מילים מחפשות משמעות

מילים מחפשות משמעות

למען הסר ספק הודעה זו אינה מהוה סוג של חידון ותשובה לשאלה לא מזכה בפרס. אז ככה. מי מכיר/ה את השיר SAVOY TRUFFLE (האלבום הלבן). אני מנסה לחשוב למה התכוון ג'ורגי במילים אבל אני לא ממש אוהבת את הרעיונות שבאים לי. אז אם למישהו יש רעיון, או אפילו יותר טוב, יודע למה התכוון המשורר אז שיכתוב בבקשה. ואם לא אמרתי קודם אז אני מתה על השיר. יותר על המילים קצת פחות על המנגינה. אני מוסיפה את המילים למטה למי ששכח תודה. איילת. CREAM TANGERINE, AND MONTELIMAR, A GINGER SLING WITH A PINEAPPLE HEART. COFFEE DESSERT, YES, YOU KNOW IT'S GOOD NEWS, BUT YOU'LL HAVE TO HAVE THEM ALL PULLED OUT AFTER THE SAVOY TRUFFLE. COOL CHERRY CREAM, NICE APPLE TART, I FEEL YOUR TASTE ALL THE TIME WE'RE APART. COCONUT FUDGE REALLY BLOWS DOWN THOSE BLUES, (ho!) BUT YOU'LL HAVE TO HAVE THEM ALL PULLED OUT AFTER THE SAVOY TRUFFLE. YOU MIGHT NOT FEEL IT NOW, WHEN THE PAIN CUTS THROUGH, YOU'RE GONNA KNOW AND HOW. THE SWEAT IS GONNA FILL YOUR HEAD; WHEN IT BECOMES TOO MUCH YOU'LL SHOUT ALOUD. BUT YOU'LL HAVE TO HAVE THEM ALL PULLED OUT AFTER THE SAVOY TRUFFLE. YOU KNOW THAT WHAT YOU EAT YOU ARE, BUT WHAT IS SWEET NOW TURNS SO SOUR, WE ALL KNOW 'OB-LA-DI-BLA-DA', BUT CAN YOU SHOW ME WHERE YOU ARE? CREAM TANGERINE, AND MONTELIMAR, A GINGER SLING WITH A PINEAPPLE HEART. COFFEE DESSERT, YES, YOU KNOW IT'S GOOD NEWS, (ho!) BUT YOU'LL HAVE TO HAVE THEM ALL PULLED OUT AFTER THE SAVOY TRUFFLE. YES, YOU'LL HAVE TO HAVE THEM ALL PULLED OUT AFTER THE SAVOY TRUFFLE.

יטבת22

New member
נראה לי

שג'ורג' התכוון לכך שאנשים ישבו להם וישברו את הראש כדי להבין למה הוא התכוון, והוא יוכל באותו זמן לשבת ולצחוק עליהם עד שתכאב לו הבטן.

אז הוא ממש הצליח

אבל אם לומר את האמת רק על רינגו הייתי מסוגלת לחשוב כך. מגורג', עם כל ההרי קרישנה שלו, אני מצפה ליותר. אז אולי תתאמצו קצת בשבילי בבקשה. אני לא נרדמת בגלל זה....

Chocoholic

New member
לא לכל דבר יש משמעות מיוחדת...

וגם לג'ורג' מותר להשתעשע עם "סתם" מילים, מדי פעם. השיר הוא למעשה על חברו הטוב (בזמנו) אריק קלפטון (הידוע גם בכינויו "אלוהים"), או ליתר דיוק, על אהבתו לדברים מתוקים. חלק מהמילים לקוחות מקופסת שוקולד "GOOD NEWS". שתי שורות שיתכן והן בעלות משמעות: "We all know ob-bla-di-bla-da/but can you show me where you are" באובלדי אובלדה, פול הצליח לעצבן את כולם בגלל הטייקים הרבים (בסביבות 40 שעות, רק על השיר הזה!) והעריכות שלא נגמרו. ג'ון, שהיה מעוניין ביוקו הרבה יותר ממה שהיה מעוניין בחבריו, התחיל להבריז מהאולפן. בשיר הזה (סאבוי טראפל) הוא בכלל לא נכח. וכשאני שומע את השיר, אני פשוט קם לחפש שוקולד...

