מילון מונחי בסיס שחובה לדעת.

../images/Emo85.gifאממ :S

אני חייבת לדעת את כל המונחים האלה כדי להיות בפורום? אני לא יכולה פשוט מי שאני ולדעת מה שאני יודעת ולשמוע את מה שאני שומעת? כלומר, יסקלו אותי כי פאק אין לי מושג על חצי מהמונחים שהזכרת פה וזה עוד לא הכל, אנשים מוסיפים ואין לי מושג על מה הם מדברים. זה אומר שאני לא ראויה להיות בפורום הזה אם אני לא יודעת את כל הדברים האלה? כי אם כן אז תגידו לי עכשיו כי אני לא הולכת לאהוב או להכיר דברים שלא מעניינים אותי רק בשביל להיות בפורום חנונים שלדעתי יש אחלה אנשים וכולם חמודים נורא והכל אבל אם זה מחייב אותי לדעת את כל הדברים האלה אני פורשת :|

ממש לא...

ההפך, הרעיון של השירשור הוא לעשות מילון מושגים, דברים שרוב הסיכויים שיצא לנו לדבר עליהם לא מעט, או לפחות להזכיר אותם בדרכים שונות... והמילון יהיה שם בשביל אנשים שלא בדיוק מבינים על מה מדברים, זה הכל. הרעיון עלה לי מהשירשור למטה, שבו מישהי הזכירה שהיא לא מבינה על מה מדברים עם הקטע של ה42 במספר של הפורום... והיה לי ברור שאנחנו נזכיר 42 עוד הרבה וגם הזכרנו אותו בעבר, ככה שלאנשים שאין מושג על מה אנחנו מדברים זה יכול להיות מבלבל עד מאוד...

T a M a R a 2

New member
ממממ....

נו טוב, אני מכירה את רוב המושגים חוץ מאחד או שניים
מילון מושגים למונחים האלו זה רעיון נחמד ביותר, ח"ח

O r c h i d

New member
אמ

42 - 42 הינה התשובה לשאלה הגדולה של החיים, היקום וכל השאר על פי "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" (תסכיטי רדיו, סדרת טלוויזיה וספר מאת דאגלאס אדאמס, בנוסף ישנו הסרט, שנכתב בחלקו על ידי אותו הגאון.) גיקים, חנונים ואחרים מתייחסים אל ספר זה כאל ספר קודש כמעט, מכאן הסגידה לאותו המספר. רק דבר אחד עדיין לא ברור... מהי השאלה? סטאר-טרק ומספר דמויות ראשיות.- מסע בין כוכבים[לא מתמצא בזה
] סטאר-וורס ומספר דמויות ראשיות.- מלחמת הכוכבים[גם בזה אני לא מתמצא
] אנימה ומנגה ומספר מונחים בסיסיים.- נו אין לי איך להסביר סופר-הירוז וקומיקסים אחרים.- ^ כנסים בישראל ומחוץ לה.- אייקון וכל הכנסי קומיקס האלה
קוד בינארי.- 01[נו אנ'לא יודע איך להסביר
] מג'יק דה גטרינג.-[סוג של משחק תפקידים] משחקי תפקידים ומספר מונחים בסיסיים. -[מג'יק, DND, ועוד כלמיני כאלה
] סטראוטיפים על שלל סוגיהם. (על חנון טוב לדעת מהו החנון הקלאסי בעל המשקפיים המרשימות, הגשר, הכושר הגופני הנמוך וכל השאר.)- לא יודע נו LOL, WTF ושאר ראשי תיבות של הרשת.- ^ ציניות.-

noname202

New member
חחחח

אני לא מכירה רק את מלחמת הכוכבים ומסע בין כוכבים [אני בספק אם ראיתי את זה...אם כן זה היה לפני כמה שנים טובות
],אנימה אני יודעת קצת,כנסים לא ממש מעניינים אותי חח, קוד בינארי אני יודעת מה זה [יישומי מחשב למדעי החברה זה אחלה קורס
], משחקי תפקידים-לא יודעת ממש והאחרים כן... הייתי צריכה לכתוב את זה בהתחלה

noname202

New member
לא../images/Emo11.gif

שום דבר הוא לא צירוף מקרים בעולם הזה. בעיקר לא הופעה של מספר כה חשוב בפורום שסוגד לו

גאון ../images/Emo13.gif

כל שרשור גדול מ42 מתישהו היה ב-42, ואתה האיש בר המזל שראה את זה

למעלה