מילון דנה יוצא לדרך מ א' עד ת'

TheMashMash

New member
מ. מי שלא רוקד עומד

ביצוע: דנה אינטרנשיונל וצביקה פיק מילים: מקס גת מור לחן: צביקה פיק לאט לאט נפגשנו שכחנו איך לבכות התהום שנפערה פה לא נתנה לנו לראות בחיים מזמן למדנו רק צריך להתקדם ומי שלא בקצב לא מצליח לסיים מי שלא רוקד, מי שלא רוקד מי שלא רוקד עומד הטיפות הפכו לגשם והגשם לדמעות ואנחנו רטובים פה לא יודעים מה לעשות לאחור אסור ללכת חייבים להתקדם ומי שלא בקצב לא מצליח לסיים מי שלא רוקד... ופתאום כשאת טורקת את הדלת אני נזכרת בנשיקה הראשונה אני צועק, רוצה לחסום לך את הדרך אבל דמותך שהתרחקה כבר לא עונה מי שלא רוקד...

פ} פטה מורנה

פטה מורגנה דנה אינטרנשיונל מילים: יואב גינאי לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי אני השלג בקיץ, ובמדבר אני מים. פריז היא כמו פרדס חנה, פטה מורגנה. הנזירה המופקרת, וחשפנית משוררת. כל יום שונה ואחרת בינתיים... בוא אל המופע וארקוד עטופה. אלף צעיפים עפים, ואני חשופה. בוא אל המופע וארקוד עטופה. אלף צעיפים עפים, ואני חשופה. אלף צעיפים עפים שקופים עפים איתי. אני בובה שנושמת, והזיה מתגשמת. שמלקקת בננה, פטה מורגנה. הכל ולא כלום זה בעצם, כל הכישוף והקסם. העונשים והחסד, בינתיים. בוא אל המופע וארקוד עטופה

פ} פורום דנה אינטרנשיונל הכי קול כנסו

אני אוהבת את כולכם משוגעת ומטורפת על כל אחת ואחד ועל מושיקו מנהל הפורום שבילעדיו כלום לא היה קורה בפורום אני כותבת בהרבה פורומים ויש לציין שזה הפורום הכי קול שיש מרגישים את השימחה ואת האמון שיש לכל אחת ואחד נאיתנו, ואני רצינית זה לא קורה באף פורום אחר, מחבקת אותכם באהבה לב יווווווו חיים שלי אתם

למעלה