יטבת22

New member
את מדברת איתי?

אם כן, אז החתימה היא משיר של לאה גולדברג. אף אחד לא יכול לכתוב כמוה, בטח לא אני :) ובקשר לג'ורג' - זה לא ממש נכון. היה לו הומור בריטי מאד קיצוני כשהוא רצה (היה גם חבר של הפייטונים).

Miss CB

New member
יש פה תשובות מעניינות מאוד...

כמו למשל של טינקרבל! אהבתי זה ממש לא עלה לי לראש, הכיוון הזה...
אבל מצד שני הוא דווקא מאוד אוהב את הSAVOY אם אני מבינה נכון מהמילים אז אולי זה כל מיני אהבות "חביבות" מה שנקרא, ואז ה-אחת. אולי זה על פטי, הוא היה איתה כבר בתקופה הזאת... מעניין... מי יודע. אבל בעיקר אני עוד חושבת שזה הומור. הומור בריטי PURE מה שנקרא...
אכן חבר של הפיית'ונים: בזכותו ובעיקר (רק?) בזכותו העולם זכה לראות (עולם = כל האנשים חוץ מהמעפנים האלה שחשובים שזה אחלה להיות אנטי פיית'ון) את בריאן כוכב עליון - LIFE OF BRIAN. לא היה תקציב *מוכר לי מאיפשהו* אז ג'ורג' המותק הזה פתח חברת הפקות בשם HANDMADE PICTURES והפיק את הסרט איתה. יש שם עוד כמה סרטים אבל שום דבר רציני מדי... הוא גם הופיע כניצב בסרט. למי שראה: נכון יש קטע שבריאן יוצא מהבית ואז יש מיליון אנשים שכל אחד כזה "תברך אותי" "תנשק לי את התינוק" וכל זה? אז ג'ורג' שמה די מקדימה ואומר משהו כמו "היי" וזהו... מגניב לזהות אותו אבל. אגב אם מישו פה ראה את THE RUTLES שכבר הזכרתי פה (רענון: פארודיה על הביטלז של אריק איידל מהפיית'ונים ועוד כמה חבר'ה קורעים מצחוק) בטח שמתם לב להופעות האוחר שם. יש אנשים כמו מיק ג'אגר *איך הוא היה חתיך פעם* וכו' וכו', אבל הכי מעניין זה הופעת האוחר של ג'ורג' בתור מראיין שמה לדקה בערך... איזה מותק

Miss CB

New member
מצטערת...

אני נוטה לגלוש לדיבור על פיית'ון בכל הזדמנות ואני מתנצלת... בחזרה לנושא: לדעתי עניין הSAVOY TRUFFLE זה סוג של בדיחה, מין שיר חמוד כזה על הדברים הפשוטים של החיים (שוקולד ומתוקים). מי אם לא ג'ורג' ידע להעריך דברים קטנים ומשמחים...

The Mad Hatter

New member
יש לך אישור ממני

לדבר על מונטי פייתון ^_^. מה שמזכיר לי שבפרק אחד של הקרקס המעופף היה מין טוק-שואו של איש הit's (זה עם הקטע הארוך בתחילת כל תכנית שקוצר, למרבה המזל בשלב מאוחר יותר) והיה שם את רינגו. או שאולי זה היה ג'ורג'? לא. זה היה רינגו. אני כמעט בטוחה. לא יודעת. זה היה בשעה די מאוחרת. ובקשר לsavoy אני שמעתי שהוא כתב את זה לאריק קלפטון, אבל אני לא בטוחה. נו, שיר נחמד. הוא לא חייב שיהיו לו יותר מידי פרשנויות. למרות שהחלק השני שלו (לא בדיוק שני. יותר אמצעי, נראה לי) לא ממש ברור לי...*_*

Miss CB

New member
ווי (WEE) באמת???

