מילון דנה יוצא לדרך מ א' עד ת'

מילון דנה יוצא לדרך מ א' עד ת'

מילון דנה יוצא לדרך מ א' עד ת' כל השירים כל הנושאים ,רצוי לצרף תמונה אים יש יותר מנושא או שיר באותה אות השירשור יעשה באותה האות בילבד בהצלחה

א}אני לא יכולה בילעדך

אני לא יכולה בלעדיך דנה אינטרנשיונל מילים: מקס גת מור לחן: צביקה פיק אתה יכול להגיד לי שזה לא משנה שהזמן לא עובר שאני לא בוכה אל תגיד שאתה לא אוהב אותי, אתה יכול לבכות להסתובב אל הכר לגעת ברגע בזמן שנשבר אל תגיד לי שלא נהיה פה מחר אתה יכול להגיד לי שהלילה נגמר שצריך כבר ללכת נהיה מאוחר אל תגיד שאתה לא רוצה אותי אתה יכול לברוח ללכת כשקר לגעת ברגע בזמן שנשבר אל תגיד לי שלא נהיה פה מחר אני לא אני לא אני לא יכולה בלעדיך

DANNA5

New member
א. אות משמיים

יש ימים שנראה כאילו אין דרך נותרת בלי תקווה איך אפשר לוותר על דמעות לדבר אין שום ערך ואין כל אהבה אות משמיים מחזק אותי זה קולה של השמחה אור בעיניים אתגבר עכשיו ובסוף אמצא אותך לא אפחד יש בי כח ללכת ויש בי נשימה והרוח שבי מובילה את ליבי ומושכת לחפש אהבה אות משמיים...

DANNA5

New member
א. אות משמיים

יש ימים שנראה כאילו אין דרך נותרת בלי תקווה איך אפשר לוותר על דמעות לדבר אין שום ערך ואין כל אהבה אות משמיים מחזק אותי זה קולה של השמחה אור בעיניים אתגבר עכשיו ובסוף אמצא אותך לא אפחד יש בי כח ללכת ויש בי נשימה והרוח שבי מובילה את ליבי ומושכת לחפש אהבה אות משמיים...

DANNA5

New member
א.אלף ימים של אהבה

אני לא בנויה לקשר אני לא צריכה קרבה תן לי לילה אחד של אושר על אלף ימים של אהבה כי אהבה היא מילה כואבת כי אהבה היא מילה קשה כי אהבה היא המילה הכי שוברת מאז שאמרת אותה

DANNA5

New member
אני רוצה לחיות

תה רוצה להתאהב ולשבור לי את הלב אתה רוצה להיות גדול ושיהיה לך הכול אתה רוצה להיות עשיר, להיות המלך של העיר להסתובב במכונית שהיא הכי הכי הכי אתה רוצה אותי רק לכמה דקות ולא אכפת לי כי אני רוצה לחיות אני רוצה אותך רק לכמה דקות אם לא אכפת לך, אני רוצה לחיות אני רוצה גבר חם ולא לבכות עוד לעולם להתרסק לרסיסים, להגיע אל השיא עד שהאש שבתוכי תהיה הכי הכי הכי.

DANNA5

New member
א. אתה הדיג'י שלי

אולי נגמרו השמיים ואין יותר דגים במים אולי אני שלך אולי אני כבר לא אולי נגמר לי הרגש ואין לי מקום בשבילך אולי אתה צועק אני לא שומעת מילה אתה הדי ג’יי שלי ואתה מחליט אם לשרוט אותי חזק או לנגן אותי כמו תקליט אולי נאטם לי הראש מרוב דיבורים אולי אתה האדם הכי לא מתאים אולי אתה סגור אולי אתה פתוח אולי אתה חזק אולי אתה עלה ברוח אתה הדי ג’יי שליƔ

DANNA5

New member
א.אתה הורס

כמה זמן תתפעל מעצמך במראה כמו נסיך מצרים כמה זמן תראה לעצמך כמו מלאך שבא מהשמיים כמו זמן עוד תספר לעצמך איך הפכת אותי למלכה כמה זמן עוד תגיד לעצמך בלעדיך אני אבודה עכשיו אתה הורס תוקע בי מבט כועס רק כי אמרתי שתיפול רק כי ידעתי שתתחיל לזחול כמה זמן תגיד לעצמך אני יותר חכם ממנה כמה זמן תשקר לעצמך שיום אחד תחזיר אותי הנה כמה זמן תמכור לעצמך סיפורים על החיים הטובים כמה זמן עוד יעבור לפני שאתה תבין עכשיו אתה הורס...

