מיליון שאלות -

_גלית_

New member
הספר ../images/Emo63.gif של ד"ר בר מומלץ

גם לפני וגם בזמן ההריון
אני קניתי אותו ברגע שתכננתי להתחיל להכנס להריון ולמדתי ממנו הרבה. חוץ מזה אני מאמינה בעין הטוב
ושולחת גם לך
ו
...

ממליץ בחום על ספר

גם אני מצטרף בחום להמלצה לקרא בספר "המדריך הישראלי להריון ולידה"/ד"ר עמוס בר וטלי רוזין. -בקשר להקמת רגליים, דבר מיותר, לא עוזר ולא מועיל. אם פליטת הזרע תהיה רחוק מצוואר הרחם למסכנים תהיה הרבה שחיה, אם זה יהיה קרוב תהיה להם פחות. בכל מקרה הם יודעים לעשות את עבודתם לבד. (אם הם פחות בכושר כמו שהיה אצלינו אז הבעיה אחרת ) ענן

*שיר

New member
ועוד טיפ שנלמד מערוץ 8 ../images/Emo8.gif

כמו שענן אומר, ככל שהזרע מגיע קרוב יותר לצוואר הרחם, הסיכויים גדלים. במידה והאישה חווה אורגזמה, ההתכווצויות מקרבות את הזרע לצוואר הרחם. ...וזו בעצם מטרתה הראשונית של האורגזמה...
לכןבעצם, ככל שנהנים יותר מהסקס, הסיכוי להתעבר עולה

ammy

New member
גם אני צריכה יותר מזל

נראה לי שגם אני אלך לרופא אחר .אתמול התחילו לי טיפטופים באיחור של שלושה ימים כבר הייתי בטוחה שאני בהריון .אצלי יש בעיה אחרת יש לי טיפטופים כמה ימים לפני המחזור ועכשיו אפשר להוסיף לזה גם איחור של 3 ימים.הרופא הנוכחי אמר לי פשוט לא לדאוג ולנסות לפחות חצי שנה , אבל אין לי כוח .אני רוצה גם לבקש מעקב ביוץ , אני מקווה שלא יצחק ממני וגם בעלי אומר לי לחכות ופשוט לתת לטבע לעשות את שלו.לא יודעת אולי תמליצו לי על רופא טוב אני ?! אשמח לקבל כל המלצה. תודה לכן.

ashlaya

New member
שמעתי על ד"ר ניב

מרמה"ש - אין לי עוד פרטים האמת... בכל מיקרה כשאת מבקשת המלצות את צריכה לשלוח יותר פרטים כמו איזו קופת חולים את? ואיזה אזורים את מחפשת?

ammy

New member
אני במכבי

וחוץ מזה שלחתי לפני כמה ימים בקשה להמלצה עם כל הפרטים אבל קיבלתי רק המלצה אחת.

ammy

New member
באותו נושא

היי בנות !יש לי שאלה באותו נושא .כפי שאמרתי התחילו לי טיפטופים ( בדרך כלל יש לי לפני מחזור) אבל המחזור עדיין לא הגיע נכון להיות כבר 4 ימי איחרו וגם הפסיקו הטיפטופים. האם כדאי ללכת לרופא מיד או לחכות אני מודאגת ?יכול להיות שאני בכל זאת בהריון ?למישהי קרה משהו דומא ? מחכה לתשובתכם . תודה

ammy

New member
תודה ,אני אעשה בדיקה

אבל בשלבים כל-כך מוקדמים אי אפשר לסמוך על הבדיקה ביתי ב100% אני שמעתי על טעויות וחוץ מזה זה לא בהכרח הריון( מקווה שכן ).

J-סיקה

New member
צודקת ב-100 אחוזים

גשי מחר על הבוקר לקופת החולים שלך למעבדה ותבקשי לבצע בדיקת דם להריון אין צורך בהפניה או מרשם מגיעים עושים ועד אחה"צ יודעים על בטוח אף אחת פה לא יכולה להכנס לך לתחתונים (סליחה על הביטוי) אבל זה הכל כל כך אינדיוידואלי לכל אחד והגוף שלה בהצלחה

ammy

New member
כמה שידוע לי מעבדה לא עובדת בימי

שישי.אבל אעשה בדיקה ביתי .

liati007

New member
תודה!!!

אז זו סתם שמועה... אני הולכת לקרוא ולהפנים... WISH ME LUCK...

למעלה