מילון המונחים -

Carmelo Anthony

New member
זה כיף ללמוד על עוד שחקן

אני לא חושב שמישהו פה ממש לוקח את התחרות הזאת ברצינות, סתם כיף לחפור בתאים האפורים להיזכר במושגים.

trigotrigo

New member
../images/Emo31.gif

אתם אמורים לקחת את התחרות ברצינות. אם אתם לא רוצים, לא נכריח - אבל חבל על הזלזול.

Carmelo Anthony

New member
זה עניין של גישה...

כשזה בצחוק זה הכי כיף, אני לא אוהב תחרותיות על דברים כאלה.

trigotrigo

New member
אז לא, פה זה לא בצחוק.

כמו שתשימו לב, ערכים שהכנסתם כבדיחה לא ייחשבו, וחבל שתוסיפו עוד כאלה סתם.

asafsuf2

New member
טריגו, עם כל הכבוד, ויש כבוד

מה הבעיה עם קצת צחוקים? עד כמה שזכור לי אף אחד עדיין לא מת מחוש הומור...

trigotrigo

New member
שזה לא המקום.

רוצים צחוקים? שרשרו בשרשור אחר. לא בתחרות.

trigotrigo

New member
באוף. לא בתחרות.

אני מנסה לסנן את הערכים, ושכל ערך שאתם מכניסים, בין אם בצחוק או וברצינות, מכיל משפט וחצי במקרה הטוב, אני יכול בקלות לפסול ערך גם אם הוא חשוב, כי נראה לי שזלזלתם בו. חבל. אין מה להמשיך את הויכוח.

לו סילבר.

אחד הפרוודים הטובים שנחתו פה! הגיע לארץ ב75 ופרש אחרי 10 שנים בהם זכה פעמיים באליפות אירופה. מוכשר מאוד חודר וקולע מכל טווח ועד היום לא מובן למה בחר במכבי על פני הניו יורק נטס. שיחק גם במדים הלאומיים שם קלע בממוצע כמעט 15 נק`. משחק פרישה נערך לו ב87.

לואיס קווינסי

הגארד שהגיע לפה ב03 שיחק במכללות במינוסטה והגיע לפיינל4 נבחר 19 בדראפט ע``י יוטה שם שיחק עם קארל מאלון וקיבל מנת דקות לא רעה כלל אך לאחר 3 שנים נחתך . למכבי הגיע לואיס באחת השנים הגרועות (עד השנה כן?) שם לא הצליחו מכבי להעפיל לפיינל4 והוא נחתך אחרי שנה. לפני שנתיים שיחק נגד מכבי בהצלבות במדי אולימפיקוס שם מכבי ניצחה 2:1 בסידרה.

ליאור ליובין.

הרכז שנחשב לאחד החוטפים הטובים בישראל שיחק במכבי ב03 לאחר שהוביל את ר``ג (שם גם גדל בנוער) לפלייאוף. במכבי הוא לא קיבל הרבה דקות (10 דקות ביורוליג ו14 בליגה) ולכן חצה את הכביש ועבר להפועל שם חזר להיות דומיננטי. אחר כך עבר למאריופול האוקראינית וקיבל 250 אלף דולר לעונה. השנה רצה לחזור למגרשים, אך בסופו של דבר זה לא קרה. הסתכסך עם קצורין במדי הנבחרת אחרי שהביא אותה לאליפות אירופה, אך לא זומן משום מה לאליפות עצמה.

לואיס סקולה.

הPF המצויין של טאו עשה הרבה צרות למכבי, אך דווקא בזמן אמת כשל. ב04 מכבי הדיחה אותו ואת טאו בחצי גמר, שנה לאחר מכן סקולה לא עזר לעצור את מכבי בגמר בדרכ לאליפות אירופה שנייה ברציפות. שנה שעברה נקם במכבי על ההפסדים ההם ב2 משחקים טובים מול מכבי. השנה משחק במיאמי היט השייכת בחלק מהאחוזים לרענן כץ.

asafsuf2

New member
תיקון

ב04 טאו לא הגיעה לפיינל פור. מכבי הדיחה את צסק"א בחצי גמר ובגמר קרעה את סקיפר בולוניה (שניצחה את סיינה בחצי גמר השני) ב-44 הפרש.

לי ג`ונסון.

השחקן המצויין שהגיע מאיטליה נחת במכבי ב85. שיחק בצבע אך ידע לקלוע מכל טווח. היה לו נתון מצויין של 23 נק` לערב באירופה! הוא גם זה שקלע סל ניצחון מול רומא מה שהביא למכבי (תחת שרביטו של שרף) ניצחון ראשון אי פעם בארץ המגף. עזב את מכבי כעבור 3 שנים בחזרה לאיטליה-נאפולי.

לבן מרסר.

הסנטר שהגיע לארץ אחרי נסיון כושל להשתחל לליגה הטובה בעולם נחת באושיסקין שם נהפך לסמל במשך כ3 שנים (כמדומני) . לכן ישעבר למכבי זה עורר זעם רב בקרב האוהדים האדומים, משהו כמו המעבר של גרשון לבית``ר, אלא שפה הפועל כן רצתה אותו. שיחק במכבי 6 שנימ ואף בנבחרת קלע מעל 15 נק` ממוצע. ב04 עורר מרסר הד נרחב בארץ כששימש כחלק מההסברה של ישראל נגד הפלשתינאים.

למעלה