קוג'י
D Digi Lista New member 2/10/06 #64 ריינמון אני אומרת שהשלב הבא יהיה להגיד כול מושג ולצרף תמונה,ככה זה גם עבודת חיפוש למי שאין תמונות(למשל אני אחרי שהכול נמחק...אני מרגישה חסכים...)
ריינמון אני אומרת שהשלב הבא יהיה להגיד כול מושג ולצרף תמונה,ככה זה גם עבודת חיפוש למי שאין תמונות(למשל אני אחרי שהכול נמחק...אני מרגישה חסכים...)
D Digi Lista New member 2/10/06 #80 אז אין בעיה../images/Emo13.gif מעכשיו נגיד שם ונחפש תמונות כאן או בגוגל...השמות שכבר נכתבו נחפש בהמשך,שמות שעוד לא נוכל לשים ישר... בכלל חסרים שרשורי תמונות בפורום ואני ממש אשמח למלא קצת את התיקייה שלי בציורי פאנארט(אז מי שיש לו-למשל מיתר מוזמן )...
אז אין בעיה../images/Emo13.gif מעכשיו נגיד שם ונחפש תמונות כאן או בגוגל...השמות שכבר נכתבו נחפש בהמשך,שמות שעוד לא נוכל לשים ישר... בכלל חסרים שרשורי תמונות בפורום ואני ממש אשמח למלא קצת את התיקייה שלי בציורי פאנארט(אז מי שיש לו-למשל מיתר מוזמן )...
א אורנית בת 16 New member 2/10/06 #83 אני מציעה שקודם נכתוב רק את השמות ואחרי שנסיים נוסיף גם תמונות.
א אורנית לנצח New member 3/10/06 #84 הקפצה .................................................................................................................................
הקפצה .................................................................................................................................