DANNA5

New member
א. את מוכנה

את מוכנה, ללכת קדימה את מוכנה להיות ראשונה אם זה עכשיו אם בעוד שנה, הכיוון הוא למעלה ואת מוכנה אם זה עכשיו אם בעוד שנה, הכיוון הוא למעלה ואת מוכנה הם מחכים לך בפינה רוצים לראות עוד נפילה אומרים שלום דנה, מה נשמע רוצים עוד סיבוב? אז את מוכנה אם זה עכשיו, אם בעוד שנה הכיוון הוא למעלה ואת מוכנה יש לך בלב חור גדול, את רוצה להיות כנה ניסית את הכל מימין ומשמאל הכיוון למעלה, אז את מוכנה!

ב}בראשית

בראשית דנה אינטרנשיונל מילים: איתן גלס לחן: אלי אברמוב הבוקר התעוררתי בגן עדן מבוישת עלה של תאנה כיסה את כל מה שצריך נחש ערום אז לי לחש: "את כל כך מסוכנת" אולי אני יכול להיות לך למדריך הבוקר הסתובבתי בגן עדן מבולבלת עוד לא סידרו פה ת'עניין של לילה ושל יום הבנות כאן שואלות: "האם אני חולמת?" הכל יכול להיות! בראשית זה לא חלום... בראשית היה כל כך שמח לא היו שמות לחטאים אלוהים, עולם מושלם בראת עד שבאו כל האנשים. הבוקר הם בראו תנין גדול ודינוזאור חשבתי שאמות לא יהיה מי שיציל נראה, אולי הם יקיימו את כל מה שהבטיחו יתנו לי להדליק כוכב אחד רגיל. הבוקר, איזה אושר! שיחקתי בתופסת עם כמה בנות אדם וכמה אדמים לא אכפת להם בכלל למי אני שייכת לא בא לי לעזוב. בראשית פשוט מדהים בראשית היה כל כך שמח... הבוקר באו מלאכים גירשו אותי לנצח אמרו לי שפיתיתי ופותתי, אוי פתיה עולם אכזר היה לו גוף מושלם של מנצח התעוררתי עם דמעות לבדי שוב במיטה בראשית היה כל כך שמח...

ד. דיווווה :)

יש אישה גדולה מהחיים יש חושים שיש רק לה יש קסמים ויש ימים קשים ובמה שהיא כולה שלה למלאכים דיווה היא אימפריה על הבמה דיווה היא היסטריה היא כולה שיר אהבה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, קליאופטרה יש נשים, דמעות של החיים הן ישאו תפילה ללא מילים למלאכים דיווה היא אימפריה על הבמה דיווה היא היסטריה היא כולה שיר אהבה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, קליאופטרה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, קליאופטרה דיווה, דיווה, דיווה, דיווה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, קליאופטרה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, דיווה !

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifג' - Gotta move on

למרות שזה באנגלית

DANNA5

New member
ב בוא

בוא לביתי החם גם אם אין עוד קסם בי עיניך עצומות הן לא רואות אותי בוא לפינה שקטה מן הרעש הנורא הנח את ראשך על כתפי בחשכה בוא בוא מים השתיקה דרך כאב גדול גם אם הכעס בך אל תהרוס הכל בוא אלי עכשיו זוהי רק גאוותי עיניך עיוורות הן לא רואות אותי.

