מילה על הסקר....

מילה על הסקר....

אני חושב שלגולאס כי אחרי שמכירים אותו ורואים אותו בסרטים אחרים אני לא חושב שממש מתאים לו להיות אלף כזה... תגידו אתם רוצים קישורים לאתר עם רעיוון עם אחד מהשחקנים.?

Eowyn of Rohan

New member
גם אני חושבת שלגולאס

המראה לא התאים{איפה השיער הכהה?!} והמשחק לא משהו
. אורלנדו הרס לי את הדמות, בשיא הרצינות. יכלו למצוא מישהו הרבה יותר טוב.

NarihS

New member
דווקא לדעתי אורלנדו עשה תפקיד טוב

בסרט.. אבל כל אחד ודעתו..

אלרוס

New member
אני בחרתי באלייז'ה

המבט שלו פשוט לא התאים, הוא שיחק יותר מדי ברחמים על עצמו, לא התאים לפרודו. הקטע היחיד שבו חשבתי שהוא התאים היה כשהוא התנדב לקחת את הטבעת במועצה של אלרונד.

ChipiM

New member
אני לא בוחרת כי אין שם אפשרות ש...

כולם מתאימים לתפקיד שלהם! אנלא מסוגלת לדמיין שחקן אחר בתפקיד אלייז'ה, מרי, פיפין, לגולאס, גימלי (שחקן מעולה שכמותו), בורומיר (שחקן מעולה נוסף), סאם (עוד מעולה...), אראגורן (כנ"ל), גאנדאלף {בעצם כולם שחקנים מעולים}
אבל הרעיון לסקר ממש נחמד

moran500

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בדיוק מה שרציתי לומר..../images/Emo9.gif

Nimst

New member
אפשר סקר של מי הכי *מתאים*

לתפקיד שלו? לפי דעתי, איאן מק'קלן בתור גאנדלף.

אם מדברים יחסית לספרים (שדרך אגב

אני עומד לסיים בקרוב, אפחד לא מתאים לדמות שלו, אולי גימלי, גם לא בטוח. ההוביטים בספר הם חברה זקנים, ולא כמעט ילדים כמו שהם מוצגית בסרט, אראגורן שונה לגמרי, כל גם לגולאס, ואפילו גאנדאלף. אבל, לדעתי הדמויות איך שהו מוצגות בסרט, הן יותר טובות, לפי דעתי. לדוגמא, אורלנדו בלום "הורס" את לגולאס, אבל עושה את הדמות ליותר טובה.

ChipiM

New member
אבל הגילאים לפי ספירת ההוביטים הם

שונים, כי הספירה שלהם היא לא כמו שלנו אם אנלא טועה

Eowyn of Rohan

New member
נכון אבל,

אני מניחה שהוא לא התכוון לגיל שלהם אלה לאופי שבו הם הציגו את הדמויות כילדים קטנים{בעיקר בסרט הראשון}.

ChipiM

New member
אוקיי, זה נכון- אבל זה לא בגלל...

הליהוק הלא נכון- אלא בגלל הצורה שבה רצה הבימאי להעביר את הספר לסרט, ולדעתי הוא הצליח בכך ממש לא רע (במילים מועטות) וכהוכחה לכך- הרי כולנו כאן בפורום השווה הזה! על הסרט השווה הזה!

ChipiM

New member
ואופס- לא שמתי לב למה שהוא כתב למטה

חחחחח... סורי!

אלרוס

New member
לא ממש

לפי דעתי גנדלף האפור ממש תאם את הספר, כך גם פיפין (שהוא עדין ילד, לא הגיע לגיל 33), סם, אראגורן בחלק של הפסען המסתורי התאים מאוד אבל לא בהמשך, סם די התאים, בורומיר היה העתק למה שחשבתי... אם יש משהו שג'קסון לא פישל בו בגדול זה בדמויות האחווה חוץ מלגולס ומרי...

cutieliji

New member
ממממה????

איך הצביעו לבילי??? התפקיד של פיפין תפור עליו!

Tustusit

New member
לדעתי כולם מתאימים..

אני לא מצליחה לדמיין במקומם שחקנים אחרים..

shlox

New member
אני מוחה על הכנסת סאם=שון לסקר!

אסור להעלות על הדעת בכלל מחשבה שהוא לא מתאים לתפקידו! דיר בלאק מי שיחשוב ככה - לאבא שלי יש רובה!

Eowyn of Rohan

New member
לא צריך להתעצבן

הוא הוכנס לאו דווקא בגלל שהוא לא מתאים אלא בגלל שהוא באחווה.

cobainos

New member
*מסכים../images/Emo45.gif

ואגב,לאבא שלי יש סולם,מגיע כמעט עד שמים

cutieliji

New member
כולם מתאימים!

לא הייתי מחליפה שום שחקן. לכל אחד באחוות הטבעת יש כישרון משחק ובלי קשר לדימיון לדמות שבספר. את מי הייתם שמים במקום אלייז'ה? מישהומכוער שאף אחד לא יתחבר אליו בסרט? הם היו צריכים כאלה שיש בהם משהו מיוחד. גם אם בספר זה לא כך. מה ששונה בין פיפין בסרט לבספר זה שהוא ההוביט הכי צעיר מבין הארבעה, אבל בילי הכי מבוגר. בכל זאת, לא הייתי מחליפה את בילי. הוא מבצע את תפקידו של הטוק הטיפש בנאמנה. אני יודעת שיש הרבה שאוהבים לרדת על אורלנדו, אבל לדעתי אין סיבה. הוא שחקן בסדר ונרראה טוב. זה מה שחשוב (נראה לי ששמו כאלה שנראים טוב כדי שגם הבנות יבואו לסרט). גימלי מצחיק, גנדלף יורד לחייו של פיפין כמו בספר, שון אוסטין שחקן ממש מעולה, וגם שון בין וויגו אחלה. תיראו, אני יודעת שכל הטולקינאים אוהבים למצוא דברים רעים ככל שאפשר בסרט, אבל אין לי שום טענות. לא הייתי מחליפה אף שחקן, והם לא יכלו לשים את כל הספר בסרט! תחשבו בהיגיון, אף אחד לא יילך לראות סרט של 8 שעות. אני חושבת שהסרטים מדהימים ובמיוחד השלישי. תשמעו, אני מזה לא אוהבת את הסקר הזה. אני פשוט לא אוהבת את זה. לעולם לא הייתי מחליפה מהסרט כלום! נקודה. ואני מקווה שמיהו קרא את זה כי תמיד יש לי הרגשה שאני משעממת אנשים. זאת הייתה ביקורתי על הסרט.

למעלה