מילואים

ילדונט

New member
מילואים

אני היחידה שהמילה הזו מעוררת בה חרדות? אף פעם לא אהבתי שהוא יוצא למילואים, וזה קורה לא מעט בכלל. הולכת לישון בלילה ומתעוררת בבוקר מודה לאלוהים שקצין נפגעים לא דפק לי על הדלת באמצע הלילה. עכשיו זה אפילו יותר גרוע. הוא יצא לכמה ימים בזמן חופשת הלידה, ואז שחר ואני ישנו אצל ההורים שלי. אבל מה יקרה אם הוא יצא למילואים עכשיו? איפה שחר תהיה? הרי היא איתו כל שעות העבודה שלי כל יום. ומה יקרה אם יקרה לו משהו?
מה יהיה עלי? ומה יהיה על שחר?
ועל הכלב שלנו? ולמה כל ההרהורים האלה? כי התקשרו עכשיו מהמילואים שלו וביקשו שימלא להם שאלון פרטים אישיים. רק מזה אני עם דמעות בעיניים

../images/Emo24.gif ע נ ק - ואם תרצי לחייך

תחשבי על זה שאני לפעמים (לעיתים רחוקות...) רוצה שהוא ילך קצת למילואים. והוא לא.

lulyK

New member
שנים זה היה הסיוט שלי.

עד שהתמזל מזלי
וליריב נקרעה הרצועה בברך. אגב, צריך אולי לברר מה קורה עם מילואים של אבא בכמעט משרה מלאה. אני משוכנעת שהם לא לקחו תסריט כזה בחשבון (הרי לא סתם נשים לא עושות מילואים. זו בדיוק הסיבה)

עמית@

New member
כן.. גם אני שמחה ששחררו את יוסי

ממילואים, אחת מנקודות הזכות של הגיל
עכשיו הוא התנדב, מה יש לאיש הזה?? הוא עשה יותר מילואים מ-לא מילואים בתקופות מסויימות, משהו מטורף.

lulyK

New member
עכשיו מדברים על הורדת גיל הפטור.

את לא יודעת כמה חיכיתי ליומולדת 45
(או שמא 47?). עכשיו אני לא צריכה לרצות להאיץ את הזמן

ילדונט

New member
"הם" זו הבעיה הקטנה שלי

אנחנו מדברים כאן על מישהו שמתנדב(!) ליחידה שלו. אבל עם זה התחתנתי, והאכפתיות שלו זה חלק ממה שאני כל כך אוהבת בו. אז נתקעתי

lulyK

New member
אולי עכשיו

סדרי העדיפויות שלו השתנו? הוא לא נלחץ מסיטואציה שבה אין עם מי להשאיר את שחר?

wieci

New member
בדיוק נגעת בנקודה הרגישה אצלי../images/Emo4.gif

איתי קצין הנדסה קרבית במיל' ועושה ה-מ-ו-ן מילואים. לפני שבוע הוא קיבל שוב תעסוקה חודש באוגוסט כמובן בשטחים. נשבר לי מהמילואים האלה. אין לך לפעמים הרגשה שבעלך הוא כמעט היחיד שעושה מילואים במדינה הזו
בתעסוקה הקודמת שלו ברמאללה (לפני שנה וקצת) הוא עשה מארבים ותפיסת מבוקשים בכפרים בלילות, וכל המילואים הייתי בחרדה עמוקה עד כדי שלפעמים היו לי דפיקות לב מרוב פחד וכמובן שלא ישנתי... אח"כ היה להם אימון ומשם הוא חזר עם כוויות בידיים. כששאלתי ממה, הוא ענה שהוא מעדיף כוויות בידיים מאשר שירו בו בטעות, וכשביקשתי הסבר, הוא ענה שמרבית החיילים פשוט לא יודעים לירות, וכשהוא עושה איתם באימון מסלול פרט, הוא מחזיק איתם את הרובה... אז אני כבר לא יודעת מה עדיף תעסוקה או אימון, עצוב הא? אני לא יודעת מה אני אעשה באוגוסט הקרוב...

sipor

New member
היי ילדונט..

