מיליון שאלות -

liati007

New member
מיליון שאלות -

אני מרגישה מטופשת לשאול, אבל תרשו לי... בעלי ואני מנסים להיכנס להיריון מזה חודשיים - אני יודעת שזהלא הרבה זמן, אבל אני מנסה לייעל...
האם יש איזה שעות שבהן כדאי יותר לקיים יחסי מין?! אני חושבת שראיתי פעם איפשהוא שכדאי למדוד חום לפני?! האם יש בזה משהו? האם ניתן בכלל להיכנס להיריון עם מחזור לא סדיר (אני מכירה את השיטה של ד"ר בר נדמה לי). חוץ מזה הטסטסטורון שלי גבוה יחסית לנשים. אצלי הוא 3, אצל נשים המקסימום הוא 2.6 - למישהי יש ניסיון בזה?! ועוד שאלה אחרונה - האם כדאי "להרים רגליים" אחרי קיום יחסי מין?! נו, כבר אמרתי שאני מרגישה מטופשת...

לא שואלים, לא יודעים ../images/Emo12.gif

אז ככה, אין לי תשובות על הכל, אבל ננסה. לגבי שעות - עד כמה שידוע לי אין שעות מומלצות. מה שכן כדאי זה לנסות לחשב ממוצע של המחזורים האחרונים שלך ולפי זה לחשב את תאריך הביוץ (12-14 יום לפני תחילת הווסת הבאה). מומלץ לעשות יום כן-יום לא כדי (ואני מצטטת) "להשביח את הזרע". לגבי הרגלים - אני חושבת שלא. אורך החיים של זרע זה לא משהו ארוך במיוחד, אז מי שהגיע הגיע, ומי שלא - חבל. הכי הכי הכי חשוב - להרגע ולעשות הכל בשביל הכיף. אם את רוצה, יש שיטות ודיאטות מסויימות לבנים ולבנות. ואחרון אחרון חביב - את לוקחת חומצה פולית?

liati007

New member
תודה!!

בעיקרון היה לי מחזור סדיר, עד שהפסקתי לקחת גלולות. החלטנו לנסות יום כן - יום לא - כל החודש... אני לוקחת חומצה פולית כבר 3 חודשים.

noasheli

New member
מה זה הקטע של בנים\בנות

הזכרת שיטות ודיאטות. את יכולה לפרט???

tonti

New member
לשאלתך:

בקשר לדיאטות אני לא כ"כ יודעת חוץ ממה שכתוב בספרים ואני לא יודעת עד כמה זה אמיתי. אבל בקשר למי יש אורגזמה ראשון אני בטוחה, וזה הולך ככה: תאי הזרע הזכריים רגישים יותר מהנקביים. סביבת הנרתיק היא מאוד חומצית וזה הורג אותם בקלות יחסית ולכן אם האשה גומרת קודם (ותסלחו לי על ההתבטאויות - אם זה מפריע למישהו) היא מבססת את האיזור ויש יותר סיכוי לתאים הזכריים לשרוד ואם הגבר גומר קודם לנקביים יש יותר סיכוי. וזה מתאזן כי התאים הזכריים - אם הם שורדים - חיים יותר זמן. ורק שתדעו זה כתוב בגמרא שנכתבה לפני 1500 שנה. קצת לפני שידעו את ברפואה........

noasheli

New member
את זה ידעתי וגם ניסיתי...

וחשוב לציין שאני עם 2 וחצי בנים...

tonti

New member
ליאתי

שום שאלה לא נראית לי טיפשית! מותר לשאול הכל. בקשר לשעות לא נראה לי שזה משנה. אם את רוצה לדעת שאת בביוץ (בעיקר אם המחזור שלך לא סדיר) יש ערכות לבדיקת ביוץ שמודדות חום כי חום הגוף עולה מעט בביוץ. לגבי הטסטסטורון - לא יודעת כלום על זה אבל שווה לשאול רופא. אני לא חושבת שצריך לחכות שנה עד שהולכים לרופא אפילו שכולם יגידו לך שאם תבואי לפני שניסיתם שנה הוא ישלח אותך הביתה. זה לא נכון!!! ולהרים רגליים - אין קשר. כדי להכנס להריון הזרע צריך להיות ממש "מוזרק" לצוואר הרחם אז רגליים לא יעזרו. אבל אפשר סתם להשאר מחובקים אחרי זה. זה לפחות כייף.

ענתש

New member
וזרע שורד בגוף 72 שעות

ואני יודעת... בעלי היה בסיאול בדיוק שנכנסתי להריון

liati007

New member
אתן נותנות לי הרגשה ממש טובה!!

