מילואים

isidora

New member
אולי נפגש בגרנד איזה יום?

אולי גם אילנה תרצה לבוא...

דפנה מי

New member
חרדת המילואים שלי לא כ"כ

נוראית כמו אצלך-אבל אני בהחלט מוטרפת מעצם המחשבה שאולי חס ושלום טפו טפו טפו|חסמה| מלח, מים... שיקרה משהו-וזה כשהוא לא אמור להיות באזור מסוכן-ליד רצועת עזה-אבל בהחלט לא בתוכו! אין אף אחד שיכול למלא את מקומו בבית-לא בשבילי, לא בשביל עדי, לא בשביל הכלבה. למרות שמדי פעם רוצים קצת להתאוורר וקצת להתגעגע וקצת שלא יהיה את רעש העבודה מהבית-אבל כשהוא במיל' השקט פשוט נוראי-בלתי נסבל. דממה מקפיאה כזו. אבל כמו כל פעם (זו תהיה הפעם ה 11 הפעם והראשונה עם עדי) נעבור גם את זה- עוד חודש וטיפה ו 24 יום למניאק......

משוש30

New member
אין לי כל כך מה להגיד בנושא

כי היחיד שעשה אצלינו מילואים היה אני (עד ללידה של מתני...) האבא בקבע כידוע...אז אין לי פחדי מילואים אבל אני בהחלט יכולה להבין את הפחדים האלו בעיקר אם הוא משרת בשטחים. אז אני שולחת לך המון המון

../images/Emo10.gif

מאד מבינה את החרדה, למרות שבעלי לא עושה מילואים (כתוצאה מבעיה בריאותית מאד לא נעימה
, אבל אנחנו צוחקים שמשהו טוב יצא מזה
). מאז תאונת האופנוע של בעלי, שבנס גדול יצא ממנה בחתיכה אחת, אני כל הזמן בחרדות מה יהיה אם... רק אתמול הגיעו הניירות מהביטוח והוא צחק עלי שלא לדאוג, אני אקבל בוחטה
(הומור שחור עוזר להתמודד עם הדברים הנוראיים ביותר
)... הפחדים לגביו התחילו ביתר מאז שנכנסתי להריון, והתגברו לאחר הלידה. שולחת
ענק, ודבקה בגישה האופטימית, שעוזרת לי לשמור על שפיות
.

עוד חודש הבעל יןצא ואני מנסה להתעלם

אין לךי מושג איך התקופה תעבור ,ם בדברים הטריוויאלים של לקלח את תינוקי ושטיפת בקבוקים שהם התפקידים שלו ובפחדים הנוראיים בעיקר לאור התקופה הזוועתית

dorlim

New member
מילואים....

מאז שאנחנו יחד יש למילואים המון משמעות כי איכשהו יצא שהמילואים היו בנקודות ציון במערכת היחסים ביננו - מעבר למגורים משותפים, הצעת נישואין והכי הכי 10 ימים לאחר החתונה (מבצע חומת מגן) לשמחתי, מסיבות שתלויות בצבא לא קראו לו כבר תקופה ויקח עוד זמן עד למילואים הבאים
ואני בהחלט מזדהה עם הרגשות שלך , רק המחשבה על מילואים ובמקומות בהם הוא היה מעוררת בי פלצות

למעלה