DANNA5

New member
ב. בתולה

שוקולדה לי בעיניים מרמלדה על השפתיים תות ומוקה בין השדיים יש גם דובדבן הוא גילה אני בתולה סירופ פטל על המותניים דבש טהור על הירכיים בוא לקק אותי בינתיים רק בדובדבן אל תיגע אני בתולה! בתולה עולה מן המים בתולה עולה לשמיים אם תרים אותי בידיים קח אותי קלה. בלי עגיל ובלי מחרוזת בתולה בראש ובאוזן לא עושה סקנדלים ופוזה ככה בתולה. ממי לא מרשה לי עם גבר שמה לי משמר מכל עבר אמא'לה it's now or never הוא מזמן גילה שאני כמעט בתולה מצפצפת ומכייפת מתופפת ומרחפת מתעופפת לא מתעייפת כל כך ענוגה אל תיגע! הוא כמעט נגע בתולה עולה מן המים... הולכת לי ברחוב כך עם מחשוף שאין לו סוף כל הגברים הנועזים חולמים עכשיו על תפוזים אל תיגע, אני בתולה? אני הולכת מחפשת מבקשת בלילות אני הולכת להציע לו מסע כלולות זה מצב אומלל אני לא מבינה בכלל כי הוא זקן ומנוול הולכת מחפשת לא יודעת מה לעשות כל הגברים מצד לצד אצלם בראש דבר אחד רוצה להתחתן עם איזה מליונר זקן שיפנק אותי ירצה לחיות איתי אני רוצה לדעת ואני רוצה לגעת עוד ממתינה לא מבינה לרגע לא נרגעת לה לה בלי מילה קח אותי אני בתולה.

DANNA5

New member
ב . בדרך אל החופש

אמרו לה לא להסתכן כי הוא תמיד פוגע והוא מסתיר בתוך חיך את מה שהוא יודע אמרו לה לא להתקרב כי הוא תמיד בורח ולא מוצאים בשום מקום את מה שהוא לוקח אבל בנתיים כמו אש על מים היא שוב שוביה בתוך חלום והיא שמעת כל מה שהוא אומר כמו גל ענק עובר סוחף אותה סוער בדרך אל החופש אמרו לה לא להסתכן כי הוא תמיד פוגע והוא מסתי בתוך חיוך את מה שהוא יודע אבל בנתיים...

בתולה

בתולה דנה אינטרנשיונל מילים: דודו ברק לחן: דנה אינטרנשיונל שוקולד טרי בעיניים מרמלדה על השפתיים תות ומוקה בין השדיים יש גם דובדבן הוא גילה אני בתולה. סירופ פטל על המותניים דבש טהור על הירכיים בוא לקק אותי בינתיים רק בדובדבן אל תיגע אני בתולה. בתולה עולה מן המים בתולה עולה לשמיים אם תרים אותי בידיים קח אותי כלה בלי עגיל ובלי מחרוזת בתולה בראש ובאוזן לא עושה סקנדלים ופוזה קח עוד בתולה. ממי לא מרשה לי עם גבר שמה לי משמר מכל עבר אמא'לה "it`s now or never" הוא מזמן גילה שאני כמעט בתולה מצפצפת ומכייפת מתופפת ומרחפת מתעופפת לא מתעייפת כל כך ענוגה אל תיגע הוא כמעט נגע. הולכת לי ברחוב כך עם מחשוף שאין לו סוף כל הגברים הנועזים חולמים עכשיו על תפוזים אל תיגע אני בתולה. אני הולכת מחפשת מבקשת את הלילות אני הולכת להציע לו מסע כלולות זה מצב אומלל אני לא מבינה בכלל כי הוא זקן ומנוול. הולכת מחפשת לא יודעת מה לעשות כל הגברים מצד לצד אצלם בראש דבר אחד רוצה להתחתן עם איזה מיליונר זקן שיפנק אותי ירצה לחיות איתי אני רוצה לדעת ואני רוצה לגעת עוד ממתינה לא מבינה לרגע לא נרגעת לה לה בלי מילה קח אותי אני בתולה.

למעלה