תודה!!! מישהי כאן כתבה לי שיטה לביוץ כשהמחזור לא סדיר. (את מחשבת את מספר הימים בחודשים האחרונים ולוקחת את הערך הגבוה והנמוך. הביוץ תמיד 14 יום לפני המחזור הבא בממוצע פלוס-מינוס יומיים. עכשיו את מורידה 12 יום מהגבוה (14 יום פחות שניים). ואת מורידה 16 יום מהנמוך (14 יום ועוד שניים). ההפרש הוא חלון הפוריות שלך ובו מקיימים יחסים יום כן/יום לא שזה נותן את הזרע האופטימלי). ובכל מקרה - יום כן - יום לא - כל החודש פותר את כל הבעיות... אנחנו ננסה עוד חודש ואז נלך לרופא, גם ככה אני עכשיו בבירוקרטיה של להחליף רופא.

liati007

New member
ד"א -

לגבי הטסטסטורון - שאלתי את הרופא והוא אמר שזה לא נורא. אבל - כמו שכבר כתבתי, אני בהתליכי החלפת רופא, מפני שאני לא סומכת עליו. אז אי אפשר לדעת..

ammy

New member
כמה דברים

גם אנחנו מנסים חודשיים וכבר בדקתי כמה דברים.לגבי טמפרטורה לפני ביוץ היא קצת יורדת ( יחסית לטמפרטורה רגילה של הגוף) וישר אחרי הביוץ עולה צריך למדוד מוקדם בבוקר לפני שהולכים לשרותים או עושים איזשהי פעילות. זה צריך לעזור לך לחשב יום ביוץ.חוץ מזה את יכולה לקנות בבית מרקחת ערכה לביקת ביוץ.לגבי רגליים אני אישית לא מאמינה בזה , אבל שמעתי שיש כאלה שעושים את זה.לגבי רמת הטסטסטורון אני לא ממש יודעת ממליצה לך להתעיץ עם הרופא.בנוסף אם את רוצה לשאול שאלות נוספות לגבי איך להגדיל סיכויים אני ממליצה לך להיכנס לפורום פוריות הם ממש מומחים שם. בהצלחה ,אני מחזיקה לנו אצבעות !!!

*שיר

New member
../images/Emo13.gif לא טפשי בכלל

גם אני שמעתי את השמועה הזאת על "להרים את הרגליים" אחרי... יש אתר מצויין ושמו הורים, ושם מסבירים בדיוק רב (עם הרבה תיאורים פלסטיים) על כל תהליך הביוץ והכניסה להריון. אנחנו קראנו בעיון, הפנמנו, והנה אנחנו בשבוע ה- 7...

anat_i

New member
את באמת לא צריכה לחכות שנה

כדי לפנות לרופא, במיוחד אם המחזורים שלך לא סדירים, כי אז הבעיה היא ידועה וברורה. (ממליצים להמתין שנה רק אם אין שום בעיה נראית לעין). גם לי יש בעיה של מחזורים לא סדירים ופניתי לרופא לפני ההריון הראשון עוד לפני שבכלל ניסינו והוא אמר לי שברגע שנחליט, אפשר לעשות מעקב ביוץ בעזרת אולטראסאונד ואז אפשר לדעת בודאות את מועד הביוץ (שהרי הבעיה במחזורים לא סדירים זה שלא יודעים מתי הביוץ) ואכן כך עשינו ונכנסתי להריון בניסיון הראשון!

liati007

New member
תודה!!!

בעיקרון המחזורים שלי היו מאד סדירים (ממש על השעון!) אבל מאז שהפסקתי לקחת גלולות - הם לא. דווקא חשבתי שמצאתי שיטה מצויינת - יום כן ויום לא - כל החודש... בכל מקרה - יקח לי חודש בערך לעבור רופא (בירוקרטיה) ואז אני אלך לעשות מעקב ביוץ. תודה!!

anat_i

New member
ברור...

עם גלולות המחזורים סדירים על השעון. אפילו אצלי שהמחזורים שלי נעים בין 30-45 יום, עם גלולות זה היה בול השעון! השאלה מה קורה בלי. השיטה של יום כן יום לא גם עובדת. אצלי זה עבד בהריון השני והשלישי.

liati007

New member
קודם כל - תודה רבה!!!

עכשיו המחזורים אצלי נעים בין 24- 37 יום. אפשר להיות חצופה ולשאול כמה זמן לקח לך להיכנס להיריון בשיטת יום כן - יום לא כל החודש?! תודה!!!

anat_i

New member
תרגישי חופשי...

בהריון השני לקח לי שלושה חודשים ובהריון הזה - על החודש הראשון!

liati007

New member
תודה!!

האם את יודעת אם יש אמת בדבר הבא - לגבי הרגליים למעלה - אז בזמן אמת (...) אפשר לשים כרית מתחת לישבן שלך כדי להעמיק בכניסה ... ואחרי, אז לשכב על צד שמאל, כי כל פעם הביצית יוצאת מחצוצרה אחרת אז בפעם הקרובה שהיא תצא לצד שמאל, היא תתפס. כמו - כן המליצו לי לקנות כבר את הספר של ד"ר בר - כדאי?! (מפחדת מעין הרע...)

למעלה