מילים מחפשות משמעות

הטיית הפועל בלשון עבר

כתבתי שם הודעה. אין לי מושג איך לגרום להם להקשיב לזה.

יטבת22

New member
The Larch

קשה לי להאמין שהוא יצליח להחזיק מעמד. אבל שווה לנסות.

tin ker bell

New member
זה די פשוט,לא?../images/Emo172.gif הסבר:::

אני חושבת ככה,לפחות... הוא (לדעתי,ואם אני טועה אני ארגיש ממש טיפשי) משתמש במטאפורה של "אכלתי דברים מתוקים שאני כ"כ אוהב,ניהנתי ניהנתי,אבל כאבה הבטן בסוף..." במושגים של אהבה: הוא מתכוון שכאילו האהבה שלהם הייתה מתוקה-כמו שאמריקאים מרבים לקרוא לקרוביהם בשמות "sugar" או "sweety" או "honey" וכו',ושצריך להינות ממנה כמה שאפשר,עד שיהיה כבר כואב ממנה,והמתיקות והחום שבה יגמר. כשהוא אומר "the savoy truffle" הוא בוודאי מתכוון ל"קש ששבר את גב הגמל",אולי מקרה כלשהו שכבר יוציא את כל הדברים המתוקים והאהבה המתוקה שהייתה להם מראשו. כניראה שג'ורג' הנחמד שלנו לא אהב אהבות מתוקות במיוחד (כפי שניתן לראות במאמר על ג'ורג',פטי ואריק שפורסם פה...). כמה שזה נשמע טיפשי,נראה לי זה מה שהוא התכוון אליו. תנסי את זה על הטקסט...

דהאנית

New member
כשג'ורג' כתב את השיר הזה

הוא חשב על אריקלפטון החבר שלו שמאווווד אהב מתוקים, וזה אומר עוגות.. רפרפות וקצפות... יש אפילו איזה שני "מעדנים" בשיר הזה שג'ורג' המציא! יופי לו..

Chocoholic

New member
וזה בדיוק מה שכתבתי

אבל משום מה עדיין ממשיכים לחפש לזה משמעויות ופרשנויות... צאו מהסרט! לא לכל שיר של הביטלס יש משמעות! בברכה, ארי הים בשמים עם יהלומים שמסתכל דרך בצל מזכוכית וממלמל משהו על מותו של פול

Miss CB

New member
אהבתי את החתימה!! חמוד לאללה!

או שמא זה לא חתימה? בקיצור מה שבא אחרי "בברכה"

ל נ ו ן

New member
איך שג'ורג' אמר בזמנו. ..

שיר מחאה ... העולם הקפיטליסטי התחיל לעלות על העצבים של ג'ורג' מעט לפני שהוא עלה על העצבים של שאר החברה (You'll never give me your money) ולג'ורג' החביב תמיד היו דרכים מתוקות מדבש להעביר את המסרים שלו , ואם תצללו רגע אל בין אלפי הקלוריות המסתתרות בשיר , תמצאו את הסלידה המתוארת חיש מהרה ...

למעלה