מילה על הסקר....

shlox

New member
קראתי, נהניתי, וכלל לא השתעממתי

ואני אפילו מסכים עם מה שכתבת ככה שממש יצאת מורווחת :)

cutieliji

New member
שכחתי את דום

כולי מבויישת. איך שכחתי את אחד השחקנים החביבים עליי שם?? הוא גם שחקן מעולה.

go girl1

New member
גם אני קראתי../images/Emo66.gif

אבל אני לא כל כך מסכימה... אני חושבת שאליז'ה מאוד מעצבן שם (אני לא אוהבת אותו בכלל אבל זה כבר משהו אחר לגמרי)

cutieliji

New member
למה כולם שונאים את אלייז'ה?

אותי הוא ממש אבל ממש לא מעצבן, אבל זה תלוי בדעה אישית.

cutieliji

New member
בשר הטבעות כן...

כאילו, גם אני שמתי לב ליתר גילגולי העיניים וההבעות המיוסרות שהוא עושה רוב הסרט, אבל ראיתי סרטים אחרים שהוא שיחק בהם ושם זה לא ככה... זה פיטר ג'קסון אשם. אם לא היו אומרים לאלייז'ה לעשות הבעות מיוסרות אז לדעתי יש סיכוי סביר שהוא לא היה עושה. כאילו, מחוץ לשר הטבעות הוא לא עושה את זה אז לא נראה לי שהאשמה מוטלת עליו. גם אני לא מתה על גילגולי העיניים שלו.

Eowyn of Rohan

New member
אולי חלק מהאשם הוא על PJ

אבל לא כולו. זאת צורת המשחק של אלייז'ה אני חושבת. הוא נתבקש לשחק את האומלל אז זה מה שהוא עשה רק שזה יצא מכלל שליטה..
לדעתי זה לא היה נכון שהוא לא סיים לקרוא את הספרים. אולי אם הוא היה מסיים הוא היה יודע יותר איך פרודו הרגיש והיה מציג אותו בצורה יותר טובה.

cutieliji

New member
טוב, גם אני נטשתי את הספר...

קראתי אותם ממש לא לפי הסדר, קודם ההוביט, אז שיבת המלך, אז אחוות הטבעת, ובסוף הספר שני הצריחים התייאשתי. גם אני ילדה רעה... חחח...

מזכיר לי את...

התפקיד של קורט ראסל בסרט חייל משהו.... בו הוא משחק חייל מיוחד ויש לו הבעה אחת כל הסרט... בכל מקרה זה נכון שלאלייז'ה יש הבעה אחת אבל זה בגלל שהכל ניהיה אומלל עבורו והכל עצוב וטרגי וכו'..... בתחילת הסרט זו ההזדמנות היחידה שלו להיות שמח בעצם! והבעת הפנים הבודדה שיש לו במהלך רוב הסרט היא מעבירה את האומללות שבא הוא שורר מבינים?

Eowyn of Rohan

New member
תראי,

מה שאני מבינה מהתגובה שלך זה שהכל בסרט מושלם. וזה לא ככה. תמיד השחקנים יכולים להיות יותר טובים ואני יכולה עכשיו למצוא דברים לא טובים בכל אחד ואחד. לדוגצא, היה אפשר לקחת שחקן אחר במקום אורלנדו בלום שלא מצאתי את כשרון המשחק שלו מי יודע מה ולהחליפו בשחקן עם קצת יותר כשרון כדי שהסרט יהיה יותר על רמה. לא חייבים להכניס את החתיך כדי שהבנות יבואו לסרט. מי שרוצה, שיבוא. ולא אני לא מחפשת דברים רעים ככל האפשר בסרט. אני מאוד אוהבת את הסרט, עובדה שאני כאן. רק מה, צריך קצת פרופורציות.

cutieliji

New member
טוב, זה תלוי בדעה אישית.

זה בהחלט נכון שיש הרבה שחקנים שיותר טובים מאורלנדו, ואף אחד לא אמר שהסרט מושלם. אני פשוט אהבתי אותו והוא ריגש אותי. זה הכל. וגם אני חושבת שיש כמה פגמים בסרט אבל אני פשוט מנסה להיות אופטימית להיסתכל על חצי הכוס המלאה. יש בזה משהו רע? אני גם לא חושבת שכל השחקנים טובים. יש כאלה יותר כישרוניים ויש כאלה פחות. רק באלה גיליתי כישרון משחק טוב. אלייז'ה ווד (נמאס לי שיורדים עליו. הוא לא מעצבן ובהחלט יש לו כישרון) בילי בויד (שחקן פנטסטי.) דום מונהאן (בילי מדבר שם יותר ממנו, אבל בכל זאת הבחור כישרוני) שון אוסטין (אין מה להוסיף-שחקן ענק.) כל השאר בסדר. אין שם אף אחד שאין לו מה לעשות שם. ושוב, היו מלא קטעים שעלו לי על העצבים! אני לא חושבת שזה סרט מושלם לגמרי כי אין דבר כזה מושלם! אי אפשר להיות כל הזמן ביקורתיים, צריך להסתכל על הצד הטוב של הדברים כמו שסאם אמר בסרט השני דבר מרגש ביותר "אבל תמיד יש דבר טוב. וצריך למצוא אותו".טוב זה כבר נהיה ארוך כמו הביקורת הקודמת אז אני אפסיק. דבר אחרון- הסרט האחרון באמת ריגש אותי. באמת שכן. היו מלא קטעים שבכיתי. הסרט השלישי יותר טוב מקודמיו ומדב על סיפוריהם האישיים של הדמויות, במה שהם מרגישים, ולא רק במלחמה הרס חורבן ודברים שיטחיים.

Eowyn of Rohan

New member
גם אני מעדיפה להסתכל על הצד הטוב

אבל כמדברים על הצד הרע מן הראוי שנזכיר את הרע, לא?

cutieliji

New member
נו, גם אמרתי שהיו דברים שלא אהבתי

אבל שכחתי להגיד איזה.
הסוף של הסרט הכניס אותי לדיכאון, שפרודו זרק את סאם זה עיצבן אותי (זה גם היה אחד הקטעים שבכיתי... מרוב כעס והזדהות עם סאם המסכן...)בשני הצריחים סצנות המלחמה לקחו חלק גדול מידי מהסרט שבמקום זה יכלו להכניס הרבה יותר קטעים שנכנסו בסוף לגרסה המורחבת וזה מעצבן!!!!

למעלה