

One Echoe

New member
אוקיי, דעותינו

חלוקות כאן. בכל אופן, לא אמרתי שאני לא מיוצב, אלא הרבה מהנוער. ביי:)
 

avki

New member
Heaven can wait

we're only watching the sky Youth is like diamonds in the sky of life.
 

נימרודל

New member
תודה לך!

אני חושבת שורום פינק-פלויד הוא הפורום הכי שמח, אוהב ומגובש באתר... אתה מוזמן להצטרף רשמית לפורום!
 
למעלה