מילונים לאנדרואיד (ותרגישו חופשי להוסיף כל דבר אנדרואידי)

innocence

New member
אני לא יודעת אם זה רלוונטי לך

אבל אני אוהבת את האובינקיו, שזו אפליקציה ללימוד קנג'י וכו, אני אישית מאוד מרוצה ממנה.
היא מכילה הרבה מידע, ויש מבחנים כאלו, מכל מיני סוגים (זיהוי וגם כתיבה), ומחולקת גם לפי רמות בJLPT מבחינת קנג'י.
&nbsp
אני עכשיו עושה ניסיון לחזור ללמוד, והורדתי אותה וכל יום-יומיים אני מוסיפה לה 20-30 קנג'י עד שאני אגיע למצב שאני לפחות יודעת טוב את כל מה שכבר למדתי בעבר, ולאט לאט אוסיף עוד. המבחנים כמובן שוקלים גם את האם את יודעת או לא יודעת את הקנג'י כשהם שמים לך את הכרטיסיה של הקנג'י, וכשאת טועה, יש אפשרות להיכנס לקנג'י עצמו ולראות מה איך מי וצירופים נפוצים עם הקנג'י.
&nbsp
בנוסף, המליצו לי על אפליקציה בשם IMI, שבה את מזינה מילה וזה נותן לך צירופים שונים (נגיד קנג'י מסוים, הוא ייתן לך כל מיני הטיות שלו בכל מיני צורות), אבל רק היום שמעתי עליה, אז אני לא יודעת כמה זה נחשב "המלצה", כי אני לא באמת מכירה אותה.
&nbsp

herouth

New member
את IMI התקנתי. זו אחת מהרבה אפליקציות מילון מבוססות EDICT

היתרון העיקרי שלה הוא שהיא מסמנת מילים בצבעים לפי השכיחות שלהן, כך שאפשר לזהות מה "שווה" ומה פחות "שווה" לדעת.
&nbsp
אגב, באופן כללי, השרשור הוא לא רק לי. היה כבר שרשור של דברים לאנדרואיד (מופיע בטאגליינס למעלה) אבל הוא כבר מיושן וחשבתי שאם אני כבר צריכה בעצמי אפליקציות, אז למה שלא יהיה שרשור עדכני עם כל מה שקשור.

innocence

New member
כן, הגיוני P:

בכל מקרה התחלת עם דיבור על עצמך, אז המשכתי איתו P:

The MarBar

New member
מילון popup

נתקלתי לאחרונה במילון popup שמאוד מקל כשרוצים לקרוא טקסט מהטלפון. בסימון טקסט ולחיצה על ״העתק״ קופץ חלון קטן של המילון. ככה לא צריך לעבור לאפליקציה בין אפליקציות בשביל לחפש מילים בזמן קריאה, למרות שהמילון עצמו יכול להיות יותר טוב.
קוראים לזה popup japanese dictionary.

herouth

New member
הקטע העצוב הוא שב־ios, זה פשוט עובד ככה מלכתחילה.

אתה בוחר מילה בדפדפן, אחת האפשרויות היא לחפש אותה במילון.

למעלה