ראיתי כבר איזה 10 פרקים מעונה 1 ועוד בערך 12 מעונות אחרות (יש 4 או 5 עונות נכון? ידעתי פעם מספר מדויק יותר) ואני מתה על איך שמייקל (פיילין) כזה רץ במים / דשא / שדה מוקשים / חול / ETC חצי שעה ואז עוצר... מתנשף... ITS... חחח הוא ענק, יש לו פשוט קטעים קורעים. רואים? שוב גלשתי לפיית'ון! ננסה להחזיר את זה למסלול: את זוכרת באיזה פרק זה היה, הקטע עם רינגו?

The Mad Hatter

New member
באחת העונות המאוחרות יותר.

נראה לי הרביעית או משהו. בשבילך בדקתי וזה הפרק הזה (היתה שם גם הזמרת הדי נודניקית לדעתי-לולו *_*)- Mr. and Mrs. Brian Norris' Ford Popular" Episode: #3.2 - 26 October 1972 עכשיו נזכרתי איזה פרק זה. היה בו קטע של תכנית מוזיקה מוזרה על צ'ייקובסקי ואם כבר הזכרת את מייקל היקר, היה לו שם תפקיד משעשע (אותי זה שיעשע, לפחות. אבל אני משתעשעת בקלות. אהה, לא משנה). או, מה תגידו על זה (די אוף טופיק)-בפרק הזה השתתף דאגלס אדאמס- "Mr. Neutron" Episode: #4.5 - 28 November 1974 ושוב בנושא הביטלס-מצאתי איזה שיר של ג'ורג' האריסון עם אריק איידל, אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו כרגע...P:

כל הכבוד לאוהבי מונתי פייטון

לפי מספר האוהדים שלהם, אולי כדאי להקים פורם מונתי פייטון?

The Mad Hatter

New member
כןןןןןןןןןןן!!!!!

*אהמ* האמת, חשבתי על זה. אבל אז חשבתי על זה שוב ולא נראה לי שיהיה יותר מידי מה לכתוב. אולי החזרה של הקרקס המעופף בשעות צפיה נורמליות. אבל באמת לא יותר מידי...*_*

כתבתי בקשה בפורום תפוז-עזרה

או משהו כזה. תיכנסו לשם ותכתבו כמה אתם בעד זה!

Miss CB

New member
חבל"ז במובן הישן והרע...

כי אין ממש על מה לדבר! עד כמה שאני אוהבת אותם, זה כמה סרטים גאוניים (נו גם זה משהו
) סדרה גאונית אולי אפילו קצת יותר, כמה סרטי המשך, אפשר לדבר גם על המלון של פולטי למרות שאת זה אני לא ממש מכירה הרבה. אוקיי זה נשמע כאילו זה הרבה, זה ממש לא... חבל. רעיון חמוד.

לא נכון כלל וכלל!

הם היו יוצרים אדירים! הסרט האהוב עליי הוא The life of brian... אי אפשר להזניח אותם ככה!

Miss CB

New member
שאני אסתור דבר כזה?!?!

ברור שהם ענקיים! גאונים! קליז, איידל ופיילין הם בין האנשים הכי מצחיקים בעולם לדעתי! הם לא לבד בפיסגה, וכל דוגמא אחרת תגרור ויכוחים אז נעזוב את זה, אבל הם בהחלט ממוקמים גבוה גבוה גבוה עבורי. במיוחד איידל
ובריאן זה באמת הסרט השני שאני הכי אוהבת שלהם (זה נשמע מטופש): אין, אין על הגביע. WHAT ARE YOU GOING TO DO? BLEED ON ME! וזה אחד מרבים וטובים בסרט הזה... אבל אני לא צריכה לספר לך. וזה לא להזניח. אם יהיה פורום שלהם, אני אהיה בין הראשונות להצטרף (תלוי באיזה שעה אני אחזור מבי"ס חחח) ואתם יודעים מה אני גם אלך עוד מעט אם תתנו קישור בבקשה להמליץ על זה גם אני, אני פשוט לא אהיה ממש ממש ממש מאוכזבת אם לא יסכימו לזה. אבל אני אהיה שם אם זה יקרה, אל דאגה

צודקת לחלוטין!

זה אמור להיות בתפוז- משוב, אבל זה בטח ירד, אז אני אעלה את זה שוב.

Miss CB

New member
אוקי דוקי ../images/Emo13.gif

כשתעלה תודיע ואני אבוא לתמוך

למעלה