חובה לחשוב רק מחשבות חיוביות !!!! הכל יהיה בסדר.. וזה רק טבעי שעוברים לך מחשבות כאלה, אתם משפחה.. ומשפחה קשה להשאיר לבד... כל כך מבינה אבל מנסה להדחיק..

קרניר

New member
הי ילדונט, מקווה ש../images/Emo24.gif יעזור...

יותר מזה לא יודעת מה להגיד.

גורבי

New member
תמיד אפשר לנסות לסדר לו איזה

התקף לב - אצלנו זה עבד
אבל ברצינות, אני יכולה רק לשלוח לך
גדול ולקוות שאולי, כמו שלוליק הציעה, סדרי העדיפויות שלו ישתנו קצת עכשיו.

sharonmx

New member
אני אחרי שבועיים מילואים...

טוב, לא שלי אלא של החצי. זה לא קל, ובערב לפעמים כבר התחרפנתי. חיבוק וזה יעבור!

../images/Emo24.gif יעזור???

אלי לא עושה מילואים ואני באמת לא יודעת איך הייתי מרגישה אם הוא כן היה יוצא למילואים. תחשבי חיובי, זה מה שחשוב.

Joy107

New member
שולחת לך עוד ../images/Emo24.gif...

גם אני לא יכולה לעזור בענין מילואים... (מרטין עולה חדש ומשום מה הצבא ויתר על שרותיו לחלוטין...) את הקטע של החרדות אני מאוד מבינה במיוחד על רקע הימים האחרונים... מצטרפת להצעה של ציף וישי, אנחנו גם קרובים, אל תהססי לפנות אם את צריכה משהו...

זוג חדש

New member
צודקת לגמרי החששות תמיד כבדים

אני חיה בצל החששות כל יום כל השנה. בעלי איש קבע והיום משרת בגזרת ג'נין. החשש של מה יהיה אם ....??? לא עוזב ולא מרפה לרגע. הכי נורא זה הלילות בהם הוא עסוק כ"כ ולא מתפנה להתקשר אלי, אני פשוט לא נרדמת. אבל חייבים לחיות ולחשוב רק מחשבות טובות. לדעת שזה תפקידו והוא מרוצה ומבסוט. והכי חשוב להאמין שמה שצריך לקרות קורה. שולחת לך חיבוקים ועדוד רב.

yaelia

New member
../images/Emo24.gif ממש לא היחידה

רק שאני שותקת בפינה בשקט. משום מה לא קראו לש. כבר די הרבה זמן ואני מקווה שזה ימשיך ככה. ואת כל המחשבות החרדתיות שמשתלטות להן בלי שהוזמנו, תשתדלי לגרש ומיד. כל עוד לא קוראים לו באמת, אין מה לדאוג. חוץ מזה שיודיע שהוא לא יכול מילואים כי יש לו תינוקת פעוטה ואמא של התינוקת והוא לא מוכן לעזוב אותן אפילו לדקה.

מבינה נורא ../images/Emo24.gif

האיש קיבל מעטפה של צבא בדואר והלב שלי החסיר פעימה. ובסך הכל רצו להגיד שהוא כבר הרבה שנים במילואים אז מעלים אותו בדרגה. ואני כבר כמעט התאשפזתי עם התקף לב. יהיה טוב.

isidora

New member
דווקא אוהבת מילואים...

אבל זה בגלל שאני הייתי קצינת הקישור שלו וככה הכרנו
היום התקשרה הקצינה החדשה (משהו כמו 6 קצינות עברו ביני לבינה...) לוודא שהוא מגיע לאימון ביום רביעי ואני מתבאסת מזה שמאיה ואני נהיה לילה אחד בלעדיו ומתנחמת בזה שגם הוא לא יישן הרבה - כי האימון כולו מתרחש בלילה
בשבילך ואם את רוצה לבזבז זמן ביחד - רק תגידי

ילדונט

New member
אני אשמח ../images/Emo13.gif

אפילו לפני המילואים הצפויים של האיש שלי (באוגוסט).

למעלה