טוב, זה תלוי בדעה אישית.
זה בהחלט נכון שיש הרבה שחקנים שיותר טובים מאורלנדו, ואף אחד לא אמר שהסרט מושלם. אני פשוט אהבתי אותו והוא ריגש אותי. זה הכל. וגם אני חושבת שיש כמה פגמים בסרט אבל אני פשוט מנסה להיות אופטימית להיסתכל על חצי הכוס המלאה. יש בזה משהו רע? אני גם לא חושבת שכל השחקנים טובים. יש כאלה יותר כישרוניים ויש כאלה פחות. רק באלה גיליתי כישרון משחק טוב. אלייז'ה ווד (נמאס לי שיורדים עליו. הוא לא מעצבן ובהחלט יש לו כישרון) בילי בויד (שחקן פנטסטי.) דום מונהאן (בילי מדבר שם יותר ממנו, אבל בכל זאת הבחור כישרוני) שון אוסטין (אין מה להוסיף-שחקן ענק.) כל השאר בסדר. אין שם אף אחד שאין לו מה לעשות שם. ושוב, היו מלא קטעים שעלו לי על העצבים! אני לא חושבת שזה סרט מושלם לגמרי כי אין דבר כזה מושלם! אי אפשר להיות כל הזמן ביקורתיים, צריך להסתכל על הצד הטוב של הדברים כמו שסאם אמר בסרט השני דבר מרגש ביותר "אבל תמיד יש דבר טוב. וצריך למצוא אותו".טוב זה כבר נהיה ארוך כמו הביקורת הקודמת אז אני אפסיק. דבר אחרון- הסרט האחרון באמת ריגש אותי. באמת שכן. היו מלא קטעים שבכיתי. הסרט השלישי יותר טוב מקודמיו ומדב על סיפוריהם האישיים של הדמויות, במה שהם מרגישים, ולא רק במלחמה הרס חורבן ודברים שיטחיים.